16/6/19

Γρηγορείτε αδέλφια ,Στο αυτόφωρο για διακεκριμένη φθορά δημόσιας Περιουσίας Έλληνες Χριστιανός επειδή ζωγράφισε τον Σταυρό


Παραμονή της Πεντηκοστής και του Αγίου Πνεύματος  συνέλαβαν οι «Έλληνες» Αστυνομικοί τον ιεροψάλτη συμπατριώτη μας Στυλιανο Ζιγλη, ο οποίος  μετά το πέρας της παρακλήσεως στην Παναγία την Ελευθερώτρια στο Βοτανικό, στην Ιερά Οδό 114, ζωγράφισε το ιερό σύμβολο του Σταυρού πάνω στην σιδερένια πόρτα που αποκλείει τον κοινόχρηστο χώρο πρασίνου στον  οι κυβερνώντες επιδιώκουν να λειτουργήσει  το Ισλαμικό Τέμενος.

 Αμέσως οι παριστάμενοι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Κολωνου όπουτον κράτησαν προκειμένου να δικαστεί με την διαδικασία του αυτοφώρου με την κατηγορία της διακεκριμένης φθοράς δημοσίας περιουσίας,

 Στο Τμήμα, οι αστυνομικοί έλεγαν ότι «ανωτέρα κυβερνητική  Αρχή επέμενε δια την κράτηση του».


3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΥΛΛΗΨΗ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ
https://rutube.ru/video/c255865a13c21230883c8c82c6e7402a/?pl_type=user&pl_id=1793013

Ανώνυμος είπε...

Τα συγκεκριμένα "Όργανα" να προταθούν για παρασημοφορία, για διακεκριμμένη πράξη ανδρείας. Για δε την ανωτέρα Κυβερνητική αρχή, καλόν είναι οι επερχόμενοι που θα καταλάβουν την καρέκλα, να μη κάνουν τα ίδια, γιατί θα τους πάρει κι αυτούς ο Ξαποδώς.

Ανώνυμος είπε...

Η πολλή ευγένια βλάπτει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι συνειδητοί μισέλληνες. Το απέδειξαν με την κτηνώδη βία που άσκησαν από το 2010 μέχρι σήμερα κατά των Ελλήνων, τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, το ξεπούλημα του ονόματος της Μακεδονίας. Τίποτα απ'όσα έχουμε πάθει σχεδόν 10 χρόνια τώρα, δεν θα μπορούσε να εφαρμοστεί δίχως την "σιδερένια φτέρνα" των πραιτωριανών.