17/1/20

H προοδευτικιά μανδάμ Αικατερίνη είναι της Πολύ Ανοιχτής Κοινωνίας

Υπήρξε μέλος της μειοψηφίας που διαφώνησε με την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια, είχε ταχθεί υπέρ της αλλαγής των ταυτοτήτων και της μη αναγραφής του θρησκεύματος, ενώ το 2018 υπό την προεδρία της το ΣτΕ ,αποφάσισε ότι είναι νόμιμη και αναγκαία η ένταξη των «προσφυγόπουλων» στα σχολεία.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μια γνωριμία με την κρατικοδίαιτη(στην υγειά των κορόιδων τοξικών αντρών, σεξιστών-φασιστών-φαλλοκρατών φορολογουμένων) φεμουνίστρια Σακελλαροπούλου.

Από twitter:

Βρήκαμε και ομιλία της στο Πάντειο με θέμα: «Γυναίκες σε ηγετικές θέσεις». (διαβάστε την ΕΔΩ)
Φεμινίστρια φανατική.... στην αρχή της ομιλίας της κατακρίνει τον Ομηρο που στην Οδύσσεια μιλάει κατά της δημόσιας στάσης των γυναικών..

Με την υπ' αριθμ. 2616/2018 απόφασή του, το Συμβούλιο της Επικρατείας (Ολομέλεια) απέρριψε ως απαράδεκτη αίτηση με την οποία οι αιτούντες ζητούσαν να ακυρωθεί η από 17.6.2018 Συμφωνία των Πρεσπών.

Διαζευγμένη η νέα μας ΠτΔ και με μπόλικες γάτες μαθαίνω. Επίσης έχει έντονες οικολογικές ανησυχίες. Προοδευτικούρα δηλαδή..... Νεοταξίτισσα...

Υπήρξε μέλος της μειοψηφίας που διαφώνησε με την κατάργηση του νόμου Ραγκούση για την ιθαγένεια, ενώ το 2018 υπό την προεδρία της το ΣτΕ αποφάσισε ότι είναι νόμιμη και αναγκαία η ένταξη των προσφυγόπουλων στα σχολεία.

Είναι αυτή που μειοψηφισε υπέρ της απαλλαγής Παπακωνσταντίνου για τη νόθευση εγγράφου όσον άφορα την λίστα Λαγκάρντ.

Η κ. Σακελλαροπούλου είχε έρθει σε κόντρα με τον κ. Σακελλαρίου, Πρόεδρο του ΣτΕ, στο θέμα των Θρησκευτικών. Συνυπέγραψε την επιστολή τριών Αντιπροέδρων και δεκαπέντε Συμβούλων του ανώτατου ακυρωτικού Δικαστηρίου της χώρας με αφορμή την πρόταση που ακύρωνε τις καταστροφικές αλλαγές του περιβόητου Υπουργού Παιδείας κ. Φίλη στον χαρακτήρα και τρόπο διδασκαλίας του μαθήματος. Θεωρούσε μάλιστα επιστροφή στο παρελθόν (δηλαδή οπισθοδρομική) την εν λόγω πρόταση.

«Γιατί δεν επιλέχθηκε μια Ελληνίδα έγγαμη, οικογενειάρχης, πολύτεκνη;
Μήπως δεν υπάρχει; Υπάρχει αλλά δεν συμφέρει το άθεο, αντίχριστο και ανθελληνικό σύστημα...»

http://koukfamily.blogspot.com/2020/01/blog-post_707.html



Ανώνυμος είπε...

Μολονότι ο θεσμός της Προεδρίας είναι η ομιλούσα γλάστρα της κιναιδοβουλευτικής δημοκρατορίας τους:

Υπό γυναικός άρχεσθαι ύβρις αν ανδρί είη εσχάτη. – Το να εξουσιάζεται ένας άντρας από μια γυναίκα είναι ο μεγαλύτερος εξευτελισμός. Δημόκριτος, 470-370 π.Χ.

Ανώνυμος είπε...

"Κατα τον λαό και οι άρχοντες" λέει μια Παροιμία, αλλά και η Αγία Γραφή.

Αν θέλουμε σωτηρία : μετάνοια!

28 Μαρτίου 1957. Οι Άγγλοι απελευθέρωσαν τον «αλλαγμένο» Μακάριο που είχε κάνει συμφωνία μαζί τους

  Το "κλειδί" για να καταλάβουμε τι έγινε, ηταν το πρωτοσέλιδο του πρακτορείου των Κόκκα Μητσοτάκη, που τόνιζε: "χωρίς να δεσ...