6/1/16

Η παρα-δικαστική Παράγκα στη Γαλλία κυνηγάει τη Λε Πεν

Συμβαίνουν και εις Παρισίους. Ο Νταβίντ και ο δικαστής Γολιάθ, (Ντογιάκ), ανέκριναν για αρκετές ώρες την αρχηγό του Εθνικού Μετώπου της Γαλλίας , στο πλαίσιο της έρευνας σχετικά τις κατηγορίες για φοροδιαφυγή σε σχέση με τις δαπάνες της προεκλογικής εκστρατείας του κόμματος.
Η κ. Λε Πεν που εξετάστηκε ως μάρτυρας και όχι ως κατηγορούμενη δύο φορές στο παρελθόν είχε αρνηθεί να εμφανιστεί ενώπιον των δικαστών που διερευνούν την υπόθεση.
Η κ. Λε Πεν μαζί με στελέχη του κόμματος έχουν κατηγορηθεί για κατάχρηση των περιουσιακών στοιχείων του Κόμματος και για συνωμοσία για διάπραξη απάτης σχετικά με τη χρηματοδότηση της εκστρατείας των βουλευτικών και προεδρικών εκλογών του 2012.
Η ηγέτης του Εθνικού Μετώπου βρίσκεται επίσης υπό δικαστική έρευνα για να διαπιστωθεί αν παραβίασε τη νομοθεσία αναρτώντας στη σελίδα της στο Τουίτερ εικόνες των εγκλημάτων που διαπράχθηκαν από τους Ισλαμιστές τρομοκράτες στο Ιράκ και τη Συρία, ενώ πρόσφατα, η Ανωτάτη Αρχή διαφάνειας στο δημόσιο βίο, υποστήριξε ότι η κ. Λε Πεν και ο πατέρας της , εμφανίζουν υποτιμημένα τα περιουσιακά τους στοιχεία στις φορολογικές δηλώσεις τους.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τετοιου ειδους γεγονοτα συνεβησαν ΚΑΙ στην Ελλαδα (Παλι απο τους ιδιους)

Ολες αυτες οι κατηγοριες εναντιον των Λε Πεν ειναι ενεργειες των εκει εβραιων σε συνεργασια με την διεθνη εβραϊλα.
Εχουν γνωσιν οι φύλακες.