26/1/13

Γιαχουντοιστορίες

Ο Γιαχούντης Ινγκβαρ Φιόντορ Καμπράντ

Άμα διαβάσεις τις βιογραφίες του μίστερ ΙΚΕΑ, που είναι ο πέμπτος πιο πλούσιος άνθρωπος του πλανήτη δεν θα βρεις πουθενά πατέρα και μάνα.
Σαν τον Ομπάμα ένα πράγμα.
Αλλά άμα διαβάσεις ότι ξεκίνησε την επιχειρηματική του δραστηριότητα πουλώντας σπίρτα με το ποδήλατό του και ότι γράφει για οικονομία και στις δύο πλευρές του χαρτιού, τότε είναι βέβαιο ότι έχεις να κάνεις με τσιφούτη.

Οι «Kamprad», πήγαν στην Σουηδία από τη Γερμανία, επειδή ο παππούς του Ινγκβαρ, Αχίμ. αγόρασε ένα κτήμα δια αλληλογραφίας. Το Αχίμ είναι πέρα για πέρα Γιαχούντικο όνομα. Αλλά και το επώνυμο είναι σύνθετο από άλλα δυο ιουδαικά επώνυμα. Κάμμ (Kamm) και Πράντα (Prada). Σαν Kamm, οι Καμπράντ, είχαν συγγενέψει με τους Ullmann , και για τον λόγο αυτό οι Ullmann έστειλαν τον 14χρονο Οττο, στους συγγενείς τους στη Σουηδία μετά το Anschluss. Αλλωστε υπάρχει ακόμα οικογένεια Kamm-Ullmann.

Και η Λιβ Ούλμαν από αυτό το σόι είναι.Αλλωστε ο παππούς της στο νταχάου πέυθανε.και όταν λέει η Λίβ, ότι δεν είναι Ιουδαία εννοεί ως προς το θρήσκευμα. Μόνο.

Οι πιο πλούσιοι Εβραίοι του Μπλούμπέργκ

1.Κάρλος Σλίμ Χαντάτ ιουδαίος από το Λίβανο υπήκοος Μεξικού
2. Bill Gates, Ιουδαίος/Ιουδαίος. ΗΠΑ
3. Amancio Ortega (ΖΑΡΑ). Ιουδαίος/Ισπανός
4. Warren Buffett ,Ιουδαίος/ιουδαίος ΗΠΑ
5. Ινγκβαρ Φιόντορ Καμπράντ(ΙΚΕΑ) , Ιουδαίος/(Σουηδός)
6-7 Κάρολος και Δαβίδ Κοχ , σιωνιστές Ιουδαίοι/Ιουδαίοι. ΗΠΑ
8. Larry Ellison μίστερ Oracle Ιουδαίοw/Ιουδαίος .ΗΠΑ
9-10-11-12. Οι Waltons. Ιουδαίοι/Ιουδαίοι. ΗΠΑ .
13 Ένας  σύντροφος Κινέζος
14 Bernard Arnault Ιουδαίος /(Γάλλος) φιλάνθρωπος και συλλέκτης
15. Liliane Bettencourt Ιουδαία/Γαλλία
16. Ένας αλ κελεμπία αλ τρομοκράτης αλ Σαούντ
17. Ενας Ινδός
18. Jeff Bezos μίστερ amazon.com Σιωνιστής Ιουδαίος.ΗΠΑ/Μεξικό
19. Stefan Persson Σιωνιστής ιουδαίος /(Σουηδός)
20. Selton Adelson 100% Ιουδαίος
21-22 Ιουδαίοι,στο 23 ένας ακόμα κινέζος στο 24 ο βαρόνος μίστερ Ρόιτερ, Δαβίδ Τόμσον/Ιουδαίος/Καναδός στο 25, ο Larry Page από μητέρα Ιουδαία και μαζί ο Νο 27 Sergey Mikhaylovich Brin από γονείς 100% ιουδαίους της Ρωσίας. Οι μίστερ Γουγκλ.Στο 26, ο Ασκεναζίμ Dieter Schwarz, στο 28 ένας Αχμέτοφ από το Καζακστάν.
Στη 29η  θέση ένας ακόμα κινέζος, 30-31-32 οι Ιουδαίοι Μάρς, και 33ος ,
ο Φιλάνθρωπος Γιώργος Σόρος. O θείος του Giorgakis.

 Στους 33 πιο πλούσιους έχουμε 3 συντρόφους Κινέζους, έναν Σαούντ, έναν Ινδό, έναν τέως σύντροφο κλεπτομουσουλμάνοφ, και 27 Γιαχούντηδες.
Αυτό θα πει  θείο χάρισμα και ταλέντο για το χρήμα.

YΓ.Ο παρακαλώ όποιον έχει την όρεξη να βάλει τα στοιχεία μου για τον μίστερ ΙΚΕΑ και τον Κάρλος Χαντάτ σε αγγλόφωνα σάιτ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...