3/4/15

3 Απριλίου. Το Σχέδιο Μάρσαλ κλπ

1807.Σε ένα χωριό κοντά στη Ρούμα στο Σρέμ ξεκίνησε η Επανάσταση του Τιτσάνοφ στην οποία συμμετείχαν 15.000 αγρότες από 45 χωριά.Ο αυστριακός στρατός χρειάστηκε 10 ημέρες για να την καταπνίξει.
1860. Την Κυριακή του Πάσχα ο βούλγαρος Επίσκοπος Ιλαρίων που λειτουργεί στην Εκκλησία του Αγίου Στεφάνου, δεν μνημονεύει το όνομα του Οικουμενικού Πατριάρχη.
Η Βουλγαρική Εκκλησία χωρίζεται από το «Ελληνικό» Πατριαρχείο.
1917. O Λένιν με το τραίνο της «χαράς» έφθασε στην Αγ. Πετρούπολη.
1922.Ο Ιωσήφ Στάλιν με πρόταση του Λένινι εξελέγη Γενικός Γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος της Σοβιετικής Ένωσης.
1928. Γίνεται η δίκη του Νίκου Καζαντζάκη και του Δημήτρη Γληνού που κατηγορήθηκαν για τα επεισόδια που προκλήθηκαν μετά τις ομιλίες τους στο θέατρο θέατρο «Αλάμπρα υπέρ της Σ.Ενωσης. Στην εκδήλωση του Αλάμπρα είχε μιλήσει και ο Παναίτ Ιστράτι που στη συνέχεια είχε απελαθεί. Στο εδώλιο καθισε και αθωώθηκε ο Γληνός. Ο Καζαντζάκης ήταν Ελεύθερος στο…. Κίεβο.
1939.Ο Χίτλερ διέταξε για την επίθεση στην Πολωνία.
1942.Οι ιαπωνικές δυνάμεις εξαπολύουν επίθεση στη χερσόνησο του Μπαταάν.
1948. Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Χάρι Τρούμαν, υπογράφει το Σχέδιο Μάρσαλ, σύμφωνα με το οποίο παρέχεται οικονομική βοήθεια ύψους 13 δις δολαρίων σε 16 χώρες της Ευρώπης .Εξαιρέθηκαν οι χώρες του «Σιδηρού Παραπετάσματος».
1958. Ο Φιντέλ Κάστρο εξαπολύει την τελική επίθεση για στην Αβάνα.
1959. Επισήμως οι άνεργοι στα αστικά κέντρα της Ελλάδας ειναι 110.000.
1990.Η Βουλγαρική Εθνοσυνέλευση ψήφισε το νόμο για τις εκλογές, τα πολιτικά κόμματα.
Ο Πέταρ Μλαντένοφ εξελέγη πρόεδρος της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας. Το ΚΚΒ μετονομάστηκε το Βουλγαρικό Σοσιαλιστικό Κόμμα.
1994. Στην Αλβανία ο σοσιαλιστής Φάτος Νάνο καταδικάζεται σε κάθειρξη 12 ετών για υπεξαίρεση επτά εκατ. δολαρίων και πλαστογράφηση επίσημων εγγράφων.
1996.Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας ανακοινώνει ότι ο κίνδυνος μετάδοσης της νόσου των τρελών αγελάδων στον άνθρωπο είναι ελάχιστος.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΗΧΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΣΤΟΝ... ΑΝΤΙΕΘΝΙΚΙΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΓΕΡΜΑΝΙΣΜΟΥ

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ ΔΙΧΩΣ ΣΥΝΟΡΑ ΦΥΛΕΣ ΕΘΝΗ ΚΑΙ... ΦΥΛΟ

φοβουνται την εθνοφυλετικη συνειδηση τα καθεστωτα και το ταυτιζουν επιτηδεια με το γερμανικο εθνικισμο

δεν φοβουνται βεβαια ουτε την καπιταλιστικη αποκτηνωση των δημοκρατικων μαζων ουτε την ψοφια πια μαρξιστικη ουτοπια που την εχουν μετα το 91 καθαγιασει οι πρωτοι σαν ακινδυνα σκυλια για αυτους ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΝΙΚΗΣΑΝ μετα την ανιερη συμμαχια του 45 ...


μονον που ακριβως επειδη αλλος ειναι ο στοχος ,κομματα αντισυστημικα αντιευρωπαιστικα και το εθνικο φρονημα στο στρατο που δουλευουν να διαλυσουν με καθηγητες εθνομηδενιστες στις παραγωγικες σχολες στρατου που διδασκουν τις παλαιες κομμουνιστικες θεσεις με ρετουσαρισμενο νεοφιλελευθερο αντεθνικο προφιλ που ειναι συμβατο με τον καπιταλισμο του σημερα,

απεφυγαν να στειλουν τους νεους στο στρατο στα οχυρα μεταξα ,να τους στειλουν στα χωρια που εσφαξαν οι κομιταζτηδες και οι βουλγαροι στο πολεμο.

δεν σας κανει εντυπωση οτι μονιμως επανερχονται στα των γερμανων αλλα ποτε στα των βουλγαρων σφαγεων στα 41-44 ;



δεν ειναι τυχαιο δειχνει την στοχευση που ειναι αλλη

γιατι αυτα δημιουργουν εθνικισμο ενω τα διστομα δημιουργουν αντιναζισμο αρα αντι χα αρα αντιεθνικισμο αρα ανθελληνικο στρατευμα με επαγγελματιες στη δουλεψη του ευρωπαισμου και της πολυπολιτισμικοτητας διεθνιστες απολιτικ μισθοφορους στη δουλεψη σχεδιασμων του κεφαλαιου

οι ιδεολογικες στοχευσεις για την κατασκευη στρατων και αλλων εμφανεις απο τα καθεστωτα

καλα δεν συζηταμε για επισκεψεις στα εγκληματα των εν ελλαδι κομμουνιστων

αυτα αν και πολλαπλασια σε θυματα των ναζιστων στην περιοδο του 40-50

αν και ο κομμουνισμος στην ελλαδα οφειλει πολλαπλασιες αποζημιωσεις ως πολιτικο συστημα απο τον ναζισμο και ολοι αυτοι μαζι ουτε φτανουν στο μικρο δαχτυλο τα εγκληματα και τις αποζημιωσεις που θα οφειλε η καπιταλιστικη δημοκρατια που σημερα επικρατει και χειραγωγει συνειδησεις και αποζημιωσεις

διαχωριζονται

οταν τα εγκληματα τα καναν ναζιστες δεν ησαν γερμανοι αλλα ιδεολογια αρα εθνικισμος αρα και οι ελληνες συνενοχοι αν εχουν εθνικη συνειδηση και πολεμουν τον ευρωαποικιακο χυλο, αρα οφειλουν ηθικα υπονομευτικα στο να δεχτουν πολυπολιτισμο ευρωπαισμους και αυτοκρατορισμους εκει το πανε

οταν τα εκαναν κομμουνιστες ησαν απλως ελληνες οχι ιδεολογια με ξενη στηριξη(τα αναποδα δηλαδη οπου μας εξυπηρετει)


τα ιδια με τους δημοκρατες και τους καπιταλιστες

οταν τα εκαναν οι εγγλεζοι στη κυπρο ησαν απλως εγγλεζοι και ουτε καν εγκληματιες ποσο μαλλον οχι δημοκρατες φονιαδες και καπιταλες σε θηριωδιες

οταν βομβαρδιζουν οι δημοκρατες και κεφαλαιοκρατες δεν μιλουν γαι δημοκρατικες θηριωδιες

ουτε για καπιταλιστικες οι απατεωνες που πλενουν τα μυαλα των πληθων

φονιαδες ηταν καποτε οι κομμουνιστε και οι ναζιστες τωρα εμιεναν μονον να λεγονται απο τους καπιταλιστες οι εθνικιστες τετοιοι

λες και αυτοι και οι δημοκρατες ειναι λιγοτερο φονιαδες στην ιστορια


οταν σημερα δολοφονουν με στρατο και χρηματιστηρια οι δημοκρατες και κεφαλαιοκρατες ειναι απλως τα προσωπα ουτε καν χωρες.

μονα ζυγα μονοζυγα δηλαδη

ο καπιταλισμος ο κομμουνισμος αθωοι λογω πολεμικου αποτελεσματος το 45

καποτε μιλουσαν για κομμουνιστικες θηριωδιες τωρα μετα τη νικη του το εκοψαν

θηριωδια ειναι μονον ο εθνικισμος-ναζισμος πλεον γιατι νιωθουν απειλη οι μαγκες

ολα μια καλοστημενη απατη ενα παραμυθι βολικο απο τους απανω με στοχο τους αποκατω στις κοινωνιες



--------------

Ανώνυμος είπε...


Το Δίστομο επισκέφθηκαν σπουδαστές της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων (ΣΣΕ), στην πρώτη από μία σειρά οργανωμένων προσκυνηματικών επισκέψεων Τιμής και Μνήμης σε Τόπους Μαρτυρίου -χωριών και κωμοπόλεων που υπέστησαν Ολοκαυτώματα από τη ναζιστική θηριωδία.

Το σχετικό πρόγραμμα, το οποίο αφορά τους σπουδαστές όλων των Στρατιωτικών Σχολών, τελεί υπό την πολιτική εποπτεία του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Τόσκα. Ξεκίνησε δε ενόψει της αποφράδας επετείου της εισβολής των Γερμανών ναζί στην Ελλάδα στις 6 Απριλίου 1941, όπως και της επερχόμενης επετείου της λήξης του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου στην Ευρώπη στις 8-9 Μαΐου 1945.

Ανώνυμος είπε...

AYΤΟΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΔΙΚΑΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ


και το ξενο που σημερα γραικυλε προσκυνας ,αυριο θα σε σιχαθει και θα σου κοψει το κεφαλι

κανεις τον σπιουνο δεν εμπιστευεται και στο τελος οταν του κανει τη δουλεια του παιρνει σαν μκο το κεφαλι

γιατι οποιος προδιδει μια ξερει οτι και στον ευεργετημενο της προδοσιας καποτε θα το ξανακανει

ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΕ ΑΠΟΘΕΩΝΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΟΥΛΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΧΘΕΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΖΗΤΩ

ΧΘΕΣ ΠΑΣΟΚ ΝΔ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ

ΧΘΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΖΗΤΩ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΚΟΚΚΙΝΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΟΛΑ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ

ΣΗΜΕΡΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΕΠΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΜΑΝΑ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ

ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΧΘΕΣ ΚΑΤΩ ΑΥΡΙΟ

ΧΘΕΣ ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΩΚΤΕΣ ΤΗΣ ΡΑΤΣΑΣ ΠΟΙΗΤΕΣ

ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΑΥΡΙΟ ΥΠΕΡΜΑΧΟΙ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ

ΚΑΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΡΙΟ ΖΗΤΩ Η ΛΟΥΛΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ



ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΩ Ο ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ?

ΑΡΚΕΙ ΟΛΑ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ΓΙΑ ΕΜΑΣ
===================================

Εν τω μεταξύ η κατάστασις είχε πλέον σταθεροποιηθεί (βραδυ 16ης ιουλιου 74).

Πλήθος συγχαρητηρίων τηλεγραφημάτων έφθανε από κάθε γωνιά της Κύπρου προς το ΓΕΕΦ και τον Σαμψών.

Τα πιο πολλά από γνωστούς ενωτικούς,


αλλά τα περισσότερα από τους μέχρι χθές υποστηρικτάς του Μακαρίου που κατήχαν μία κάποια θέση ( Δήμαρχοι, κοινοτάρχες, διευθυνταί οργανισμών κλπ) που προκειμένου να μην χάσουν την θέση τους κατεφέροντο με σκληρή γλώσσα κατά του πρώην ευεγέρτου των Μακαρίου.


Γλειώδη ανθρωπάρια, που βρίσκονται σε όλες τις κοινωνίες σαν παράσιτα στους εκάστοτε κρατούντες.

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτυλισμενη ελλας

τι περιμενεις λοιπον και δεν ψοφας;

δύο αλλοδαπές... στη νοσηλευτική σχολή/στην τεχνική σχολή του ΟΑΕΔ στου Ρέντη


δωρεαν σχολεια,δωρεαν σχολες,δωρεαν πανεπιστημια κοκ...πληρωνε κοροιδο ελληνα

Πολλοί Έλληνες που μετανάστευσαν πρόσφατα στην Αυστραλία για να εργαστούν
σκέφτονται να γυρίσουν(ήδη πολλοί το κάνουν)και ο λόγος είναι ότι πρέπει να πληρώσουν για τα πάντα δεν υπάρχει εκεί δωρεάν δημόσια υγεία και παιδεία(μιλάμε για ανθρώπους που βρίσκονται με τις νόμιμες άδειες στο down under για ανθρώπους που έχουν εισέλθει νόμιμα στην Αυστραλία!!!!!!!!!!!).
Μάλιστα τα δίδακτρα για να πας το παιδί σου σε ένα δημόσιο σχολείο στην Αυστραλία κυμαίνονται στα 7000 δολλάρια τον χρόνο.
Εξυπακούεται ότι οι αλλοδαποί που προσπαθούν να μπουν παράνομα στην Αυστραλία δεν έχουν απολύτως κανένα δικαίωμα σε εργασία,υγεία ,παιδεία κλπ...και απελαύνονται με συνοπτικές διαδικασίες.
ειναι τρομερο οποιος γουσταρει ερχεται στην ελλαδα για εγκατασταση χωρις να δινει λογαριασμο σε κανεναν,σε προσφατη βραδυνη ραδιοφωνικη εκπομπη με ελληνες που μεταναστευσαν λογω κρισης σε αλλες χωρες αναφερθηκαν στις δυσκολιες για να παρει κανεις αδεια παραμονης-εργασιας και πολλοι επιστρεφουν απογοητευμενοι πισω στη ελλαδα και εχοντας χασει ολα τους τα χρηματα αφου πληρωνουν για τα παντα(για διαφορα τεστς -αδειες που τους ζητουν,για υγεια,για παιδεια-σχολες κλπ...)και μιλαμε για ανθρωπους που εχουν εισελθει νομιμα στις χωρες αυτες,
χαρακτηριστικο παραδειγμα ενος ελληνα στην αυστραλια που εργαζοταν σε εστιατοριο του θειου του(που ηταν σπονσορας του,χωρις σπονσορα φευγεις με συνοπτικες διαδικασιες) επρεπε να βγαλει σχολη μαγειρικης στην αυστραλια που την πληρωνε απο την τσεπη του για να του δωσουν αδεια παραμονης και τελικα εχασε την βιζα του και επεστρεψε στην ελλαδα επειδη στο τελευταιο τεστ γλωσσας αγγλικων κοπηκε(εδινε καθε χρονο και τα πληρωνε και αυτα απο την τσεπη του)λογου οτι ο καθε χρονο αυξανοταν ο βαθμος δυσκολιας προκειμενου να κοψουν οσο το δυνατον περισσοτερους μεταναστες,ακομα και αυτοι που τελικα τα καταφερνουν και βγαλουν αδεια παραμονης-εργασιας πρέπει να πληρώσουν για τα πάντα δεν υπάρχει εκεί δωρεάν δημόσια υγεία και παιδεία,μάλιστα τα δίδακτρα για να πας το παιδί σου σε ένα δημόσιο σχολείο στην Αυστραλία κυμαίνονται στα 7000 δολλάρια τον χρόνο
επιβεβαιωση και απο σχολιο φιλου:
.''...το 50% εγκαταλειπει γιατι δεν μπορει να ανταπεξελθει στα εξοδα της βιζας, εξετασεις, αυξημενα διδακτρα για ξενους, και τον αποκλεισμο απο την αγορα εργασιας. Οποιος δεν εχει υπηκοτητα, δεν μπορει να εργαστει ουτε στα Μcdonalds... τα εσοδα υπολογηζονται σε 40 δις τον χρονο απο τους μεταναστες.
Yπαρχουν και οι λαθρομεταναστες, που μολις βουλιαξουν την βαρκα τους το ναυτικο τους βαζει με τα οπλα σε μια μεγαλη κλειστη πορτοκαλι λεμβο και τους τραβαει παλι εξω συνηθως σε κατι νησια της Ινδονησιας κτλ. Οχι σαν τους δικους μας τους μ...ς''
ειναι απιστευτα αυστηροι οι οροι και τα κριτηρια για να μεταναστευσει κανεις σε χωρες οπως η αυστραλια,αμερικη,καναδα κλπ..,προκειται για τους πιο αυστηρους κανονισμους του κοσμου παρα οτι οι χωρες αυτες ειναι απο την φυση τους πολυπολιτισμικες σε αντιθεση με την ελλαδα που ειναι εθνος-κρατος,σοβαρες χωρες που επιβαλλουν αυστηρους κανονες μεταναστευσης και προστατευουν την εθνικη και κοινωνικη τους συνοχη και αλλες σαν τη δικη μας που βρισκονται ενα βημα πριν απο την διαλυση λογω εισβολης
επαναλαμβανω η λυση ειναι απλη αν θελουν πραγματικα να λυσουν το μεταναστευτικο και να προστατεψουν επιτελους και το εγχωριο εργατικο δυναμικο:
1)Επιβολή ισχυρών και σοβαρών αντικινήτρων και εμποδίων (εμφανών και μη)προκειμένου ο ιδιωτικός τομέας /οι επιχειρήσεις(το ίδιο και για δημόσιο-δήμους) να μην τους συμφέρει να απασχολούν και να προσλαμβάνουν αλλοδαπούς π.χ.υψηλότερη φορολογία /
υψηλότερες εισφορές/ υψηλότερα δημοτικά τέλη/περισσότερα ένσημα,επιβολή
γλωσσικών κριτηρίων κλπ…..

Ανώνυμος είπε...

Σήμερα, αν είναι δυνατόν, γίνεται ακριβώς το
αντίθετο επιδοτούνται επιχειρήσεις προκειμένου να προσλάβουν αλλοδαπούς.
Άλλη λύση δεν υπάρχει.Αυτή η πρόταση πρέπει να εφαρμοστεί όσο το
δυνατόν γρηγορότερα,σε διαφορετική περίπτωση τελειώσαμε. Ταυτόχρονα και
οι υποχρεώσεις των αλλοδαπών απέναντι στην πολιτεία να είναι τόσο υψηλές
ώστε να μην μπορούν να σταθούν πουθενά όρθιοι ( σήμερα γίνεται ακριβώς
το αντίθετο). Μόνο έτσι θα χάσουν τις άδειες παραμονής-εργασίας τους και
θα ξεκινήσουν άμεσα μαζικές απονομιμοποίησεις,όπως επίσης θα πρέπει να
κοπούν άμεσα και όλων των ειδών τα επιδόματα (π.χ. οικογενειακά
επιδόματα ,επίδομα θέρμανσης, επίδομα ανεργίας,δωρεάν υγεία-παιδεία κλπ
…),ώστε ο συνδυασμός όλων των παραπάνω να οδηγήσουν και να καταλήξουν σε
μαζικές απονομιμοποιήσεις.
Έχει λοιπόν η κυβέρνηση την τόλμη να το επιβάλει ;Δυστυχώς όχι.
2)Επενδυση στην τεχνολογια
Η χρησιμοποίηση ανειδίκευτων αλλοδαπών τα τελευταια 20 χρόνια εκτός από την πτώση των μισθών(για να μην αναφερθούμε σε όλα τα αλλά πληθυσμιακή αλλοίωση,εγκληματικότητα,ασθένειες κλπ...) είχε ως αποτέλεσμα την έντονη υστέρηση στην τεχνολογική ανάπτυξη της παραγωγικής διαδικασίας και δραστηριότητας στην χώρα μας με αποτέλεσμα να μην είμαστε ανταγωνιστικοί και παραγωγικοί, να αυξάνεται το τελικό κόστος των προϊόντων και να αυξάνεται έτσι συνεχώς ο εποικισμός της Ελλάδας(με ότι αρνητικό αυτό συνεπάγεται).
Σε όλες τις σοβαρές χώρες επενδύουν στην τεχνολογία και δουλεύουν λίγοι αλλά εξειδικευμένοι εργαζόμενοι εκτός από την Ελλάδα που προτιμάμε να χρησιμοποιούμε Πακιστανοαλβανούς(έχω αναφερθεί παλαιότερα με δεκάδες παραδείγματα).
Η τεχνολογια μπορει να σε βοηθησει απο το πιο απλο μεχρι το πιο πολυπλοκο.
Επιπλεον η επενδυση στην τεχνολογια,περα οτι επρεπε να εχει γινει καθως εχουν αλλαξει οι εποχες και αντικειμενικα δεν διαθετουμε πλεον πολλα εγχωρια ανειδικευτα εργατικα χερια οπως παλαιοτερα(οπως φυσικα συμβαινει και σε αλλες χωρες του δυτικου κοσμου που ευτυχως επενδυουν συνεχως στην τεχνολογια),θα δημιουργουσε νεες θεσεις εργασιας καθως ο σχεδιασμος της,η μετεπειτα διαφημιση και εμπορια της,η χρησιμοποιηση της,η συντηρηση και η επισκευη σε τυχον βλαβες της κλπ...δημιουργουν θεσεις εργασιας και απαιτουν εξειδικευμενο προσωπικο το οποιο διαθετουμε ως χωρα,αλλα οι πανιβλακες προτιμουν οι ελληνες να μεταναστευουν και να εισαγουν συνεχως μοχαμεντς και δεν καταλαβαινουν οτι καποια στιγμη αυτο θα οδηγησει σε μια εκρηξη με τεραστιες αρνητικες συνεπειες

Ανώνυμος είπε...

ωρα 11 και κατι το πρωι σαββατο

σταθμος κοκκινο ραδιο του συριζα

δυο αγαμητες κανουν εκπομπη για τα μμε μαλλον

λενε μεταξυ τους για το σκουπιδοφυλλο του ελευθερου τυπου η ρυπου που φουνταρει συνεχως

ευχονται να μην κλεισει οπως και καμμια λεει εφημεριδα

εκτος βεβαιως λεει η μια στην αλλη (η μια λεγεται και ...σονια ειχες και στο χωριο σου μωρη βλαχα πολλες σονιες ?)

απο εφημεριδες και μεσα ακροδεξια εννοει δηλαδη εθνικιστικα φυλετικα


καλα η σονια και η αλλη εχουν να δουν αντρα στο μουνι τους απο τον πρωτο παγκοσμιο

αλλα βλεπετε οτι ολοι οι δημοκρατες ενα μπροστα στο κοινο κινδυνο να χασουν το βολεμα και ταπρονομια των δημοκρατων η φαρα ειναι μια και κοινη

οταν τα μαγαζακια τους αγκωμαχανε συμμαχουν να σωσουν το συστηματακι τους...

δεν υπαρχουν αριστεροι δεξιοι ολοι τους ειναι μαφιοζοι δημοκρατες

μια καστα με το μαγαζακι τους

ολοι μαζι απεναντι στους ...ακροδεξιους . μονον που ακροδεξιοι ειναι δικοι τους

αυτοι που εννοουν δεν ειναι ουτε ακροδεξιοι ουτε δημοκρατες




αυτοι ειναι οι δημοκρατες

διεφθαρμενοι ανικανοι και

πανω απο ολα ολα τα γουρουνια οπψς και οι δημοκρατες εχουν την ιδια μουρη

τους ειδατε

ολοι να τρωνε λεει η σονια του συριζα αρκει να ειναι στη συμμορια των δημοκρατων


αυτες ειναι η μεση ελληνιδα

ομαδικο βιασμο που χρειαζεται η μεση ελληνιδα 10 ωρες 30 ατομα σε συλλογικο γκαγκ μπανγκ μα αραπαδες ασιατες και αραβες μαγκρεμπινους σαν τις γαλλιδεες να συνελθουν οι ελληνιδες αγαμητες σαν του συριζα τις κοκκινες

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...