1/10/14

Φρίκη: 400 πτώματα σε ομαδικούς τάφους στο Ντονιέτσκ

"Ολοκαύτωμα" ! Οι ευρω-τζιχαντιστές του ευρω-μαιντάν , οι υπέρμαχοι της συμφωνίας σύνδεσης με την ΕΕ, τα παιδιά της Μέρκελ, έσφαξαν δεκάδες αμάχους και τους έθαψαβν σε ομαδικούς τάφους. Η επίσημη Αθήνα σιωπά και η ΕΣΗΕΑ κλείνει τα μάτια στην παραπληροφόρηση των ελληνικών ΜΜΕ.

Ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Σεργκέι Λαβρόφ, είπε σήμερα στο TASS. Ότι μέχρι τώρα έχουν βρεθεί περισσότερα από 400 πτώματα σε τάφους κοντά στο Ντόνετσκ .
 « Πρόκειται για ένα προφανές έγκλημα πολέμου είναι μια τραγωδία», τόνισε και πρόσθεσε ότι , «η διερεύνηση μόλις έχει αρχίσει, και εμπλέκονται ο ΟΑΣΕ το Συμβουλίου της Ευρώπης και ο ΟΗΕ», ενώ τόνισε: «Ελπίζουμε ότι η Δύση δεν θα αποσιωπήσει τα γεγονότα και τους μαζικούς τάφους κοντά στο Ντόνετσκ. Η Ρωσία θα αναζητήσει την αλήθεια και την τιμωρία των υπευθυνων». Ο Ρώσος υπουργός συνέχισε λέγοντας: «Αναμένουμε ότι οι δυτικές πρωτεύουσες δεν θα παραμείνουν σιωπηλές μπροστά σε αυτά τα γεγονότα. Αναμένουμε ότι τα Δυτικά μέσα ενημέρωσης να καλύψουν αντικειμενικά την όλη υπόθεση και όχι να την αποσιωπούν και να παραπλανούν. Άκουσα ότι πρόσφατα μετέδωσαν την απίστευτη δήλωση του εκπρόσωπου του Υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας ότι οι ουκρανικές αρχές να διασφαλίσουν την πλήρη, ανοικτή και αμερόληπτη έρευνα, μόλις ανακτήσουν τον έλεγχο σε αυτούς τους τομείς , ενώ αυτά τα εγκλήματα έγιναν σαφέστατα την περίοδο που οι Ουκρανικές δυνάμεις έλεγχαν αυτές τις περιοχές».

Ο Ουκρανικός στρατός συνεχίζει να βομβαρδίζει το Ντόνετσκ και προσπαθεί να ανακαταλάβει το αεροδρόμιο. Από τους βομβαρδισμούς στην πόλη σκοτώθηκαν χθες 10 άμαχοι.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΧΑΤΖΑΡΑ,ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ???ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ???ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ...ΜΕ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ,ΑΥΤΑ!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...