14/6/19

ΤΚ9 Δημοσκοπήσεις

Η Σία και ο Γιώργος Αράπογλου παρουσίασαν απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ δημοσκόπηση της «Pulse». Υπάρχει πληθώρα δημοσκοπήσεων, με κεντρικό στόχο τη στήριξη των εκλεκτών της Αμερικανοκρατίας και της Ολιγαρχικής Κλεπτοκρατίας. 
Πρώτος στόχος είναι ο δικομματισμός των «Ευρωπαϊκών Αξιών», και η διάσωσή του ΣΥΡΙΖΑ δημιουργώντας την εικόνα ότι δεν είναι βέβαιη η νίκη της ΝΔ. Στην πρόθεση ψήφου (αλλά με αναγωγή) η ΝΔ έχει ποσοστά από 32 έως 37%, ο ΜΥΡΙΖΑ από 23,7 έως 28,3%, το ΚΙΝΑΛ από 5,5% έως 8,4%, το ΚΚΕ από 4,3 έως 6,7%. 
Ο Τσιπρόφσκι , δεν θα περάσει το 20% και ο Μπαρουχάκης είναι από τώρα στην Βουλή, όπως θα είναι και η Ελληνική Λύση. Τα ανοιχτά ζητήματα είναι το ποσοστό της Χρυσής Αυγής και η Ένωση Κεντρώων της οποίας την εξαφάνιση διέταξε ο αμερικανός ανθύπατος. 
Το πιο πιθανό σενάριο είναι η οκτακομματική Βουλή.

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γραφε:
Κουλι 35
ΑΛ6 22
Φωφη 10
Σταλιν 6
Χιτλερ 5
Αλοιφες 5
Βαρουχ 4
Τελος.

Ανώνυμος είπε...

Μια μικρή διόρθωση στα ονόματα του προηγούμενου σχολίου: 1) εβραίος 35%, 2)εβραιοπουστας 22% αν και θα θέλαμε στο 19%,3)συνταξιούχος εθνικής-δημόσιοι υπάλληλοι 10%,4)παμπλουτο κόμμα 6%,5) ένωση μανιατων-εθνικιστικης στοάς 5%,6) ελλαδεμπορος-μεγαλεμπορος των εθνων 5%,7)εβραιος από την πίσω πόρτα (μπαρουχ) 4%.Τέλος! Στα ποσοστά βέβαια έχουμε μια μικρή διαφωνία αλλά τέλος πάντων!

Ανώνυμος είπε...

Σε ο,τι αφορά την... "εθνικιστικη" στοα που γράψαμε προηγουμένως,είναι "εθνικιστική" τρόπος του λέγειν, εξου και τα εισαγωγικά! Άλλο πράγμα είναι στην πραγματικότητα αλλά δεν το λέμε για να μην στεναχωρεθει ο μανιατης!!!

ikonsgr είπε...

Το εύκολο είναι η απαξίωση,η κατάκριση και ο ισοπεδωτισμός ("όλοι ίδιοι είναι"...),
Και μην βγούνε κάποιοι να μου προτείνουν ανοησίες του τύπου:
"αποχή"= ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΤΑ ΒΟΛΕΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΟΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΟΥΣ ΛΑΚΕΔΕΣ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ!
ή....
"μαυρίζουμε" την .Χ.Α και την Ελληνική λύση=ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΟ ΤΟΞΟ!!

Το ΔΥΣΚΟΛΟ είναι να ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ!
Και ΑΥΤΟ είναι κάτι που ΔΕΝ μας λέτε, όλοι εσείς οι "ξύπνιοι" με τους ισοπεδωτικούς αφορισμούς και τα ανόητα ευφηολογήματα, πάσχοντες από βαριά κατάθλιψη ή/και από ...ΟΞΕΙΑ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΤΑΚΙΤΙΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ο προηγούμενος θέλει λύσεις και προτάσεις;Αρκεί μια πρόταση και ένα σχέδιο:το σχέδιο για την ομαλή αποδέσμευση της χώρας από το ευρώ! Επίσης δεν θα έβλαπτε να κλείσουν και οι στοες διότι σε μία ευνομούμενη και πολιτισμένη χώρα οι μυστικές οργανώσεις δεν πρέπει να έχουν ρόλο και θέση! Κατάλαβες, οπαδε της Χρυσαυγής;

Ανώνυμος είπε...

Επίσης μία άλλη πρόταση στον οπαδό της Χρυσαυγής αφού θέλει προτάσεις,αν και έχουμε ξανακάνει στο παρελθόν: 1)κατάσχεση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικων δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των αλβανων που ήρθαν στην Ελλάδα και εργάζονται εδώ από το 1989 και μετά, υπέρ των ανέργων Ελλήνων!!! 2)κατάσχεση της κινητής και ακίνητης περιουσίας που απέκτησαν οι αλβανοι στην Ελλάδα δουλεύοντας σε εργασίες που έκλεψαν από τους ελληνες πολίτες όλα αυτά τα χρόνια!!! 3)Κατάσχεση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικων δικαιωμάτων ΟΛΩΝ των "μεταναστών" που εμφανίστηκαν στην πατρίδα μας από το 1981 και μετά, κατά την διάρκεια της σοσιαλ(η)στρικης λαίλαπας του κλεφτο-ΠαΣοΚ!!! 3)προωθηση - απόσπαση των μισων δημοσίων υπαλλήλων που διαθέτει η χώρα σε περιοχές της ακριτικής Ελλάδος και σε θέσεις που υπάρχει ανάγκη ώστε να ζωντανέψουν οι παραμεθόριες περιοχές της πατρίδας μας!!! 4)Δανειοδοτηση και φορολογικά κίνητρα σε νέους επιστήμονες που θέλουν να ξεκινήσουν μια βιομηχανική ή βιοτεχνική επιχείρηση!!! Ενδεικτικά αναφέρουμε μερικές προτάσεις που ζήτησε ο οπαδός της Χρυσαυγής!!! Αν θέλει κι άλλα είμαστε στην διάθεσή του!!!

ikonsgr είπε...

Για πες μας λοιπόν εσύ που προφανώς δεν είσαι... "οπαδός της Χ.Α.", το σχέδιο για την ομαλή αποδέσμευση της χώρας από το ευρώ που προτείνεις (και πολύ σωστά), ΠΟΙΟΣ πιστευεις ότι μπορεί να το ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ;
Η Νεοφιλελέ Δημοπρασία του κούλη;
Ο "προοδευτικός" συ(χτί)ριζα του τσιπρά;
Οι λοιπές... "δημοκρατικές δυνάμεις";
Δηλαδή οι ΑΠΟΛΥΤΟΙ πρεσβευτές των "ευρωπαϊκών αξιών" του τοκογλύφου, του ισλαμ και της ψυχανωμαλίας;;;;
ή μήπως....
αυτοί τους οποίους το "σύστημα" πολεμάει ΛΥΣΣΩΔΩΣ όπως η Χ.Α.;

Κατάλαβες, ονειροπαρμένε "πατριώτη" που περιμένεις το ΔΙΑ και τον Μ.Αλέξανδρο να κάνουν κόμα για να σε σώσουν;

Ανώνυμος είπε...

Εμείς δεν περιμένουμε κανένα να μάς σώσει!Προτάσεις ζήτησες, προτάσεις σού δώσαμε! Η Χρυσαυγή έχει πει ποτέ π.χ. αυτά που γράψαμε για τους αλβανούς; Ή τους "προστατεύει" σιωπηρά αφού επαναλαμβανει όταν δοθεί η ευκαιρία τις προδοτικες ανοησίες της στοας ότι οι αλβανοι είναι "αδέλφια" μας(!!!) αφού είναι(δήθεν) απόγονοι των αρχαίων Ιλλυριων; Έχει παρουσιάσει κάποιο σχέδιο ενός έστω οικονομολόγου για αποδέσμευση μας από το ευρώ; Πώς θα φύγουμε από το κωλο-νομισμα; Μήπως με... μπουνιές και κλωτσιές; Έχεις απαντήσεις για την "ταμπακιέρα", οπαδε της Χρυσαυγής ή συνεχίζετε να ασχολείστε στις συνεδριάσεις σας και να ψάχνετε για... "καλούς ελληνες", όπως λένε κάποιοι ρουφιανο"πατριωτες" που έρχονται σε αυτές τις συνεδριάσεις; Διότι καλύτερα κάποιος να είναι έστω και "ονειροπαρμενος πατριώτης" παρά ρουφιανοπατριωτης της... "φιλικής εταιρίας", του... Ξανθου, του... "θεου Πάνα" και της στοας!!! Κατάλαβες, οπαδε της Χρυσαυγής;

Ανώνυμος είπε...

ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ:Ο ΝΕΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ!
Στιs τελευταιεs ευρωεκλογεs αισθηση εκανε το ποσοστο του Βελοπουλου και πολυs λογοs γινεται για την πολιτικη του-και οχι μονο-παρουσια!
Αλλοι υποστηριζουν οτι ειναι δημιουργημα το οποιο αποσκοπει στο να κοψει ψηφουs απο τη ΝΔ,ενω αλλοι οτι ειναι δημιουργημα τηs ΝΔ για να μαζεψει τουs δυσαρεστημενουs τηs απο το θεμα τηs Συμφωνιαs των Πρεσπων και των αλλων που επληξαν την ταυτοτητα του λαου μαs και στα οποια συμπορευτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ,κατ'εντολη των ξενων αφεντικων τουs!
Στο σημερινο πρωτοσελιδο τηs εφημεριδαs"ΜΑΚΕΛΕΙΟ"-δειτε την προηγουμενη αναρτηση-του γνωστου Στεφανου Χιου,γινεται μια εμμεσωs κολακευτικη αναφορα για τον Βελοπουλο που αποσκοπει στο λαικο συναισθημα!Πιο συγκεκριμενα αναφερεται σ'αυτον και λεει<<...που δουλεψε μεχρι χαμαληs στιs λαικεs τηs προσφυγομαναs Σαλονικηs...>>
Αs ξεδιπλωσουμε ομωs το κουβαρι του νηματοs...
Ο Χιοs εμφανιζεται τακτικοτατα στον τηλεοπτικο ΑΡΤ του Καρατζαφερη-Τι τελικα συμβαινει εδω;Μεταξυ Καρατζαφερη-Βελοπουλου-Χιου-Μυλωνακη;

"Ο καραφλαs Βελοπουλοs πουλαει φαρμακο κατα τηs καραφλαs"...
Το αποκορυφωμα ωστοσο του Τηλε-πλασιε επικεφαληs τηs Ελληνικηs Λυσηs ηταν οτι-αν και καραφλοs ο ιδιοs-δεν δισταζε να πουλησει φαρμακο κατα τηs αλωπεκιασηs"ευλογια Θεου"κυριωs για την αναγεννηση των μαλλιων"!

Με μορφη χαφιε ψυχη φιδιου και αποφασειs προδοτη!!!
Ο εγγυητηs γαλακτοκομικων και κτηνοτροφικων μεσων σωτηριαs το κομμα τηs κατσικαs..oνων ημιονων γομαριων και αλλων συμπαθητικων τετραποδων...
Η βουληση του στραβωνει κουταλια,η τεμπελια του πλαστογραφει εγγραφα στρατολογιαs και η μαλακια του λυγιζει κινητα...

Τηλεκουραδεs..
Καταδικασμενοs Τηλε-πλασιε κολλαγονων και ο Καταδικασμενοs Τηλε-κομπογιαννιτηs τηs διασημηs KARATZAKOYRADIAS MPOYRDAS SCHOOL ΚΟYRADOPOTAMIA OF TRIXES

ikonsgr είπε...

Προφανώς και ΔΕΝ έχεις διαβάσει το πρόγραμμα και τις προτάσεις της Χ.Α., παρά μόνον αναμασάς την νεοφιλελε προπαγάναδα των κουλών ψοφοφόρων του κούλη (και έτσι... ΞΕΒΡΑΚΩΝΕΣΑΙ!).
Πέρα όμως, από το απύθμενο κομπλεξ και κακία που βγάζεις για την Χ.Α., ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ στο ερώτημα "ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΙ" αυτό που προτείνεις, ΔΕΝ πήρα! Γιατί το... "κανένας" που εμμέσως πλην σαφώς προκύπτει από αυτά που γράφεις, προφανώς και ΔΕΝ είναι απάντηση!
Ισως,δεν έχεις συνειδητοποιήσει το ΚΡΙΣΙΜΟ της καταστασής μας, ΔΕΝ υπάρχει χρόνος ΠΛΕΟΝ, αν είναι να περιμένεις το "αληθινό" εθνικο-πατριωτικό κόμμα (με ότι και αν αυτό to "αληθινό" σημαίνει στο απελπισμένο-θολωμένο μυαλό σου...) για να το στηρίξεις, η Ελλάδα (που ΗΔΗ σε μεγάλο βαθμό έχει μετατραπεί σε ισλαμο-γυφτο-γραικία...) ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΑΦΓΑΝΟ Πρόεδρο!
Σε καταστάσεις ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ, "πιάνεσαι" απ'οπου μπορείς, και στηρίζεις αν όχι το καλύτερο, έστω το "λιγότερα χειρότερο", τουλάχιστον να κερδίσεις λίγο χρόνο!
ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ λοιπόν, και για όποιον θέλει να λέγεται ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ (και όχι υπάκουος καταναλωτής παρτάκιας, είτε αριστερο-προοδευτικός, είτε ψευτο-δεξιός, ψευτό-πατριώτης...)ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Χ.Α., ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ (ψήφος στα νεοταξίτικα κόμματα ή αποχή-άκυρο) ΘΑ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΠΟΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ!!!

ΞΕΚΟΛΛΑ ΧΑΖΟ-ΔΕΞΙΟΥΛΗ, ΧΑΝΟΜΑΣΤΕ ΚΙ'ΕΣΥ... "ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΙΖΕΙΣ"!!!

Ανώνυμος είπε...

Εντάξει αφεντικό,ο,τι πεις!!!

Ανώνυμος είπε...

Και δεν βγάζουμε κανένα κόμπλεξ και καμιά κακία για την Χρυσαυγή σου! Αυτό είναι ένα δικό σου ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ συμπέρασμα που βγάζει ο εγκέφαλός σου! Όπως αυθαίρετα και με παραλογισμό χωρίζετε τους Ελληνες σε καλούς και μη καλούς!!! Και μετά θέλετε να κυβερνησετε κιόλας το Ενιαίο Εθνος!!!

Ανώνυμος είπε...

"Ελληνικη Λυση":Η ΦΑΡΣΑ ΤΟΥ ΛΑ.Ο.Σ...
Η Ιστορια ειναι καθρεπτηs...
Ο Κυριακοs Βελοπουλοs κατασκευασε το νεο καιροσκοπικο και πατριδοκαπηλο συνονθυλευμα:Την"Ελληνικη Λυση"!!!
Μιλαμε για"κατασκευη"διοτι τετοια ειναι τα κομματα τα οπποια"ιδρυονται"ΕΞΩ απο καθε κοινωνικη και πολιτικη διεργασια,εκ των ΑΝΩ και με τουs κανονεs του μοναρχισμου...
Ο Κυριακοs Βελοπουλοs διετελεσε βουλευτηs και στελεχοs του ΛΑΟΣ:Ενοs κομματοs καιροσκοπικηs μοχθηριαs και αχαλινωτηs,πατριδοκαπηλιαs...
Ο Βελοπουλοs,ενα απο τα πρωτοπαλικαρα του Καρατζαφερη,στηριξε κοινοβουλευτικα το πραξικοπηματικο καθεστωs τηs παπαδημιαs πρωθυπουργιαs,δηλαδη τιs εντολεs του 4ου Ραιχ...
Ο Βελοπουλοs αποτελει την κακογουστη φαρσα τηs καρατζαφερειαs δημαγωγιαs,το υποπροιον τηs αχαλινωτηs εμποριαs του πατριωτισμου,την καρι κατουρα του ΛΑΟΣ!
Ολοι αυτοι οι εμποροι του πατριωτισμου αποτελουν τιs πολιτικεs μαιμουδεs τηs νεαs αποικιοκρατιαs,τουs μακιγιαρισμενουs Ιαγουs:Ωρυονται εναντιον τηs Νεαs Ταξηs και τηs διεθνουs χρηματιστηριακηs αλητειαs,αλλα στην ΠΡΑΞΗ και οταν χρειαστει,στηριζουν δουλικοτατα τα μεγαλα αφεντικα...

ΠΡΟΣΟΧΗ στουs καταδικασμενουs φαλακρουs..
ΠΡΟΣΟΧΗ στουs καταδικασμενουs βαψωμαλλιαδεs..
ΠΡΟΣΟΧΗ στουs καταδικασμενουs απατεωνεs..
ΠΡΟΣΟΧΗ στα λαμογια τουs κουφιουs τουs σαποιουs τουs ελεεινουs σιχαμερουs βρωμιαρηδεs βρωμοκαΜΠΙΝΕΔΕΣ τα βοθρολυματα!!!!!!
Σε λιγεs μερεs δωστε τουs ΟΡΧΕΙΣ ΣΑΣ!!!

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...