18/1/20

Η μανδάμ Αικατερίνη είναι της Πολύ Ανοιχτής Κοινωνίας και δεν τιμά τη δικαιοσύνη. Την επιβραβεύουν επειδή πέρασε την προδοτική συνθήκη των Ψαράδων

Οι Φοβερές καταγγελίες της κας Ειρήνης Μαρούπα , που ήταν η δικηγόρος που εκπροσώπησε τις Παμμακεδονικές οργανώσεις στην αίτηση ακύρωσης της Συμφωνίας των Πρεσπών, που συζητήθηκε στο ΣτΕ σε συνεδρίαση που προήδρευε η μανδάμ Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, έγιναν στον Μάκη Βραχιολίδη και στην εκπομπή του ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. 
Περισσότερα εδώ https://elasyn.com/2020/01/17/sakelaropoulou-masonia 

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

January 16, 2020

The Senate voted Thursday to require comprehensive sex education curriculum in schools that teach the topic, easily advancing a bill that has proved controversial in the past.

Under the bill, which passed 33-2, schools offering sex education would be required to provide medically accurate and age-appropriate information, including LGBTQ-inclusive material and discussion of consent, while allowing parents to opt their children out.

https://www.wgbh.org/news/education/2020/01/16/senate-approves-sex-education-bill

Ανώνυμος είπε...

Για ποιό λόγο άραγε να έχει παρακμάσει, απαξιωθεί κι εξευτελιστεί η Δικαιοσύνη στη νεογραικία τις τελευταίες δεκαετίες;
Τί μπορεί να πήγε στραβά;

«Δυναμική εισβολή των γυναικών στη Δικαιοσύνη: Πάνω από το 80% των δικαστών μας θα είναι γυναίκες»
«Στην Εθνική Σχολή των Δικαστών, στα θρανία της οποίας σπουδάζουν εκείνοι που αργότερα κρατούν στα χέρια τους τη ζυγαριά της είναι στη συντριπτική τους πλειονότητα γυναίκες. Οι άνδρες αποτελούν την μειοψηφία ανάμεσα στους σπουδαστές.
Γένους θηλυκού λοιπόν η δικαιοσύνη και αρκεί μια βόλτα στις δικαστικές αίθουσες και στα ακροατήρια στα προαύλια των δικαστηρίων όπου διαρκώς το μάτι σκοντάφτει πάνω σε γυναίκες δικαστίνες. Οι γυναίκες αποτελούν το παρόν και το μέλλον μας, λένε οι αρχαιότεροι άρρενες δικαστές.»
https://www.dikastiko.gr/eιδηση/dynamiki-eisvoli-ton-gynaikon-sti-dikaiosyni-pano-apo-to-80-ton-dikaston-mas-tha-einai-gynaikes/

Οι οποίες δικαστίνες, έχουν προηγουμένως λάβει κατάλληλη εκπαίδευση απο τα σεβαστά πανεπιστημιακά διαφθορεία:
«Στη σχολή μου κάναμε πολλές κοπέλες παρέα και οι περισσότερες αν όχι όλες στο πέρασμα των φοιτητικών χρόνων είχαν ένα ομοφυλοφιλικό έρωτα πλατωνικό ή και όχι. Κάποιες μάλιστα είναι ακόμη μαζί. Κοπέλες απλές που πάντα κοιταγαν αγόρια πιο πριν. Απο τότε έμαθα πως όλα τελικά ειναι σχετικά».
(sxeseis.gr)

avdargor είπε...

Σάβ Ιαν 18, 01:36:00 μ.μ.

μασωνικας εντολας.
εσεις κοιμαστε ορθιοοι,οχι αυτοι…….

avdargor είπε...

οι περισσοτερες γυναικες που γνωριζα,σπουδαζαν νομικη………………..

Ανώνυμος είπε...

"Μίλησε αγενέστατα, πρέπει να ακουστεί τι ειπώθηκε εκείνη την ημέρα για να καταλάβουν ποια τους προτείνουν να ψηφίσουνε. «Δεν υπάρχει μόνο αυτή. Έχουμε και άλλες υποθέσεις εδώ πέρα, δεν θα ασχολούμαστε μαζί σας»."

"Μου απάντησε «δεν πάμε καλά…», που είναι πρωτάκουστο για Πρόεδρο Ανωτάτου Δικαστηρίου"

«Εγώ αγόρευσα 18 λεπτά με 4 διακοπές δικές της και με έντονη τη δυσφορία της, που είχε εκνευρίσει όλο τον κόσμο.»

«με διέκοψε στην αγόρευσή μου η Πρόεδρος λέγοντας: «ελεύθεροι είναι να κάνουν ό,τι θέλουν»…αυτοί που θέλουν ανεξάρτητοι Μακεδονία!»

Η αγράμματη γιαγιά μου ήταν πιο καλλιεργημένη κι ευγενής από αυτή την κότα.

Κυρ Σπύρο,
σε τί ωφέλησε τελικά τις κοινωνίες και τα έθνη η ανωτάτη-ακαδημαϊκή μόρφωση των θηλέων;

Ανώνυμος είπε...

Συγχαρητήρια στην κ. Ειρήνη Μαρουπα!!!

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...