17/6/19

Ενας ασφαλής Ελληνας ψηφοφόρος

ΥΓ. Μετά το ΚΥΣΕΑ ο Τσιπρόφσκι είχε συνάντηση με τον επαγγελματία Υπουργό Άμυνας, και συμφώνησαν , ο κ. Αποστολάκης,  να μην είναι υποψήφιος στο Επικρατείας στις Εκλογές της 7ης Ιουλίου για να μπορέσει απερίσπαστος, να επιτελέσει το Νατοϊκό του καθήκον.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αντί να γράφει αχρωμάτιστες αοριστολογίες ο Αρκάς είναι καλύτερο να στηρίξει ΧΑ

Ανώνυμος είπε...

Απολύτως εύστοχος ο Αρκάς, ο ταξικός εχθρός των μπολσεβίκων είναι οι μεσαίες τάξεις (οι βολεμένοι, όπως περιφρονητικά τους αποκαλούν-επειδή δεν ευνοούν την επανάσταση). Η εξόντωση και η προλεταριοποίηση "των βολεμένων" είναι η πρώτη προτεραιότητα των κομμουνιστών. Πριν από 2-3 χρόνια μπήκα σε καινούργιο ταξί, του οποίου ο ιδιοκτήτης δήλωσε αριστερός και έκρινε πολιτικά, όπως μου είπε, με 2 κριτήρια: την ιδεολογία και την κοινωνική τάξη. Του απάντησα ότι η ιδεολογία δεν είναι κριτήριο, διότι στην εποχή μας έχει καταπέσει, απεναντίας το κριτήριο της τάξης ισχύει. Εννοούσα ότι ένας μέσος πολίτης δεν μπορεί να υποστηρίζει κόμμα ή παράταξη που επιδιώκει κατά προτεραιότητα την προλεταριοποίησή του. Μάλλον κάτι αντεληφθη, γιατί εσιώπησε. (Σημείωση: Τό ίδιο επιδιώκει βέβαια και η αριστερά της αμερικής: ο λιμπεραλισμός-νεοφιλελευθερισμός)

6 Δεκεμβρίου του 1940 .40η Ημέρα του Ελληνοϊταλικού Πολέμου

Οι Ιταλοί υποχωρούσαν, αλλά ο Παπάγος δεν τους καταδίωκε . Ο Μεταξάς ανησυχούσε για την μεγάλη έκταση του Μετώπου. Το 12ο Σύνταγμα μπήκε στο...