21/6/19

Το 'Αρμα Πολιτών συστρατεύεται με την Ένωση Κεντρώων

Συναντήθηκαν σήμερα 
ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και ο πρόεδρος του 'Αρματος Πολιτών Γιάννης Δημαράς και συμφώνησαν
ο Γιάννης Δημαράς να είναι υποψήφιος στη Β2 Αθήνας και ο ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος στο ψηφοδέλτιο της Επικρατείας.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημαράς-Λεβέντης-Γαλακτόπουλος.
Ρε τι νειάτο είναι αυτό;
Να πάρουνε τον Μίκη, τον Γλέζο, την Τασία και την Μεγαλοικονόμα μαζί.
Πετάει η ομάδα ρε πούστη μου.

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα, εσύ λείπεις μόνο από τη φωτογραφία...

Ανώνυμος είπε...

σαν τις σάπιες σταφίδες κολλανε

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες τη στοα! Με δαυτη "θα πετάει" η ομάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ξέχασες τη στοα! Με δαυτη "θα πετάει" η ομάδα!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο αξιοπρεπέστατος Γιάννης Δημαράς ως εν ενεργεία βουλευτής, και όχι ως ανώνυμος σχολιαστής που γράφει εκ του ασφαλούς ότι μαλακία του κατεβεί, είπε όχι στην εισβολή του ΔΝΤ στην Ελλάδα. Αμέσως μετά διαγράφηκε από τον ΓΑΠ, κατά παράβαση του Κανονισμού της Βουλής και του καταστατικού του κόμματος, προς παραδειγματισμό. Εκτός του Δημαρά, διαγράφηκαν τότε Σακοράφα και Οικονόμου- όχι ο Αλβανόφρων Παντελής, ο όψιμος νεοδημοκράτης- για τον ίδιο λόγο.
Ακόμα μία σωστή κίνηση από τον κο Λεβέντη, μετά την Ερμιόνη. Προσωπικά δεν θα τον ψηφίσω, αλλά έυχομαι ολόψυχα να σπάσει το μπλόκο του Πάιατ.

Ανώνυμος είπε...

Το αντιμνημονιακό Άρμα Πολιτών με τον γερμανόφιλοι Λεβέντη ... wtf που λένε και οι Αμερικανοί.

avdargor είπε...

ΕΝΩΣΙΣ ΚΕΝΤΡΟΩΝΝΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝΝΝ!! Κ ΤΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ ΟΠΩΣ ΦΑΑΙΝΕΤΑΙ,ΤΟΥ ΗΡΩΑ,ΕΤΣΙ..... Κ ΤΑΒΛΑΑΑΑΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΜΕΕΧΡΙ Κ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΡΕ ΛΕΒΕΝΤΗ ΨΗΦΙΖΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
Κ ΜΕΤΑ ΟΤΑΝ ΡΩΤΑΩ ΤΟ ΧΑΤΖΑΡΑ ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? Κ ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ,ΣΙΩΠΗ....... ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΤΣΙΦΑ ΡΕ ΔΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΧΩΡΟΣ!!!!! Κ ΝΑ 'ΣΦΕΤΕΡΙΖΕΤΕ' ΟΥΤΕ ΑΥΤΟΝ!!!! ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ χαχχαχ

Ανώνυμος είπε...

Ο αξιοπρεπεστατος(δεν έχουμε αντίρρηση) Δημαράς ξεκίνησε από το παπανδρεικο κλεφτο-πασοκ που κατέστρεψε την Ελλάδα! Έδωσε όλη τη ζωή του δυστυχώς για εκείνο το ΠαΣοΚ! Και ήταν ένας από τους πολλούς που δεν είχαν πάρει χαμπάρι(;) πού οδηγούσε την Ελλάδα ο Αντρέας και η κωλο οικογένεια του!!! Όταν το κατάλαβε, ήταν αργά!!! Οι ανώνυμοι σχολιαστές σχολιάζουν ανώνυμα και καλά κάνουν!!! Διότι ζούμε σε εχθρικό κράτος!!! Οι βρισιές θα ήταν καλύτερα να λείπουν λοιπόν!!!

Ανώνυμος είπε...

Κι αφού λες ότι ο Λεβέντης κάνει ακόμα μια σωστή κίνηση γιατί δεν θα τον ψηφίσεις; Δηλ.θα μας τρελανετε όλοι σας!

Ανώνυμος είπε...

-Ο αξιοπρεπέστατος Γιάννης Δημαράς...............-

Ρε φιλε θα μας τρελανεις;
Ασε εχουμε μια αλλη κυρια που "μας στελνει" καθημερινα με τις χρυσαυγιαδες της.
Ποναει η κοιλια μας απ' τα γελια που χαψνει να βρει και να μας πεισει ιστοριες για το ΤΙ ΕΚΑΝΕ ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ.

Αν ο Δημαρας ηταν ...αξιοπρεπεστατος, στα 75 του θα ειχε αραξει και δεν θα 'ψαχνε ακρες για να μας "σωσει".
Τωρα θα μου πεις ΠΟΤΕ τα κουμμουνια ειχαν αξιοπρεπεια.
Εκει, εχεις καποιο δικιο.




Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας.

Ανώνυμος είπε...

Το σχόλιό μου απευθυνόταν στον Σαβ Ιουν 22 01:37:00 π.μ.,αγαπητέ γιουφτε!!! Και καυτηριασα, όπως είδες,το ξεκίνημα και τη συμμετοχή του στο κλεφτο-πασοκ από το οποίο άλλωστε "φτιάχτηκε" επαγγελματικά, όπως πολλοί συνάδελφοί του!!! Το αξιοπρεπεστατος, το είπα επειδή αυτό αναδύει η ήπιων τόνων προσωπικότητα του και ο τρόπος που μιλούσε στις κατά καιρούς συνεντεύξεις του, χωρίς να τον γνωρίζω προσωπικά βεβαίως!!!

Ανώνυμος είπε...

Και 'γώ ανωνύμως σχολιάζω. Δεν κακίζω κανέναν γι'αυτό. Ο άνθρωπος είναι αντικειμενικά αξιοπρεπής, διότι είπε "όχι" στην εισβολή των κανίβαλων. Εάν δεν είστε σε θέση να εκτιμήσετε ούτε αυτό, μετά απ'όσα έχουμε πάθει, έχετε χοντρό πρόβλημα. Επίσης, ουδέποτε έχει ακουστεί το παραμικρό περί διαφθράς για το άτομό του . Ως προς το γιατί δεν θα ψηφίσω τον Λεβέντη, παρά τα θετικά του, η απάντηση είναι απλή: υπερψήφισε το τρίτο μνημόνιο. Επιπροσθέτως, με αποκάλεσε τρελό ή/και φασίστα, επειδή ψήφισα "όχι" στο δημοψήφισμα. Ως προς το από που ξεκίνησε ο κάθε Δημαράς, και ο Σπύρος στα νιάτα του υπήρξε "κόκκινο κάθαρμα", και μετά έγινε σκληρός προεδρικός. So what?
Στην συντριπτική πλειοψηφία των σχολίων μου δεν βρίζω. Ενίοτε, όμως, το κάνω. Δεν είμαστε όλοι μεγαλωμένοι με γαλλικά και πιάνο, βλέπετε. Είναι εκνευριστικό να ειρωνέυεσαι κάποιον, που διέθετε τους γεννετικούς αδένες να πει "όχι" στην δήωση της Ελλάδος και στην γενοκτονία των Ελλήνων, όντας εν ενεργεία βουλευτής, ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ. Γιούφτε,
εξ όσων γνωρίζω, ο συγκεκριμένος μιά ζωή κεντρώος ήταν. Βεβαίως, για 'σας, που ψηφίζετε Χρυσή Ομελέτα, ακόμα και ο χέρι-χέρι μπορεί να φαντάζει... αναρχοαυτόνομος.

Ανώνυμος είπε...

Το... So what που λέτε, έχει απάντηση! Όπως και τα υπόλοιπα! Αλλά δεν είναι του παρόντος! Ενδεικτικά και επιγραμματικα: το so what δείχνει επιδοκιμασια(;) μίας γλώσσας που δεν είναι δικιά μας όπως και ο,τι "συνοδεύει" και "αντιπροσωπεύει" αυτή η γλώσσα! Από τα πιο απλά έως τα πιο σοβαρά καταλαβαίνει κανείς την πλύση εγκεφάλου και την "ξένη" προς εμάς τους Ελληνες νοοτροπία!!! Τάγμα Ιωάννη Καποδίστρια!!!

Ανώνυμος είπε...

Οι αντιφασίστες και οι αντιφασιστριες νεολαίοι, έως 30 είναι το βασικό πρόβλημα. Αυτοί οι νέοι δεν γνωρίζουν ποιο είναι το χώμα που πατάνε, τους μεγάλωσαν, μαρξιστικά και λάθος. Εάν μεγάλωναν Ελληνοπρεπως με τα λίγα που θα εννοούσαν από τα χιλιάδες ιστορικά αρχεία , θα οδηγούνταν στον μοναδικό δρόμο του Εθνικού-Εθνικισμου, . Αλλά όπως έχω ξαναστείλει πολλά μηνύματα, οι μπολσεβίκοι, της δήθεν δεξιουλας ευθύνονται απολύτως για την καταστροφή της Ελληνικής παιδείας. Και γιατί Εθνικιστής?. Η απάντηση είναι γεωγραφική. Όταν έχεις υποδουλες περιοχές τριγύρω δεν έχεις άλλη επιλογή από τον Εθνικισμό. Αυτό δλδ που θα ήταν το φυσιολογικό για κάθε λαό στον πλανήτη που θα είχε κατεχόμενα προγονικά εδάφη, έγινε γραφικό και δαιμονοποιηθηκε από τα ιθαγενή πολιτικά αθυρματα.

Ανώνυμος είπε...

Τρικυμία εν κρανίω... Θα μου απαντήσετε μεν, δεν είναι του παρόντος δε. Σε τρία τέρμινα θα έχει προλάβει να συντάξει την αποστομωτική απάντησή του το... τάγμα; Από το κατεβατό , που έγραψα, εσείς εστιάσατε σε δύο λέξεις! Ξέρετε, οι Μάρτυρες του Ιεχωβά ακολουθούν ακριβώς την ίδια τακτική, διαστρεβλώνοντας κατά το πως τους βολέυει το ευαγγέλιο. Όταν δεήσετε να απαντήσετε, ελπίζω να μην έχει ξεκινήσει η Δευτέρα Παρουσία και την αφήσετε στη μέση.
Αλήθεια, εάν έγραφα "και λοιπόν;", δεν θα διακατεχόμουν από ξένη προς εσάς(!) τους Έλληνες νοοτροπία; Γιατί εσείς είστε... ΟΙ Έλληνες! Ένας υπερφίαλος σαχλαμάρας είστε, που δεν ξέρει γράμματα, και νομίζει στα σοβαρά ότι μπορεί να αποφαίνεται ποιός είναι Έλληνας και ποιός όχι. Μέτρον άριστον έλεγαν οι Έλληνες. Ούτε αυτό γνωρίζετε εσείς... Ο Έλληνας; Μαγαρίζετε και το όνομα του Καποδίστρια, εσείς... Ο Έλληνας. Που είστε και... τάγμα, τρομάρα σας.

Ανώνυμος είπε...

Βρίστε όσο θέλετε. Άλλωστε από ο,τι φαίνεται είναι η "ειδικότης σας, η αποκτηθεισα εν τη... στοά".

Ανώνυμος είπε...

Και χάσατε και την ψυχραιμία σας. Κακό σημάδι... για Ελληνα!

Ανώνυμος είπε...

Αυτά βλέπουν οι... "αδελφοί" (που λέει κι ο Τραγκας) εβραιοι, ότι εμείς οι Έλληνες βρίζουμε ο ένας τον άλλον με ασήμαντες και ανόητες αφορμές και γι'αυτο μάς κάνουν ο,τι μας κάνουν! Εκτός από το να βρίζεις, ξέρεις τίποτα άλλο Τρί Ιουν 25 08:58:00 π.μ.;Ο σχολιαστής που σού είπε για το So what, δεν σε έβρισε! Απλώς σού είπε ότι δεν είναι σωστό να χρησιμοποιούμε ξένη γλώσσα σε μία σελίδα που συζητάμε για τα προβλήματα της Ελλάδος και του Ελληνισμού!

Ανώνυμος είπε...

Ο Ιεχωβάς απέκτησε συνήγορο... Ο ίδιος ο Σπύρος άλλοτε γράφει για μαστερσεφ κ άλλοτε για ντουζ πουέν. Αυτές οι λέξεις, που δεν είναι ελληνικές, όπως κ το so what, πως συνάδουν με τα όσα προσάπτετε ΜΟΝΟ σε 'μένα; Ακόμα περιμένω απάντηση σε όσα έγραψα, κύριε Ιεχωβά του τάγματος Δελαπατρίδη. Όσο για 'σένα, που παρενέβης ως μη όφειλες, εκτός εάν ανήκεις και 'σύ στο... τάγμα, ο Ιεχωβάς έκανε διαχωρισμό ανάμεσα σ'αυτούς, που είναι Έλληνες, και σε 'μένα. Κατα τ'άλλα δεν μ'έβρισε. Διάνοια και 'σύ...
Κε Ιεχωβά, είναι άκρως ενδιαφέρουσα η μομφή σου, πως είμαι τέκτονας. Ως υποστηρικτής του τέκτονα Παττακού και της επίσης τεκτονικής και προδοτικής 21ης Απριλίου, θα σου πω μόνο, πως στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σκοινί.

Ανώνυμος είπε...

Αν ο εγκέφαλός σας, σάς δίνει εντολή ότι είμαστε...ιεχωβαδες, τί να σας πω; Ο κάθε εγκέφαλος του κάθε ανθρώπου δίνει και τις δικές του εντολές! Αυθαίρετοι (αν)εγκέφαλοι, αυθαίρετα συμπεράσματα! Τρεις λαλούν και δυο χωρευουν δηλ, που λέει κι ο λαός μας! Γι'αυτο και οι..."αδελφοί"(που λέει κι ο Τραγκας) εβραιοι, χορεύουν στην "καμπούρα" μας! Και οι εγγλέζοι βεβαίως με την... "παγκόσμια" γλώσσα τους, που δολοφόνησαν τον Εθνάρχη! Να δώσετε τα... "χαιρετίσματα" μας στην στοα... των δολοφόνων του Εθνάρχη! Πιο συγκεκριμένα να τούς πείτε να πάνε στον Αγύριστο!

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος σάς είπε ότι είμαι οπαδός του Παττακου; Από πού βγάζετε αυτό το συμπέρασμα; Γι'αυτο λέμε: αυθαίρετα συμπεράσματα, αυθαίρετοι (αν) εγκέφαλοι!

Ανώνυμος είπε...

Και την απάντησή μου, τί να την κάνετε; Σάς ενδιαφέρει η απάντηση ενός που βρίσκετε σε τρικυμία εν κρανιω, όπως λέτε;

Ανώνυμος είπε...

Έχετε πολύ πλάκα, σας λέω! Υποτίθεται, πως ένας σχολιαστής με έψεξε για το so what και ένας άλλος πήρε το μέρος του. Εν τέλει, από τις ως άνω, ο Θεός να τις κάνει, απαντήσεις σας, συνάγεται αβιάστως το συμπέρασμα, πως είστε εν κ το αυτό άτομο του τάγματος Δελαπατρίδη. Για το γεγονός πως και ο Σπύρος χρησιμοποιεί ξένες λέξεις, δίχως να τον κατηγορείτε γι'αυτό εσείς ο κατά τα άλλα υπερευαίσθητος, κουβέντα... Τα υπόλοιπα αργότερα.

Ανώνυμος είπε...

Όταν καμιά φορά ξεχνάμε να γράψουμε κάτι σε ένα σχόλιο, γράφουμε και δεύτερο,ξέρετε! Αλλά,εν πασει περιπτωσει!Σε ο,τι αφορά το σχόλιο του... "συνηγόρου" μου, όπως τον είπατε, τον Χατζαρα τον διαβάζουν κάποιες χιλιάδες, όπως ξέρετε. Τα τρία συνεχόμενα σχόλια είναι δικά μου. Αλλά αν εσείς επιμένετε σε αυτά που λέτε, εντάξει, ο,τι πείτε! Δεν μπορώ και δεν φιλοδοξω να σας αλλάξω άποψη! Δεν με ενδιαφέρει! Όπως σάς είπα προηγουμένως ο κάθε... "εγκέφαλος" του κάθε ανθρώπου δίνει τις δικές του εντολές! Στον συγκεκριμένο σύντομο διάλογο μας φάνηκαν,με δική σας ευθύνη δυστυχώς, ορισμένα από τα ελαττώματα της φυλής μας! Και αυτό είναι το χειρότερο! Ο,τι οι εχθροί μας, μάς έχουν "μελετήσει" καλά! Είμαστε" ανοιχτό γράμμα" γι'αυτους! Γι' αυτό και μάς μεταχειριζονται καταλλήλως! Τίποτα άλλο δεν έχω να σας πω! Καλημέρα συμπατριώτη!

Ανώνυμος είπε...

Και δεύτερο σχόλιο, επειδή είναι αρκετά αυτά που μάς αναγκαζετε να πούμε:ευχαριστούμε τον κ. Χατζαρα για το βήμα δίνει σε όλους μας να πούμε ορισμένα πράγματα.Τις απόψεις που έχουμε για τον κάθε ένα, τις κρατάμε για τον εαυτό μας! Ακόμα κι εσάς όμως, δεν σας βρισαμε, σε καμία περίπτωση! Αν κοιτάξετε το πρώτο σχόλιό μας θα διαβάσετε:"από τα πιο απλά έως τα πιο σοβαρά ζητήματα καταλαβαίνει κανείς την πλύση εγκεφάλου και την "ξένη" προς εμάς τους Ελληνες νοοτροπία! Μιλήσαμε γενικά, με αφορμή το δικό σας... So what, αλλά ΧΩΡΙΣ να αναφερθούμε προσωπικά σε εσάς ή να σας αποδώσουμε προσωπικά κάποια μομφή! Καταλάβατε; Σε ο,τι αφορά τους υπόλοιπους χαρακτηρισμους σας για εμάς,ιεχωβαδες, μασονοι κ.τ.λ.,τα προσπερνάμε διότι ως αυθαίρετα συμπεράσματα είναι και ανάξια απαντήσεως! Το ποιος ειρωνευτηκε ή έβρισε ποιον, φάνηκε ΞΕΞΑΘΑΡΑ από τον σύντομο διάλογο μας, όπως φάνηκαν δυστυχώς, επαναλαμβανουμε, κάποια από τα ελαττώματα της φυλής μας! Τάγμα Ιωάννη Καποδίστρια!