25/8/24

ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΟΤΙ Ο ΚΕΜΑΛ ΗΞΕΡΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΕΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΜΑΘΕΙ Ο ΛΑΟΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΙΑ ΛΕΠΤΩΝ ΟΤΙ Η ΓΡΑΜΜΗ ΑΜΥΝΑΣ ΣΤΟ ΑΦΙΟΝ ΕΠΣΑΣΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΡΙΚΟΥΠΗ. ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΑΛΗ ΒΕΡΑΝ. ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ.


102 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΠΟΥ ΤΗΝ  ΒΑΦΤΙΣΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ.

ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΟΥ.

ΟΙ 5000 ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΩΝ 11, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.  ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΟΚΙΑ.ΟΙ ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.

ΝΑ  ΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΕ 50.000. ΚΑΙ ΟΙ 50.000 ΝΑ ΤΗΝ ΠΟΥΝ ΣΕ 500.000 ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΣΕ 5.000.000.

ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΣΤΟΜΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΟΑ!!!!!


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Νά 'σαι πάντα καλά και να έχεις υγεία να μας ξεστραβώνεις. Όλοι από δω κι από κει είχαμε ακούσει και είχαμε ψυλλιαστεί ότι κάτι δεν πήγαινε καλά μ' αυτά που μαθαίναμε για τα ιστορικά μας του 20ού αιώνα. Αλλά δεν είχαμε φανταστεί - αν και θά 'πρεπε - πόσο βαθειά ήταν ο ξένος δάκτυλος και οτι πάλι προδότες και χρήσιμοι ηλίθιοι, έπαιξαν τον ρόλο τους. Και τώρα ευχόμαστε τα δύσκολα να είναι πίσω, αλλά δεν υπάρχει πλέον (η νενανική) αισιοδοξία. Καλή συνέχεια

Ανώνυμος είπε...

Και οι του Απόλλωνα Αθηνών κ.Χατζάρα

Οι Τυφεκιοφόροι της 114ης Ανεξάρτητης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας απελευθέρωσαν σήμερα το Ουκραϊνσκ μετά από αγώνα πολλών ημερών και ύψωσαν το λάβαρο της Ταξιαρχίας με το σφυροδρέπανο.

  Ο ρωσικός στρατός ισοπέδωσε  σήμερα την προσωρινή βάση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο χωριό Ζβάνοβκα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσ...