13/1/20

H Τεράστια σημασία των βλακών

Ορισμένοι ηλίθιοι ανησυχούν επειδή οι Τούρκοι πήραν την Λιβύη, ενώ ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείο Εξωτερικών επιβεβαίωσε, τις διπλωματικές προσπάθειες για την αποκλιμάκωση της έντασης μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας καλώντας τις δύο χώρες να συνεχίσουν τις επαφές για τη μείωση της έντασης. 
«Οι Ηνωμένες Πολιτείες εμπλέκονται συνεχώς με τις κυβερνήσεις της Ελλάδας και της Τουρκίας για να ενθαρρύνουν την αποκλιμάκωση μέσω διπλωματικών διαύλων» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος του αμερικανικού υπουργείο Εξωτερικών , και επανέλαβε , την ανάγκη συνεργασίας Αθήνας, Τουρκίας και ΝΑΤΟ για τη διατήρηση της ειρήνης και της σταθερότητας στην ανατολική Μεσόγειο.

ΥΓ. Ανησυχεί κι η Φώφη για τη Λιβύη

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μόνο στην περίπτωση της Λιβύης φαίνεται η βλακοκρατια;Στην καθημερινότητα και στα εσωτερικά ζητήματα της ψωροκωσταινας να δεις πώς φαίνεται η βλακοκρατια! Είναι η δεύτερη "όψη του νομίσματος" του πολιτεύματος που επέβαλλαν στην ελλαδα οι Αθεατοι! Η πρώτη είναι η κομματοκρατια! Κομματοκρατια και βλακοκρατια είναι το "πολίτευμα" της σημερινής Ελλάδος! Καμία σχέση με δημοκρατία δηλαδή!!!

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=SXvJe8119OE

ΧΑΤΖΑΡΑΣ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

επειδή με κατηγορούν που επιθυμώ την διάλυση του ελλαδικού κράτους τους θυμίζω ότι το είχε πει και ο Δραγούμης ότι οταν το κράτος καταστρέφει το έθνος τότε το κράτος πρέπει να καταστρέφεται.

Οπότε χαίρομαι για κάθε εξέλιξη που φέρνει την καταστροφή στο Ανθελληνικό Νεοραγιάδικο Γραικυλικό Νεοφιλελέ Νεομπολσεβικικό Εβραιόστροφο ΕβραιοΠεικό ΛαθροΙσλαμιστάν της Νότιας Βαλκανικής.

Ανώνυμος είπε...

Μην αισχρολογείς 7:57 μμ!!
Σεβάσου τους αναγνώστες!

Ανώνυμος είπε...

Είναι τιτάνιο τό φάσμα βλακείας πού κατατρύχει τό έθνος μας,
τό 90% πιστεύει ότι ό νεοφιλελέ, οπαδός τού ουδετερόθρησκου κράτους,
αγνωστικιστής θρησκευτικά Τζήμερ ,είναι ακροδεξιός!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Λές νά τόν δούμε σε κανένα νέο σχήμα ?
Αρμεγε λαγούς καί κούρεβε .....γερμενίδες