24/1/13

Άλλα τις! Ο σύντροφος Παυβλάκας ομίλησε. Ήταν μαύρος ο Θεός.

Αν ήτανε μαύρος ο Θεός που μας κυβερνούσε
 η φυλή μας θα `ταν αλλιώς θα σε κατουρούσε....
Ο τσιφουτ-μητροπολίτης σύντροφος παπα-σφυροδρέπανος οραματίζεται ....

Δεν είναι μεγάλος ο άγιος Παυβλάκας. Μόλις 65 χρονών. Αλλά η αρτηριοσκλήρυνση χρόνια δεν κοιτά! Αφού κατέληξε ότι ,«είναι προτιμότερο να είσαι άθεος», (εάν δεν Ιουδαίος), και ότι «η Εκκλησία είναι του Χριστού (και της τράπεζας) και όχι του έθνους», έκανε ένα ακόμα βήμα προς τον Παράδεισο. Ο Black Dj «Θεός», που εμφανίστηκε το βράδι στην κάμαρα του, είπε:
«Οι μαύροι Έλληνες είναι Έλληνες όσο και οι άλλοι», και ο Παυβλάκας το ανακοίνωσε, για να τον μάθει και ο Ομπάμα, και την πάτησε.

Διότι που είναι η αγάπη του Θεού δια τους «άσπρους Αλβανούς», τους άλλους βαλκάνιους και τους  ... «ενδιαμέσους μαγκρέμπηδες»;
Σε πηγάδι στή Σιάτιστα διούρησαν;
Ταυτόχρονα η κίτρινη ελληνική παροικία των 1.3 δις Κινέζων κατήγγειλε την ρατσιστική προτίμηση του κυρ Παυβλάκα προς τους μαύρους. Οι "Κίτρινοι Έλληνες" δηλαδή δεν είναι Έλληνες όσο και οι άλλοι;
Άσε τις διαδηλώσεις που θα γίνουν στο Νέο Δελχί από το 1.1 δις  σκατέ-ολέ  έλληνες.

Ο  άγιος Παυβλάκας «χρησιμοποιεί την πίστη και την Εκκλησία» και «παγιδεύει τους ανθρώπους» στα επικοινωνιακά πολύπολιτισμικά και αντιξενοφοβικά επικοινωνιακά κόλπα, που έμαθε σαν Dj του Ραδιοφωνικού Σταθμού της Εκκλησίας .

Από διάκος, ήταν «παιδί του αφεντικού» (και όχι του υψίστου) ο Παυβλάκας. Έβγαλε το πανεπιστήμιο στα 26 του, επειδή είχε μπλέξει με την «αντίστασις».Και στο ερώτημα "για στρατιώτης για παπάς", διάλεξε το δεύτερο.
Ο «σύντροφος» Παύλος Ιωάννου σαν εφημέριος στο Μαντούδι πήρε για ψάλτες στην εκκλησία δύο χασικλήδες αριστερούς συντρόφους .Τεμπέληδες.
Μετά έκανε την Κολεγιά με το ΠΑΣΟΚ και τους Σημιτικούς, και το 1998 έγινε γραμματέας Συνοδικής Υποεπιτροπής.
Μετά σιγά-σιγά προχώρησε. Ανέλαβε τη Συνοδική Υποεπιτροπή για τους Αγώνες της Γιάννας και του Θόδωρου.
Με τόσα προσόντα έγινε Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης το 2006.
Και είπεν ο σύντροφος Παυβλάκας:«Οι μαύροι Έλληνες είναι Έλληνες όσο και οι άλλοι». Δηλαδή οι αυτόχθονες Ιουδαίοι. Ελλαδίτες ίσως, όχι Έλληνες .Όπως Ρωμαίοι και όχι έλληνες.Όπως ευρωπαίοι και όχι Έλληνες.
Ορθόν!

 ΕΠΟΜΈΝΩΣ: Οι αλλόφυλοι έποικοι είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΑΤΙΜΟΙ όσο και οι άλλοι ημεδαποί γηγενείς ομογάλακτοι τους. Οι άσπροι έλληνες ρωμιοί είναι ΟΘΩΜΑΝΟΙ όσο και οι άλλοι τούρκοι. Μαύροι και άσπροι έλληνες είναι έλληνες όσο και ο Παυβλάκας . Δηλαδή ...ΟΥΔΟΛΩΣ.

ΥΓ. Αν ήτανε μαύρος ο Θεός που μας κυβερνούσε η φυλή μας θα `ταν αλλιώς θα μεσουρανούσε Θα `χε μαύρο πάπα, μαύρους υπουργούς μαύρο κυβερνήτη, μαύρους ξεναγούς.
Αν ήτανε μαύρος ο Θεός που μας κυβερνούσε η φυλή μας θα `ταν αλλιώς και θα  σας πηδούσε
Θα `χε μαύρους παίχτες, μαύρο διαιτητή άσπρους υπηρέτες, μαύρο πρεσβευτή
Αν ήτανε μαύρος ο Θεός που μας κυβερνούσε η φυλή μας θα `ταν αλλιώς θα καλοπερνούσε
Θα `χε μαύρους γλάρους, μαύρους βουλευτές μαύρους μπακαλιάρους, μαύρους δικαστές.
Αν ήτανε μαύρος ο Θεός που μας κυβερνούσε η φυλή μας θα `ταν αλλιώς θα σας κατουρούσε

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κυριο αστυνομια κυριο αστυνομια

114141 (τρεις και το λουρι του μαυρου τουρκου)

επατα βια ρατσισ βια ρατσισ

απο ενα πως το λενε αυτο

http://www.youtube.com/watch?v=7NLfFRC-puc

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΜΕΤΩΠΙΣ

Βρε καραφλε ψηλε με κομπολοι δεν... μου φαινεσαι για σοι

Ως γνωστον κατα την πραξι του αυνανισμου εφαρμοζεται συστημα χερι με μεσα πετσα εξω πετσα ισοζυγιον μηδενικον.

κατα την διαδικασια του κρατικου ελλαδικου αυνανισμου περιφερομενοι αλλοδαποι κατσαπλιαδες παιζουν τον ρολο της πετσας ενω η κρατικη χειρα αυνανιζεται μεσα εξω με αυτην.

Και ενω ο εγκεφαλος συμμετεχει εις τον αυνανισμον ο αντιστοιχος ελλαδικος στερειται εγκεφαλικης καψας.

και ιδου.

διαβαζομε σημερον

"σπείρες πορτοφολάδων εξάρθρωσε μέσα σε δύο ημέρες η Αστυνομία.
...αποτελούνταν από δύο αλλοδαπούς Μαρόκου και Αλγερίας,
....
Οπως εξακριβώθηκε, ήταν «γνωστοί» στην Ασφάλειας Αττικής, αφού είχαν συλληφθεί τον Νοέμβριο ως μέλη σπείρας που διέπραττε κλοπές και ληστείες σε βάρος πολιτών εντός και εκτός σταθμών του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου,
αλλά ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝ με περιοριστικούς όρους. Ωστόσο, μόνο τον τελευταίο καιρό είχαν κάνει τουλάχιστον επτά κλοπές πορτοφολιών"
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63771563

Πραγματι κατα τον αυνανισμον η πετσα μπαινει βλεπει και αστραπιαια βγαινει αποφυλακιζομενη χωρις να ...φυλακισθη ποτε .

ετσι συντομα αρχιζει παλινδρομηση και ξαναμπαινει για να ξαναβγει χωρις να φυλακισθη αληθως ποτε!

ειναι ο προτυπος αυνανισμος δικαιοσυνης δημοσιας ταξης και προστασιας του αυνανισμου ,συνταγματικης ταξης και τοξου κλπ.

και πραγματι δεν υπαρχει εγκεφαλικη καψα γιατι τοτε οι αλλοδαποι που κακοποιουν θα απελαυνοντο αμεσα αν δεν εφυλακιζοντο.

και μια διαταξη στο νομο θα ελεγε πως αν ο αλλοδαπος που εχει λαβει ασυλο η αδεια παραμονης η κωλυσιεργει με εκκρεμες αιτημα ασυλου οταν συλληφθει και καταδικαστει για κακοποιο δραση αυτοματα ανακαλειται η αδεια παραμονης η αυτοδικαια απορριπτεται η εκκρεμουσα αιτηση και αμεσως απελαυνεται και οχι αφηνεται ελευθερως να συνεχισει το συστημα ελλαδικου αυνανισμου της πετσας.

Αλλα στον ελλαδικο αυνανισμον αλλα απασχολουν κατοπιν τουτων την χειρα του κρατους.

Καθε αυνανισμος χρειαζεται μια κορυφωση.

Και η κορυφωση ειναι τα μαθηματα στην αστυνομια κατα του (ελληνικου) ρατσισμου και υπερ της εξουθενωσεως μεχρι αυνανισμου της ελληνικης φυλης και του φρονηματος αυτης.

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63771565

Κατοπιν αυτου η σωστη συνταξη της παρακατω ειδησεως ειναι η εξης:

Συνελήφθησαν δύο Ληστειες για αλβανισμο

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=63771747

Ανώνυμος είπε...

Είχε κληθεί προ ημερών ο εν λόγω αγαπημένος των προοδευτικών "Αγιος" από παπαγαλάκια της ΕΤ3 -που κρέμονταν από τα χείλια του- και επανέλαβε τη γνωστή του θέση περί περίθαλψης του λαθρομετανάστη, με το συντριπτικό επιχείρημα ότι αποτελεί εικόνα του Θεού. Πέραν του γεγονότος ότι ουδείς είδε το Θεό και γνωρίζει την εικόνα του, χωρίς να νοσηλεύεται σε ψυχιατρείο, θα παρατηρήσουμε ότι και οι Τούρκοι στα Δερβενάκια εικόνα του Θεού παρίσταναν, αλλά ο Οδυσσέας τους έσφαζε μέχρι εξοιδήσεως της χειρός. Αλλά και το τέρας της Πάρου, ανθρωπόμορφο-θεόμορφο ήταν.
Είναι σαφές και με βάση την προϊστορία του, ότι ο συγκεκριμένος παπάς, χρησιμοποιείται στη λαθρομετανάστευση θεολογικώς, προς επίρρωση των σαθρών πολιτικών-ψευτοανθρωπιστικών επιχειρημάτων της Αριστεράς. Εξ ου και η προβολή που του δίνεται, ιδιαίτερα στις κουραδομαγκιές του «ότι δεν φοβάται την Ακροδεξιά», λες και έχει σώφρων άνθρωπος την όρεξη να τον ηρωοποιήσει, αντί να τον αφήσει να εκτίθεται.
Προβλέπεται περαιτέρω αξιοποίησή του, όταν με το καλό αναχωρήσει ο Τζερώνυμο, διά τας αιωνίους μονάς.
Γ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Ρε σεις το κανει μπας και μεταστραφει κανεις μουχαμπετης και γινει Ορθοδοξος, για το καλο μας τα λεει οσα λεει

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑ-ΠΑΝΙΒΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΟΦΤΕΡΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΕΚΑΝΑ ΜΙΑ ΦΟΒΕΡΗ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ!!
ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΚΡΙΚΟ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΕΑΤΕΡΝΤΑΛ.ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ ΜΕ ΤΗ ΜΑΛΑΚΥΝΣΗ ΝΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΙΔΡΥΜΑΤΑ 'Η ΕΣΤΩ ΣΕ ΤΣΙΡΚΑ.

paramazoma είπε...

@08:18:00

Σωστός! Δεν ξέρω όμως γιατί όσο τον κοιτάω νομίζω ότι βλέπω ποντίκι.