20/6/19

ΤΚ9 Ψευδογεγονός

Προεκλογική αδιαθεσία τα μητέρας του ράπερ. Η μητέρα Ράπερ , πήρε Ντουζ Πουέν και ξεπέρασε τη Βλαχοπούλου σε «καρδιακή κρίση».

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο υπερτατος σκοπος της νικης των μαρξιστων τους επιβαλλει να κανουν ακομη και τον θανατο τους εργαλειο πολιτικης




μου θυμισε τον αλλο λουκουμα τον γλεζο εδω στον χοτζα


https://www.youtube.com/watch?v=rXxDni0vwZQ

αυτον τον τυπο τον εβγαλαν με εκατομμυρια ψηφους στο προηγουμενο ευρωκουλη πρωτο οι κατοικοι της χωρας αυτης

δεν λεω ελληνες γιατι 15-20 τα εκατο ειναι μονον ελληνες πλεον σε αυτη τη χωρα

φετος εβγαλαν στη θεση του πρωτο εναν υποψηφιο που το μονο κριτηριο ηταν η αναπηρια του λες και επροκειτο για διαγωνισμο ερανου της ουνισεφ

ασοβαρος λαος ψηφιζει με ασοβαρα κριτηρια για το μελλον του

avdargor είπε...


ρε χατζαρα αρχιζω να εμπεδωνω πλεον οτι σε επιπεδο νοητικης αντιληψης οι λεγομενοι πατριωτες,πως σκαατα θελετε να το λεμε εν τελει,ειστε σε επιπεδο νοητικο λεω,σε παλαιολιθικη...φαση?... βλεπω τα σχολια των τυπων εδω μεσα,κ ουτε ριζοσπαστη να διαβαζα.... το ενα οι κομουνιστες,οι μαρξιστες,η μαρξιστικη λογικη..δε λεω κ γω τα λεω αυτα...αλλα πολυ φανφαρα ρε φιλε..χχχαχχχ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΒΡΩΜΟΛΑΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ ΡΕ ΧΑΤΖΑΡΑ ΑΚΟΜΑ? ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΖΕΣΗ? ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ...ΔΕ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ...ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ Κ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΧΩΡΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΛΟΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ....ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΟΜΟΙΥΝΙΣΤΕΣ ΤΙ ΕΙΝΙΑ ΘΕΟΙ?.. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ?.. αναθεμα ανα βγαζετε νοημα στο τι λεω ε?..... απλα,βλεπω ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΞΟΦΛΗΣΕΙ!!!!!!! ολα τα αλλα μπορει να τα βλεπετε οπως κ γω. ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΙ!! ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ. ΑΑΡΑ,ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ,ΝΟΜΙΖΩ. κ βαρεθηκα ειλικρινα.

Ανώνυμος είπε...

Να'ταν μόνο ασοβαρος αυτός ο λαός,θα' ταν καλά! Αλλά δυστυχώς έχει και χειρότερα μειονεκτηματα! "Πρέπει πρώτα να διαμορφώσωμεν Έλληνας και ύστερα να κάμωμεν Ελλάδαν" κι ο Μέγιστος Ιωάννης Καποδίστριας είναι πάντα επίκαιρος, 200 χρόνια μετά!!!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

* καύλος ξε-φύσσας (= αριστεράτζα χασικλομαστούρα).

* άξελ γρηγορό-πουλος (= νάσιουτζικ, Κ.Ι.Σ.)

"εθνικά" ινδάλματα...