27/6/19

Έρχεται δουλειά για το Κούλις

Στις 26 Ιουνίου 1974, στο περιθώριο της συνόδου κορυφής του ΝΑΤΟ, στις Βρυξέλλες συναντήθηκαν, ο Αδαμάντιος Ανδρουτσόπουλος με τον Ετζεβίτ.
 Για την Συνάντηση μεσολάβησαν οι αμερικανοί. Στις 26 Ιουνίου 2019 ο υπουργός Άμυνας Αποστολάκης συναντήθηκε με τον Τούρκο ομόλογό του Χουλουσί Ακαρ στο περιθώριο της υπουργικής συνόδου του ΝΑΤΟ στις Βρυξέλλες. «Ζητούμε την ειρήνη, αλλά δεν κάνουμε πίσω .
Επιδιώκουμε την αποφυγή έντασης» είπε ο επαγγελματίας βάτραχος. Μετά τη συνάντηση, ο κ. Αποστολάκης είπε ότι «τέθηκαν επί τάπητος διάφορα θέματα» ότι «έχουμε ένα ανοιχτό κανάλι επικοινωνίας». «Του έθεσα τις απόψεις μας όπως και εκείνος τις δικές τους». 
«Θέλουμε την αποφυγή έντασης. Αυτόν το σκοπό έχουν εξάλλου οι συζητήσεις μεταξύ των τεχνικών ομάδων γύρω από δράσεις για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης». 
«Αυτές οι ομάδες λοιπόν συζήτησαν σε θετικό κλίμα και έχουν καταλήξει σε μια σειρά δράσεων για το 2019 και το 2020, στο πλαίσιο των ήδη συμφωνηθέντων ΜΟΕ. Καλό είναι στο μέλλον και οι δύο πλευρές να συμφωνήσουν στην υλοποίηση αυτών των δράσεων», σημείωσε ο κ. Αποστολάκης, συμπληρώνοντας: «Εξήγησα στον ομόλογό μου ότι η συμφωνία αυτή είναι δουλειά της καινούριας Κυβέρνησης που θα προκύψει μετά τις εκλογές, καθώς εγώ τώρα δεν μπορώ να δεσμευθώ».

Οι "Κορώνες" και τα ταρατατζούμ είναι για τους χαζούς και τον Στέφανο Χίο, για τους «ξύπνιους» είναι  τα Ρενώ και τα ΜΟΕ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον ακουτε τι θα γινει,η ΝΔ δεν θα παρει αυτοδυναμια,θα κανουν οικουμενικη πουστοκυβερνηση με ενα ξοανο που θα δωσει το μισο αιγαιο στον Ερντογαν και απο δω πανε και οι αλλοι,καταλαβατε?
οποτε θα φαμε τα παπαρια μας οπως συνηθως και δεν πα να λετε αναλυσεις επι αναλυσεων και παπαριες χαχαχαχαχαχα