4/1/16

To 4o (ιουδαϊκό) Ράιχ και η πλύση εγκεφάλου

Ένα από τα βασικά στοιχεία της παραεξουσίας της παγκόσμιας ιουδαϊκής χούντας είναι ο απόλυτος έλεγχος των Μέσων Ενημέρωσης διότι έτσι εξασφαλίζεται ο έλεγχος των μαζών. Αυτό είναι απόλυτο.
  Στην Πολωνία, η συντηρητική κυβέρνηση του (ευρωσκεπτικιστικού) Κόμματος «Νόμος και Δικαιοσύνη» (PiS) κατέθεσε νόμο για τα μέσα ενημέρωσης επειδή όπως είπε η εισηγήτρια στην Πολωνική Βουλή «Μέσα Ενημέρωσης αγνοούν την αποστολή τους προς το έθνος και αντί να υπερασπίζονται το πολωνικό εθνικό συμφέρον, υποστηρίζουν τις αρνητικές γνώμες για την Πολωνία».
Η κατάσταση θυμίζει το τζέρτζελο επί του νωθρού με τον βασικό μέτοχο.

Φυσικά μόλις ψηφίστηκε ο νόμος ξεσηκώθηκαν όλοι οι αγωνιστές της (ιουδαϊκής) ασυδοσίας. Η Εκπρόσωπος για την Ελευθερία των Μέσων Ενημέρωσης του ΟΑΣΕ), η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Δημοσιογράφων και οι Δημοσιογράφοι Χωρίς Σύνορα, (και συνείδηση), έκαναν δηλώσεις.
Φοβούνται ότι «τίθεται σε κίνδυνο η ανεξαρτησία, η αντικειμενικότητας και η αμεροληψίας της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης». Σαν την ανεξαρτησία , την αντικειμενικότητα και την αμεροληψία, του Μέγκα, του Σκάιιιι, κλπ.
Αλλά πάνω από όλου είναι η γραφειοκρατία των Βρυξελλών , καθώς η Επιτροπή ετοιμάζει κυρώσεις κατά της Πολωνίας περιορίζοντας τα δικαιώματα ψήφου της στην ΕΕ, εφόσον συνεχίζει να αγνοεί τις προειδοποιήσεις από τις Βρυξέλλες.
Ο Γερμανός επίτροπος Γκίντερ Έτινγκερ δήλωσε στην Κυριακάτικη «Frankfurter allgemeinen Sonntagszeitung» ότι η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα ενεργοποιήσει,
  «το νομικό πλαίσιο για την αντιμετώπιση των συστημικών απειλών για το κράτος δικαίου» , που επιτρέπει στην ΕΕ να αφαιρέσει τα δικαιώματα ψήφου από ένα κράτος μέλος, εφόσον οι προσπάθειες πειθούς αποτύχουν για να συμμορφωθεί. Το εργαλείο αυτό δημιουργήθηκε το Μάρτιο του 2014.
Τα κράτη μέλη της ΕΕ δηλαδή, θα υφίστανται κυρώσεις εάν δεν υπακούουν στην γραφειοκρατία και τα αφεντικά της, και προσπαθούν να ασκήσουν την πολιτική που ψήφισε ο λαός τους. Η λαϊκή κυριαρχία εντός της ΕΕ είναι ήδη παρελθόν.
Η ΕΕ είναι πιά ένα μεγάλο στρατόπεδο συγκέντρωσης.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η ευρωπαική ένωση είναι η νεα μεγάλη σοβιετική λενινιστική πατρίδα των μπολσεβίκων που τείνει ολοένα και προς τον σταλινισμό!
Αυτό ηταν το σχεδιο αμερικαν τσωρτσιλ σταλιν, η "δημοκρατικη μεταβαση" προς τον κομμουνισμο ΟΛΗΣ της ευρωπης, για αυτό σην ευρωπη απαγορευται η δεξια ιδεολογια ως ...ναζιστικη φασιστικη όπως ακριβως επι λενιν , μεχρι που ανελαβε ο παρανοικος σταλιν και δεν αφησε ορθιο τιποτα.
Οχι πως ειχε αφησει τιποτα ορθιο ο τρελλος λενιν ως οι εδώ δικοι μας λενινιστες αλλα επρεπε να διαλυθουν ολες οι αναρχο λεσβο γκει και λοιπες ελευθεριακες οργανώσεις που τους ειχαν δωσει την εξουσια και ηρθε η ωρα του απολυτου τρομου.

Η Χριστιανική ορθόδοξη Ελλαδα απολυτο εμποδιο στα παρανοικα σχεδια τους, η Ελλαδα το φως θα νικηει το σκοταδι του κομμουνισμου που εχει απλωθει επανω στον πλανητη!