29/8/24

Οι Χαχόλοι στην περιοχή του Κουρσκ του έχασαν σήμερα περισσότερους από 400 στρατιώτες και 29 τεθωρακισμένα οχήματα


Κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών στο Κουρσκ, οι Ρώσοι έχουν καταμετρήσει έως και 7450 πτώματα Χαχόλων και Μισθοφόρων, χώρια αυτούς που δεν βρήκαν και τα πτώματα που μάζεψαν οι Ουκρανοί. 

Οι Ρώσοι αυτές τις 25 ημέρες κατέστρεψαν , 74 άρματα μάχης, 36 οχήματα μάχης πεζικού, 64 τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού, 486 τεθωρακισμένα οχήματα μάχης, 52 κομμάτια πυροβολικού, 15 εγκαταστάσεις MLRS, πέντε συστήματα αεράμυνας, 10 σταθμούς ηλεκτρονικού πολέμου, δύο ραντάρ αντι-μπαταρίας, ραντάρ αεράμυνας και πέντε μονάδες μηχανολογικού εξοπλισμού.

Οι Ρώσοι με την υποστήριξη της αεροπορίας και πυροβολικού, απέκρουσαν σήμερα  τέσσερεις επιθέσεις των Χαχόλων προς την κατεύθυνση του Korenevo και του Cherkassky Porechny. 

Οι προσπάθειες επίθεσης σε Borki, Kremyane, Spatove, Martynivka και Cherkaska Konopelka ματαιώθηκαν επίσης. 

Μάχες έγιναν κοντά στην Apanasovka, το  Byakhovo, την Vishnevka,  την Zaoleshinka, το Kubatkin, το Kolmakov, τοKrasnyoktyabrsky, τηνLyubimovka, την Mikhailovka, τη Novaya Sorochina, την Obukhovka, τοPlekhovo, την Rubanshchina, και το Snagost . 

Η ρωσική αεροπορία έπληξε στην περιοχή της Σάμυ τις συγκεντρώσεις  προσωπικού και στρατιωτικού εξοπλισμού των Χαχόλων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Τυφεκιοφόροι της 114ης Ανεξάρτητης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας απελευθέρωσαν σήμερα το Ουκραϊνσκ μετά από αγώνα πολλών ημερών και ύψωσαν το λάβαρο της Ταξιαρχίας με το σφυροδρέπανο.

  Ο ρωσικός στρατός ισοπέδωσε  σήμερα την προσωρινή βάση των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων στο χωριό Ζβάνοβκα στη Λαϊκή Δημοκρατία του Ντονέτσ...