30/1/20

H «τυφλή» είναι και θεόκουφη και δεν ακούει το αίτημα του ΠΑΟΚ για την άρση του απορρήτου των συνομιλιών των εμπλεκομένων στην εις βάρος συνομωσία Κυβέρνησης -Ολυμπιακού

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα καταγγείλει στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τη συνάντηση που είχαν το μέλος της ΕΕΑ, κ. Φαραντούρης με τον δικηγόρο κ. Τζουγανάτο, αλλά και συνάντηση του δεύτερου με την γενική διευθύντρια της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Λίνα Σουλούκου και τον Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου του Λευτέρη Αυγενάκη, κ. Μπραουδάκη. ζητώντας την άμεση διερεύνησή τους. 
Σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο δικηγόρος κ. Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη. Αναλυτικά σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 20 Ιανουαρίου στις 11:00 μ.μ. στα γραφεία του δικηγόρου κ.Τζουγανάτου προσήλθε σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες η κ.Σουλούκου, γενική διευθύντρια της ΠΑΕ ΟΣΦΠ, η οποία κατέθεσε την καταγγελία ενώπιον της ΕΕΑ και ήταν στη νομική ομάδα της ΠΑΕ ΟΣΦΠ για την υποστήριξή της, ο κ.Χατζησαββάογλου, νομικός της ΠΑΕ ΟΣΦΠ και ο κ.Μπραουδάκης, Υπεύθυνος Γραφείου Τύπου του Αυγενάκη.
 Ο δικηγόρος κ.Τζουγανάτος συνδέεται με στενή φιλία με το μέλος της ΕΕΑ, κ.Φαραντούρη με τον όποιον είχε συναντηθεί πρωτύτερα.
 Ο ΠΑΟΚ επανέλαβε το με αίτημα την άρση του απορρήτου των συνομιλιών τω ν εμπλεκομένων και άνοιγμα καμερών.

 ΥΓ. O Kύριος που διόρισε  τον φίλο του κ. Τζουγανάτου, δεν είναι εντολοδόχος του «εφοπλιστού» αλλά της Μητέρας. Με την υπόθεση του “ΠΑΟΚ” εμπλέκεται όλο το σύστημα της Αγίας Οικογένειας.    

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εκεί που μας χρωστούσαν μας πήραν και το βόδι !!!
Ξέρεις τι είναι να τον πιάνεις με το αρνί στους ώμους και να στο παίζει τρελίτσα ;;
Μάλλον θα ξέρεις για να τα γράφεις αυτά...
Γι αυτό μία είναι η λύση: Στη Χάγη...στη Χάγη...

Ανώνυμος είπε...

Η λύση είναι ο Σαμαράς. Να πάρει τους βουλευτές του και να φύγει! Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα! Το έχει ξανακάνει άλλωστε!

Ανώνυμος είπε...

ο φαραντούρης έχει και ποιητικές ανησυχίες πέραν των άλλων...

Ανώνυμος είπε...

https://www.brighteon.com/f31fc495-5ed2-48bc-ba05-5627705b4d00

The Enemies Of Free Speech

avdargor είπε...

Ο ΑΝΕΨΙΟΣ....ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΡΙΑ ΧΑΤΖΑΡΑ ΤΟΥ ΡΩΣΣΣΟΥ ΟΛΙΓΑΡΧΗ ΙΒΑΝ ΙΓΚΝΑΤΙΕΒΙΤΣ-ΣΑΜΠΙΝΤΙ Κ ΑΣΕ ΤΙΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ...... ΥΠΟΒΙΒΑ Η' ΓΚΡΕΞΙΤ ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ.

aviator είπε...

Σσσσ' ωραίος, η πιο ρεαλιστική προταση μέχρι τώρα... δεν ξερω μονο αν τη δεχτεί ο κουλις χρυσός...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...