17/6/19

Ενας ασφαλής Ελληνας ψηφοφόρος

ΥΓ. Μετά το ΚΥΣΕΑ ο Τσιπρόφσκι είχε συνάντηση με τον επαγγελματία Υπουργό Άμυνας, και συμφώνησαν , ο κ. Αποστολάκης,  να μην είναι υποψήφιος στο Επικρατείας στις Εκλογές της 7ης Ιουλίου για να μπορέσει απερίσπαστος, να επιτελέσει το Νατοϊκό του καθήκον.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντί να γράφει αχρωμάτιστες αοριστολογίες ο Αρκάς είναι καλύτερο να στηρίξει ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Απολύτως εύστοχος ο Αρκάς, ο ταξικός εχθρός των μπολσεβίκων είναι οι μεσαίες τάξεις (οι βολεμένοι, όπως περιφρονητικά τους αποκαλούν-επειδή δεν ευνοούν την επανάσταση). Η εξόντωση και η προλεταριοποίηση "των βολεμένων" είναι η πρώτη προτεραιότητα των κομμουνιστών. Πριν από 2-3 χρόνια μπήκα σε καινούργιο ταξί, του οποίου ο ιδιοκτήτης δήλωσε αριστερός και έκρινε πολιτικά, όπως μου είπε, με 2 κριτήρια: την ιδεολογία και την κοινωνική τάξη. Του απάντησα ότι η ιδεολογία δεν είναι κριτήριο, διότι στην εποχή μας έχει καταπέσει, απεναντίας το κριτήριο της τάξης ισχύει. Εννοούσα ότι ένας μέσος πολίτης δεν μπορεί να υποστηρίζει κόμμα ή παράταξη που επιδιώκει κατά προτεραιότητα την προλεταριοποίησή του. Μάλλον κάτι αντεληφθη, γιατί εσιώπησε. (Σημείωση: Τό ίδιο επιδιώκει βέβαια και η αριστερά της αμερικής: ο λιμπεραλισμός-νεοφιλελευθερισμός)

O Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν έστειλε μηνυμα με τον Ρώσο υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ προς τους πολίτες της Δύσης ότι «οι πολιτικές τους ελίτ έχουν χάσει τα αυγά και τα Πασχάλια»

ΜΟΣΧΑ. Ο Ρώσος υφυπουργό Εξωτερικών Σεργκέϊ Ριαμπκόφ , δήλωσε  στο TASS ,  ότι «οι δυτικές πολιτικές ελίτ που κάνουν συνεχώς δηλώσεις σχετικ...