24/1/13

Των πρακτόρων η σχολή είναι χρήσιμη πολύ

Έβγαλαν τον Ιουδαίο αρχιβρικόλακα από τη φορμόλη που τον διατηρούν, και τον πήγαν στη Ρουφιανοσύναξη του τσιφούτη Σβάμπ στο Νταβός, για να ξαναζεστάνει την κρύα σούπα, για τον πόλεμο με το Ιράν, παίζοντας την παλιά την κασέτα , «πρέπει να σταματήσει το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν», και επαναλαμβάνοντας την έκθεση του πράκτορα Δαβίδ Ολμπράιτ.*

Ο βρικόλακας Κίσινγκερ , που είναι 89 ετών, δεν λέει να ψοφήσει, «προειδοποίησε» ότι « το πυρηνικό Ιράν πλησιάζει» και «κάλεσε» τους υπαλληλάκους πολιτικούς να αποφασίσουν να δράσουν.
«Εδώ και 15 χρόνια, τα μόνιμα μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας έχουν δηλώσει ότι είναι απαράδεκτη η απόκτηση πυρηνικών όπλων από το Ιράν , αλλά αυτή η ώρα πλησιάζει, και πιστεύω ότι αυτό το σημείο θα φτάσει στο πολύ προσεχές μέλλον. Έτσι, σε λίγα χρόνια, οι άνθρωποι θα πρέπει να αντιδράσουν με αποφασιστικότητα , για να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της μη-αντίδρασης τους σήμερα», είπε ο «προφήτης» του σατανά, υποστηρίζοντας έναν πόλεμο σήμερα και όχι αργότερα. Και φυσικά προτείνοντας στον αναποφάσιστο Ομπάμα και τον Τσάκ, την πολιτική του «ψεύτη» Νετανιάχου , είπε ότι η μονομερής παρέμβαση από το Ισραήλ θα είναι «μια απελπισμένη έσχατη λύση», ενώ προειδοποίησε τη Μόσχα και τον Ομπάμα να μην αφήσουν το Ιράν να χρησιμοποιήσει τις διαπραγματεύσεις για να κερδίσει χρόνο για να ολοκληρώσει το πυρηνικό του πρόγραμμα.

Ο Κίσινγκερ επανέλαβε και τις μπούρδες του (ρουφιάνο) Ινστιτούτου για την Επιστήμη και τη Διεθνή Ασφάλεια, (ISIS), του πράκτορα Δαβίδ Ολμπράιτ, ότι θέλει και η οικογένεια Σαούντ να αποκτήσει "βαχαμπιστική βόμβα".
* http://deltio11.blogspot.gr/2013/01/blog-post_9799.html

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΣ

Βρε καραφλε ψηλε με κομπολοι δεν... μου φαινεσαι για σοι

Ως γνωστον κατα την πραξι του αυνανισμου εφαρμοζεται συστημα χερι με μεσα πετσα εξω πετσα ισοζυγιον μηδενικον.

κατα την διαδικασια του κρατικου ελλαδικου αυνανισμου περιφερομενοι αλλοδαποι κατσαπλιαδες παιζουν τον ρολο της πετσας ενω η κρατικη χειρα αυνανιζεται μεσα εξω με αυτην.

Και ενω ο εγκεφαλος συμμετεχει εις τον αυνανισμον ο αντιστοιχος ελλαδικος στερειται εγκεφαλικης καψας.

και ιδου.

διαβαζομε σημερον

"σπείρες πορτοφολάδων εξάρθρωσε μέσα σε δύο ημέρες η Αστυνομία.
...αποτελούνταν από δύο αλλοδαπούς Μαρόκου και Αλγερίας,
....
Οπως εξακριβώθηκε, ήταν «γνωστοί» στην Ασφάλειας Αττικής, αφού είχαν συλληφθεί τον Νοέμβριο ως μέλη σπείρας που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε βάρος πολιτών εντός και εκτός σταθμών του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου,
αλλά ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ με περιοριστικούς όρους. Ωστόσο, μόνο τον τελευταίο καιρό είχαν κάνει τουλάχιστον επτά κλοπές πορτοφολιών"
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63771563

Πραγματι κατα τον αυνανισμον η πετσα μπαινει βλεπει και αστραπιαια βγαινει αποφυλακιζομενη χωρις να ...φυλακισθη ποτε .

ετσι συντομα αρχιζει παλινδρομηση και ξαναμπαινει για να ξαναβγει χωρις να φυλακισθη αληθως ποτε!

ειναι ο προτυπος αυνανισμος δικαιοσυνης δημοσιας ταξης και προστασιας του αυνανισμου ,συνταγματικης ταξης και τοξου κλπ.

και πραγματι δεν υπαρχει εγκεφαλικη καψα γιατι τοτε οι αλλοδαποι που κακοποιουν θα απελαυνοντο αμεσα αν δεν εφυλακιζοντο.

και μια διαταξη στο νομο θα ελεγε πως αν ο αλλοδαπος που εχει λαβει ασυλο η αδεια παραμονης η κωλυσιεργει με εκκρεμες αιτημα ασυλου οταν συλληφθει και καταδικαστει για κακοποιο δραση αυτοματα ανακαλειται η αδεια παραμονης η αυτοδικαια απορριπτεται η εκκρεμουσα αιτηση και αμεσως απελαυνεται και οχι αφηνεται ελευθερως να συνεχισει το συστημα ελλαδικου αυνανισμου της πετσας.

Αλλα στον ελλαδικο αυνανισμον αλλα απασχολουν κατοπιν τουτων την χειρα του κρατους.

Καθε αυνανισμος χρειαζεται μια κορυφωση.

Και η κορυφωση ειναι τα μαθηματα στην αστυνομια κατα του (ελληνικου) ρατσισμου και υπερ της εξουθενωσεως μεχρι αυνανισμου της ελληνικης φυλης και του φρονηματος αυτης.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63771565

Κατοπιν αυτου η σωστη συνταξη της παρακατω ειδησεως ειναι η εξης:

Συνελήφθησαν δύο Ληστειες για αλβανισμο

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63771747