6/6/19

Χθες ψήφισαν οι «καλοί εξάδελφοι» στην Δανία του Βορρά

Οι Δανοί ψήφισαν λιγότερη λιτότητα και περισσότερος Φόρους. « Φιλελέ Κεντροαριστερά» , επομένως εμείς στην Δανία του Νότου πρέπει να πάρουμε το παράδειγμα. 
Οι Βόρειοι, έδωσαν στους Σοσιαλδημοκράτες 25,9% και στους Φιλελευθέρους 23,4%. Οι «δεξιοί», το Λαϊκό Κόμμα , έχασαν 21 βουλευτές και έπεσαν στο 8,7%, ενώ η «Νέα Δεξιά» με 2,4% έβγαλε 4 βουλευτές. 
Οι «Κεντροαριστεροί» θα έχουν 75 από τους 90 βουλευτές που θέλει η δεδηλωμένη Και θα συμμαχήσουν με τους Φιλελέ.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

η Πολιτεία χρειάζεται πάντοτε ηγετική τάξη η οποία δεν πρέπει να έχει καμμία σχέση με δημοκρατίες και εκλογές, είναι στοιχειώδη πράγματα που μπορεί να τα βρει κάποιος αναλυτικά στην Πολιτεία του Πλάτωνος. Εννοείται πάντα ότι ο σκοπός της πολιτείας δεν είναι κάποια αφηρημένη "πρόοδος" ή "υλική ευημερεία" αλλά η ολοκλήρωση και τελειοποίηση του ατόμου μέσα σε μια φιλοσοφική και μεταφυσική Πολιτεία. Επειδή η ιστορία πέραν του χώρου και του χρόνου έχει την διάσταση του βάθους, δηλαδή η "ψυχή" της ιστορίας η οποία μεταβάλλεται περνώντας από τους κύκλους παρακμής όπως περιγράφουν όλες οι μυθολογίες, η δυνατότητα για φιλοσοφική και μεταφυσική Πολιτεία έχει περάσει ανεπιστρεπτί, ο εκφυλισμός θα καλπάζει και μερικοί "ακραίοι" θα φωνάσκουν....."όχι άλλο κάρβουνο!!!!! θα σπάσουν οι βαλβίδες μωρέ!!!!!"

25 Απριλίου 1945. Από τον Ελβα στο Άγιο Φραγκίσκο

25 Απριλίου 1945 . Στο Τοργκάου στον Έλβα, συναντήθηκαν τα αμερικανικά και τα σοβιετικά στρατεύματα  .  Ο γερμανικός στρατός αποσύρθηκε από ...