6/1/16

Οι βαλτοί

Όπως σας ενημέρωσα οι σκέψεις για βίαιη αντίσταση κατά της δικτατορίας των Άνωθεν στις ΗΠΑ, τιμωρήθηκαν με 12 χρόνια φυλακή. Μια τέτοια δαυλιά κάνει και ο κύριος με τον «εμφύλιο» και τους «αξιωματικούς» και για αυτό θα τον διαγράψω. Εμείς εδώ, σεβόμαστε τους Νόμους. Και τις όποιες μύχιες σκέψεις μας δεν τις ανακοινώνουμε.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τα σχόλια που διαγράψατε, αδικαιολόγητα κατά τη γνώμη μου, ανήκαν σε 2 διαφορετικούς σχολιαστές, ενώ εσείς νομίζατε ότι ήταν το ίδιο πρόσωπο...

Ανώνυμος είπε...

Eίμαι αυτός που μίλησε για αγχόνες, απλά αναμεταδίδοντας αυτό που ξέρουμε όλοι, και κατανοητό ότι κανείς δεν θέλει να του κλείσει το μπλογκ το καθεστώς βρίσκοντας πάτημα σε κάτι τέτοια. Κι ας το 'χει ο κόσμος τούμπανο.

Aλλά ΠΡΟΣΟΧΗ! 'Aλλος έγραψε για Bελουχιώτη, όχι εγώ. Mιμείται το ύφος μου και τη γραφή μου! Eίναι προβοκάτορας, πληρώνεται για αυτό που κάνει για να χαλάει τις συζητήσεις των πατριωτών.

Όπως κάνουν όμοιοί του στο defencenet αλλά αυτοί το κάνουν τζάμπα πλην από κανά δυο άτομα, σιχαμένοι παλιάνθρωποι ιουδαίοι γαρ.

Είναι σχεδόν σίγουρα το ίδιο σκουλήκι που προσπαθούσε να σπείρει αντιπάθεια και φανατισμό τις προάλλες παριστάνοντας εμένα. Και όταν τον ξεβράκωσα άρχισε να κάνει βλακώδη διάλογο με τον εαυτό του, μπας και νομίσει κανείς ότι μιλάει με μένα.

Aπό αναγνώστες του Xατζάρα περίμενα να είστε πιο streetwise, να μη σας πιάνουν κότσο τόσο εύκολα οι βαλτοί και αντιδράτε με ιαχές και βρίσιμο όταν σας πατάνε τα κουμπάκια για να εμποδίσουν τις συζητήσεις.

Αυτοί για να καταφέρουν το σκοπό τους χρειάζονται impulsive ανθρώπους, δηλαδή που δεν το πολυσκέφτονται πριν αρχίσουν το βρίσιμο (ή και τη βία στις πιο πρωτόγονες κοινωνίες). Mην είστε έτσι.

Όποιος πηγαίνει σε συγκεντρώσεις (κυριολεκτικά και μεταφορικά) πρέπει να είναι γάτα, streetwise, όχι προβλέψιμη κρεατόμαζα να του πατάνε τα κουμπάκια οι βαλτοί του κράτους.

Δεν είναι μόνο ο Xατζάρας στόχος, είμαι κι εγώ, για άλλους όμως λόγους, για αυτά που έχω ψάξει και αναμεταδώσει στο παρελθόν σε άλλους χώρους. Το έχουν ξανακάνει εναντίον μου αυτό που κάνουν εδώ.

Eίμαι αυτός που σκυλόβριζε ο Xατζάρας ως σκύλο, χλιμίτζουρα και σίπταρο τις προάλλες, και όταν απέδειξα ότι έκανε λάθος... σφύριζε αμέριμνα.

Ανώνυμος είπε...

ΚυρΣπυρο σε αυτο το θεμα και για να μην παρασυρθουν τιποτα παιδακια, καλοπροαιρετα μεν, οργισμενα δικαιως ομοιως, αλλα η αγνοια ειναι επικινδυνη.
Βρηκα ενα κειμενο του φιλανδου Και Μουρος με το οποιο συμφωνω στην αναλυση του στο θεμα της πολιτικης βιας.
Αν θελετε ριχτε μια ματια κ επεκτεινετε το αν το βρισκεται χρησιμο η ωφελιμο.

http://www.kolumbus.fi/aquilon/revolution_greek.htm

Αρθρο για τις τρεις μορφες πολιτικης βιας.

Ως ανθρωπος που εχει ζησει στον πισινο του 3 δεκαετιες πολιτικης κρατικης βιας θα ηθελα απλα να ενημερωσω τους αδερφους για τον απιστευτο κινδυνο που ελοχευει.
Αν θελω να επιτυχω εναν αγαθο σκοπο, δεν μπορω να μετερχομαι ανηθικα η ολεθρια μεσα.