25/8/24

Η Προδοσία του 1974. Ο Σουτλτσμπέργερ παρουσίασε την τουρκική "ατζνέντα" που ακόμα προσπαθούν να ικανοποιήσουν οι πράκτορες των ΑΘηνών.

 Το "Κυριακάτικο Βήμα" του Λαμπρακιστάν, αποκάλυψε στις 25 Αυγούστου 1974,  ότι οι αμερικανοί είχαν προτείνει το πραξικόπημα κατά του Μακαρίου το 1964 στον Γεώργιο Παπανδρέου.  Το "Κυριακάτικο Βήμα",απεκάλυψε επίσης το "δόγμα Παπανδρέου" για την άμυνα της Κύπρου  επί της Ακτής. Η αποκάλυψη του βήματος εξηγεί την προδοσία για την "εκδρομή" του Αττίλα στο ΠέντεΜίλι .

Η πρόταση της Cia προς τους Γκιζίκη,Μπονάνο. Αραπάλη, Ιωαννίδη κλπ, ηταν επομένως 10 χρόνια παλιά. Και καταλαβαίνουμε γιατί έγινε η Αποστασια του πράκτορος Μητσοτάκη και γιατί ο Κοκός απέσυρε την Μεραρχία από την Κύπρο.

Για τον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ η ΚΥΠΡΟΣ  δεν ηταν Μακράν.




Αυτή την "ατζέντα", προσπαθούν να ικανοποιήσουν από το 1996, οι Σημίτης, Καραμανλής, Γιωργάκης, Σαμαράς,Τσιπρέφσκι και Εφιαλτάκης.
Το Κυριακάτικο ανέκδοτο. Ο χαζός Τζέραλντ και ο δαιμόνιος Εβραίος.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Τυφεκιοφόροι της 114ης Ανεξάρτητης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας απελευθέρωσαν σήμερα το Ουκραϊνσκ μετά από αγώνα πολλών ημερών και ύψωσαν το λάβαρο της Ταξιαρχίας με το σφυροδρέπανο.

  Ο ρωσικός στρατός ισοπέδωσε  σήμερα την προσωρινή βάση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο χωριό Ζβάνοβκα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσ...