8/4/15

Orthodox Brothers

Ο Алексије και στο Βελιγράδι στις αρχές Μαΐου

Από "Έθνος Ανάδελφο", αποκτήσαμε «Orthodox Brothers» στη Μόσχα και το Βελιγράδι, και ο ALEXIS θα είναι και Алексије και Алексий.
Ο Σέρβος υπουργός Εξωτερικών, κ. Ιβιτσα Ντάτσιτς, που παλιά ήταν γραμματέας της κομμουνιστικής νεολαίος και αγαπημένο παιδί του Σλόμπο, ανακοίνωσε χθες στη Βουδαπέστη, ότι ο Алексије θα επισκεφθεί τη Σερβία στις αρχές του Μαΐου, και ότι «κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Έλληνα πρωθυπουργού θα επιβεβαιωθούν οι άρρηκτοι και αδελφικοί δεσμοί ανάμεσα στον ελληνικό και τον σερβικό λαό».
Στη Μόσχα,αύριο, ο Алексий θα συναντηθεί με τον Orthodox Brother Μεντβέντεφ, (που είναι αβάπτιστο εκ μεταγραφής), και τον Πατριάρχη Κύριλλο. Μη με ρωτήσετε τι θα συζητήσει ο «αλειτούργητος» με τον Orthodox Brother Πατριάρχη. Αυτά είναι τα κουμπιά της πολιτικής.

ΥΓ. Ο Κοτζιάς με τον Μακεντόνσκι Orthodox Brother Ποπόσκι, συζήτησαν για τη «διασυνοριακή συνεργασία» Ελλάδας-πΓΔΜ και για την προοπτική υιοθέτησης Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο Βυζάντιο αναζητούσαν και θεωρητική κάλυψη των ακρωτηριασμών και των εκτυφλώσεων, με θεολογικά επιχειρήματα και αναγωγές στη Βίβλο. Όπως βγάλε το μάτι σου, κόψε το χέρι σου ή το πόδι σου αν σε σκανδαλίζει... Πρόκειται φυσικά για σοφιστικές προφάσεις και υποκριτικές δικαιολογίες.

Οι ακρωτηριασμοί και οι εκτυφλώσεις είναι η φρικαλεότερη μορφή βασανισμού, χειρότερη ποινή κι από τον θάνατο γιατί καταδικάζει το θύμα σε ισόβια δυστυχία.

Η Θεοδώρα βασάνιζε τους εχθρούς της τυλίγοντας και σφίγγοντας με βούνευρο το κεφάλι τους τόσο πολύ που έβγαιναν τα μάτια από τις κόχες.

Δεν περνούσε μέρα στην Κωνσταντινούπολη χωρίς εξομματισμούς και φονικά, γράφει ο Νικήτας Χωνιάτης...

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΠΑΣΥΝΑΔΙΝΟΥ», έκδ. της Μητροπόλεως Σερρών, 1989:

«Στο Βυζάντιο το παλούκωμα (φούρκισμα, ανασκολοπισμός) γίνονταν δημόσια και σε θέση περίοπτη με τον εξής τρόπο. Έπαιρναν μια μακριά ως 3 μέτρα σούβλα σιδερένια ή ξύλινη με σιδερένια μύτη, την οποία κουβαλούσε ο κατάδικος στον ώμο ως τον τόπο του απαίσιου μαρτυρίου. Εκεί τον ξάπλωναν καταγής μπρούμυτα γυμνό μέχρι τη μέση και χειροπόδαρα με ανοιγμένα σκέλια. Ύστερα ο μπόγιας αφού ξέσχιζε το πανταλόνι και φάρδαινε με το μαχαίρι την τρύπα του απευθυσμένου, έχωνε τη σούβλα αλειμμένη με λίπος για να γλιστρά και χτυπώντας σιγανά προσέχοντας να μη βλάψει βασικά όργανα όπως τα έντερα, καρδιά, πλεμόνια, την έβγαζε από το πίσω μέρος της δεξιάς πλάτης ...;».

Ανώνυμος είπε...

Μόνο στο Βυζάντιο γίνονταν εκτελέσεις και βασανιστήρια;


Άλλοι λαοί έκαναν πολύ χειρότερα...

Ανώνυμος είπε...

Aλήθεια, οι Ειδωλολάτρες, Παγανιστές, Σατανιστές κτλ. δεν έκαναν όχι μόνο Βασανιστήρια αλλά και Ανθρωποθυσίες;