30/8/24

Η Τουρκία γιορτάζει σήμερα την Ημέρα της Νίκης. Tην επέτειο της μάχης του ΝτουμλούΠινάρ το 1922.

 


6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο (φ) ουστης θα ψηφίσει το φθινόπωρο νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο. Θα καταργήσει μεταξύ άλλων κάποια πλασματικά έτη. Κάθε λίγο και λιγάκι, η εκάστοτε κωλοκυβερνηση αλλάζει ασφαλιστικό νόμο. Έτσι όμως δεν υπάρχει σταθερό οικονομικό και κοινωνικό περιβάλλον στην χώρα. Σε καμία ευνομούμενη και αληθινά πολιτισμένη χώρα δεν συμβαίνει αυτό. Κατάργησαν το ΕΚΑΣ και έκαναν την "εθνική σύνταξη" πείνας, μειωμένη με 15 χρόνια δουλειάς. 375 ευρώ με δεκαπέντε χρόνια δουλειάς (!!!!!) όταν στην Αμερική π.χ. με τρία χρόνια παίρνεις μια βιώσιμη σύνταξη. Δεκαπέντε χρόνια ένσημα είναι λίγα, ρε παλιορουφιανοι της κυβέρνησης, σε μια χώρα σαν την Ελλάδα που η ανεργία καλπάζει και δεν υπάρχει καμία παραγωγική βάση και εργοστάσια για να δουλέψει ο κόσμος; Και δίνετε πλήρη σύνταξη μόνο σε όσους είχαν την τύχη να δουλέψουν 35 ή 40 χρόνια; Νοοτροπία γαλέρας δηλαδή; Και δίνετε, ρε παλιοπουστες, αυξήσεις μόνο στους δημοσίους υπαλλήλους επειδή είναι τα κομματοσκυλα σας που σάς ψηφίζουν; Αλλά με τέτοιο ραγιαδολαο που έχετε από κάτω, καλά μας κάνετε!! Μόνο που δεν είμαστε όλοι ραγιάδες, παλιοοικογενειες της κυβέρνησης και δεν φταίνε σε τίποτα άνθρωποι που δεν εντάχθηκαν στα κόμματα σας.

Ανώνυμος είπε...

Ναι, αλλά ο Χατζάρας μας λέει ότι το 1949 νίκησαν οι καλοί, και σωθήκαμε. Γκέγκε;

Ανώνυμος είπε...

Μου αρέσει που μας αποκαλείς όλους ραγιάδες, λες κι εσύ είσαι ο Παπαφλέσσας! Στον ύπνο σου ίσως…

Ανώνυμος είπε...

Βρε μαλακα, γαμω το κόμμα σου, το ΕΚΑΣ ποιος το έκοψε; Ο Τσιπρα δεν το έκοψε; Θα μας τρελάνεις; Τον νόμο του πουστοΚατρουγκαλου ποιος τον έκανε; ΚΚΕ, Σύριζα και ΝΔ είναι ίδια κόμματα, γαμω τα.... κομματικά καντήλια σας!! Μαλακα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ναι αλλα ανεκαθεν κουμαντο εκαναν οι ηττημενοι του '49

Ανώνυμος είπε...

Το ΕΚΑΣ και τον απάνθρωπο νόμο Κατρουγκαλου τον έκανε ο Σύριζα, παλι-ανθρωπε μου!! Δεν τον έκανε καμία εθνική κυβέρνηση. Καλά τα λέει ο Χατζάρας. Θα μας τρελάνεις τελείως μα(κ)ακα;

Οι Τυφεκιοφόροι της 114ης Ανεξάρτητης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας απελευθέρωσαν σήμερα το Ουκραϊνσκ μετά από αγώνα πολλών ημερών και ύψωσαν το λάβαρο της Ταξιαρχίας με το σφυροδρέπανο.

  Ο ρωσικός στρατός ισοπέδωσε  σήμερα την προσωρινή βάση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο χωριό Ζβάνοβκα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσ...