30/8/24

102 Χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Στις 30 Αυγούστου/12 Σεπτεμβρίου 1922 οι Τούρκοι πήραν τα Βουρλά και τα Μουδανιά. Εμφανίστηκε η Ανεξάρτητη Μραρχία. Η Αγλαός Πρόξενος στην Σμύρνη διέψευδε τις σφαγές


 



Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ, ΣΤΙΣ 30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ/12 ΣΕΠΤΕΒΡΙΟΥ, (16 ΗΜΕΡΕΣ ΑΦΟΤΟΥ Ο ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΤΟ ΕΒΑΛΑΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ), ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΗΤΗΣ ΜΕΡΑΡΧΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΗ , ΠΛΗΡΩΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΗΣ,   ΜΑΖΙ ΜΕ 5000 ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ  ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΟΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ.

Η ΑΝΕΞΑΡΗΤΗ ΜΕΡΑΡΧΙΑ, ΌΣΟ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΡΑΤΗΓΕΙΟ ΣΤΗ ΣΜΥΡΝΗ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΕΡΟΣΚΑΦΩΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΥΠΟΔΕΙΚΝΥΑΝ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ.
ΟΤΑΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ 
Ο ΘΕΟΤΟΚΗΣ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ ΠΕΡΑ ΜΌΝΟΣ ΤΟΥ


102 Χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. 

Δια της ταχείας Εκκενώσεως  λύθηκε, το «Ανατολικό». Αλλά, για το "ατύχημα"  έφταιγαν οι φαντάροι και όχι ο Βασιλιάς και οι στρατηγοί του .Οι Προδότες που ειχαν μείνει από ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑ βάφτισαν την Προδοσία "Ατύχημα" και είχαν έτοιμο και το Εθνικόφρον σχέδιο. 

Η αιωνία Ελλάς!  Διότι οι εθνικόφρονες δεν το βάζουν ποτέ κάτω.  Πάλι με χρόνια και καιρούς. Ότι χάθηκε δεν ήταν ανεπανόρθωτο. Ο Βασιλιάς μας να είναι καλά. Η Στοά μας και η Αγγλία μας. 

Ο Φόβος των Προδοτών ήταν η Επανάστασις και το Εκτελεστικό Απόσπασμα στο οποίο όμως οδηγήθηκαν 
μόνο οι έξι. Ο αρχηγός της Σπείρας
 είχε την εγγύηση της Αγγλίας


Το διάγγελμα του Κωνσταντίνου  και η δίδυμη αρθρογραφία του βασιλόφρονος "Σκρίπ". Το Εσωτερικόν Μετωπο και ο  Εσωτερικός Εχθρός. (Των Άγγλων ;)




Το Ανατολικό Ζήτημα
 και οι Φαντάροι 
και ο τουρκικός Όχλος που δεν
 τήρησε την συμφωνία 
των Άγγλων με τον Κεμάλ 
για τους Χριστιανικούς Πληθυσμούς 
Για την σφαγή των Ελλήνων της Μικράς Ασίας 
δεν έφταιγαν οι Προδότες, αλλά η αφέλεια της Ευρώπης
 και η Βαρβαρότητα.
Μασονικές αρλούμπες

ΕΥΤΥΧΩΣ Ο ΑΓΓΛΟΣ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ΤΙΣ ΣΦΑΓΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
 
Άλλος ενας  Έλλην Προδότης 
και οι αφίξεις  και άλλων των ατμοπλοίων. Ηρθαν και πρόσφυγες.



 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο θείος μου εκνευρίζεται όταν βρίζεις την Στοά, δηλώνει ότι θεωρεί τον εαυτόν του "στρατιωτικό" και για τις κατασχέσεις λέει ότι οι τράπεζες δεν είναι φιλανθρωπικά ιδρύματα, θεωρεί ότι υπάρχει κατρακύλα στην επιστημονική κοινότητα με τις αντιλήψεις περί λοάτκι αλλά με εμβόλια και κόβιντ όλα ήσαν καλώς καμωμένα, είναι αυτό που λέω ότι του χρειάζεται χειροδικία και πέος

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον αποκηρύξεις από θείο σου. Και να βρίζεις κι εσύ την στοά. Κάθε μέρα!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να τον αποκηρύξεις από θείο σου. Και να βρίζεις και εσύ την στοά. Κάθε μέρα!!

Οι Τυφεκιοφόροι της 114ης Ανεξάρτητης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας απελευθέρωσαν σήμερα το Ουκραϊνσκ μετά από αγώνα πολλών ημερών και ύψωσαν το λάβαρο της Ταξιαρχίας με το σφυροδρέπανο.

  Ο ρωσικός στρατός ισοπέδωσε  σήμερα την προσωρινή βάση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο χωριό Ζβάνοβκα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσ...