28/1/13

Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΥΠΕΡΤΑΤΟΣ ΝΟΜΟΣ

SALUS POPULI SUPREMA LEX ESTO 

 Σε αυτό το σύντομο σημείωμά μου και επειδή οι καιροί ού μενετοί, θα κάμω την παρακάτω πρόταση, πού κατά την δική μου ταπεινή γνώμη, νομίζω ότι επιβάλλεται, τώρα αμέσως, να εφαρμοσθεί, για την σωτηρία του Λαού μας την ύστατη στιγμή.
1.Στάση εξωτερικών πληρωμών, απομείωση του χρέους στο 80% με χρονικό ορίζοντα αναδιαπραγμάτευσης του χρέους 30 ετών.
2.Άμεση έξοδος από την Ευρωζώνη (ΟΝΕ ) με επαναφορά της ΔΡΑΧΜΗΣ. 3.Iσοτιμία ευρώ - Νέας Δραχμής : 1 ευρώ= 1 Δραχμή για να μην διαταραχτεί η εσωτερική αγοραστική αξία.
4.Κρατικοποίηση όλων των ιδιωτικών τραπεζών. ( υποκαταστήματα της Νέας Τραπέζης της Ελλάδος.)
5.Επαναλειτουργία της νομισματικής επιτροπής ( Τράπεζα Ελλάδος , Νέα Τράπεζα Ελλάδος, διότι η σημερινή δεν είναι Ελληνική το 94% το έχουν οι Εβραίοι Ρότσιλντ.) για τον έλεγχο των συναλλαγματικών ροών ( εισροών-εκροών ) κατά το δοκούν, βάσει των άμεσων πραγματικών αναγκών της Χώρας. 6.Υπερπροσπάθεια όλων των συντελεστών της εγχώριας παραγωγής εις το maximum της υποκατάστασης των Εισαγωγών, ομοίως και ένταση των Εξαγωγών ( όσον το δυνατόν )
7.Αναβάθμιση του αγροτικού τομέα της οικονομίας ( πρωτογενής τομέας ) με αύξηση του ποσοστού συμμετοχής επί του Εθνικού Εισοδήματος (ΑΕΠ ) τουλάχιστον στο 30%.
8.Αντίστοιχη αναβάθμιση του Δευτερογενούς τομέα ( Βιομηχανία-Βιοτεχνία κ.λ.π. ) και υποχώρηση των Υπηρεσιών ( Τριτογενής Τομέας ) σε φυσιολογικά επίπεδα. Γενικώς να επιτευχθεί ισόρροπη κατανομή των συντελεστών της παραγωγής. Αυτά ως πρώτη φάση. Με παράλληλη ενίσχυση των εργαζομένων, με μοχλό το επαναποκτηθέν Εκδοτικό Προνόμιο ( Θεωρία KEYNES ). Oύτε απολύσεις χρειάζονται, ούτε συρρίκνωση του εισοδήματος των πολιτών (σταδιακή ένταση της κατανάλωσης ). Όλα τα άλλα εκ του πονηρού. 9.Κατάργηση του ΤΟΚΟΥ. Να εξοβελίσουμε μια για πάντα, τους ληστές της ΕΡΓΑΣΙΑΣ μας. Εμείς είμαστε η πραγματική δύναμη και όχι τα σκιάχτρα, οι τυχάρπαστοι χαρτοκλέφτες των δομημένων ομολόγων, των spreads, hedge funds των καζινο- χρηματιστηρίων, και όλων αυτών των τεχνασμάτων της διεθνούς αλητείας των κερδοσκόπων .

Χρίστος Α Αθανασόπουλος.
Christathan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...