5/1/16

Ο Μολώχ* των μεταρρυθμίσεων

Ο Guardian γράφει: «Το 2016 οι δανειστές που απαιτούν μεταρρυθμίσεις σε αντάλλαγμα για την παροχή βοήθειας θα πιέσουν την Ελλάδα και τους πολίτες της ακόμα περισσότερο. Το 2016 μπορεί να είναι για την Ελλάδα, εξίσου απρόβλεπτο με το 2015, καθώς πολλοί συμφωνούν ότι τα δυσκολότερα έρχονται . Δεν βλέπουμε πώς η κυβέρνηση αυτή θα επιβιώσει των μεταρρυθμίσεων»

* Μολώχ και Εβραϊκά Μολέκ. Θεός των Χαναναίων, στον οποίο θυσίαζαν ανθρώπους κι ιδιαίτερα παιδιά.

Δήλωση του  Γενικού Γραμματέα Χρυσής Αυγής για την μη ενημέρωση της Χρυσής Αυγής από τον «μελλοθάνατο» συνεργάτη του ΔΝΤ κ. Κατρούγκαλο

«Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του Τύπου ο αρμόδιος υπουργός κ. Κατρούγκαλος ενημέρωσε για το ασφαλιστικό όλους τους αρχηγούς ή ακόμη και εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων πλην της Χρυσής Αυγής.
Είναι προφανές ότι ο κ. Κατρούγκαλος ενεργώντας κατ΄εντολή του πρωθυπουργού κ. Τσίπρα ελησμόνησε σκοπίμως να ενημερώσει την τρίτη πολιτική δύναμη της χώρας, δείχνοντας πώς εννοούν την Δημοκρατία τα ορφανά του Μαρξ.
Φαίνεται πως γι΄αυτούς οι ψήφοι δεν μετριούνται, αλλά ζυγίζονται. Παραδίδουμε στην κρίση του λαού την παράλειψη και την περιφρόνησή τους για τις εκατοντάδες χιλιάδες των Ελλήνων, τους οποίους εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή.

ΥΓ. Ίσως πάλι γνώριζαν με βεβαιότητα ότι θα συναντήσουν στα ληστρικά τους σχέδια εις βάρος του λαού την αντίθεση της Χρυσής Αυγής. Στην περίπτωση αυτή είχαν δίκιο που δεν μας ενημέρωσαν.

Ν.Γ. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Και τι κάνει η Χρυσή Αυγή για να σταματήσει όλα αυτά τα μέτρα και τους νόμους που στρέφονται κατά των Ελλήνων πολιτών; Απολύτως τίποτα... Δεν τα ψηφίζει μεν, αλλά δεν κάνει και τίποτα για να μην εφαρμοστούν... Δηλαδή ότι κάνει και το ΚΚΕ, αντιπολίτευση στα λόγια...

Ανώνυμος είπε...

Απο που κλανει ο ΛΑγΟΣ; απο που κλανει η χηνα; παρακαλώ μονο σοβαρες απαντησεις. ..

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...