8/1/20

Άνοιξε η Βαλβίδα του τουρκικού ρεύματος στη Μήδεια

Συνδέθηκε ο τελευταίος σωλήνας και οι πρόεδροι της Ρωσίας, και της Τουρκίας Βλαντίμιρ Πούτιν και Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν άνοιξαν την βαλβίδα και το αέριο άρχισε να κυλάει από την Ανάπα στη Μήδεια της Ανατολικής Θράκης (Kıyıköy) την παραθαλάσσια κωμόπολη του Ευξείνου Πόντου.
 Μαζί τους ο Πρόεδρος της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς και ο Πρωθυπουργός της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, Το δεύτερο τμήμα του αγωγού, που προορίζεται για την προμήθεια με ρωσικό φυσικο αέριο της της Νότιας Ευρώπης βρίσκεται υπό κατασκευή και θα διασχίσει τα Τουρκικά σύνορα, και θα προχωρήσει μέσω Βουλγαρίας και Σερβίας, στην Ουγγαρία. 
Ο Πρόεδρος Πούτιν τόνισε ότι η συνεργασία Ρωσίας-Τουρκίας σε αυτό το έργο αποτελεί καλό παράδειγμα συνεργασίας μεταξύ των δύο χωρών υπό συνθήκες πολύπλοκων διεθνών σχέσεων, προσθέτοντας ότι το έργο είναι σημαντικό όχι μόνο για αυτές τις δύο χώρες, αλλά και για τους πολίτες της Ευρώπης.

2 σχόλια:

johnepikouros είπε...

Αληθεύει ότι ο Τράμπ καί ο Πούτιν είναι "αδελφοί" ως ανήκοντες αμφότεροι στήν
Στοά τής Μόσχας ; Η πληροφορία από κάποιον καθηγητή Ελληνα τού εβραικού πανεπιστημίου τού Σικάγο.

Ανώνυμος είπε...

Αληθεια ειναι αλλα οχι σε μασωνια φαση, κατι "αλλο" τους συνδεει

Ο πράσινος θρίαμβος του επτάστερου στο Βερολίνο είναι πάνω από κάθε περιγραφή. ΒΟΥΝΤΟΥ ΒΟΥΝΤΟΥ!!!!!

  Δυο πράγματα. 1. Ο Δημήτρης μαζί με τον μικρό Παύλο και την Ομάδα πρέπει να πάνε το "έβδομο" στον τάφο του Μεγάλου Παύλου. 2. Οι...