23/6/19

Το Κόμμα των Πτωχών

Η Χρυσή Αυγή μετά από επτά χρόνια κοινοβουλευτικής παρουσίας αντελήφθη ότι δεν περισσεύουν έδρανα για φιλο-νατοϊκούς εκπροσώπους της πλουτοκρατικής «επιχειρηματικότητας», και υποδύεται πλέον το Κόμμα των Πτωχών.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αχ μα τι καλοι ανθρωποι να τους βοηθησουμε λιγο εεε!!!!χαχαχαχαχαχαχχοχοχοχοχοχοχεχεχεχεχεχεχεχεχεχιχιχιχιχιχι

Ανώνυμος είπε...

αν θες να κερδίσεις ψήφους κάνεις ό,τι και το τόξο, βάζεις στα ψηφοδέλτια "ευυπόληπτους" αρχιραββίνους τοκογλύφους, αυτά ψηφίζει ο κόσμος και πάει το τόξο 95,2%.

Τα περί πατρίδων, εθνών, ελληνισμού και λοιπές αρλούμπες εξυπηρετούνται ήδη από μέτρια μορφώματα όπως ο Βελό και πιο παλιά το Λάος.

Η ΧΑ μπήκε στην βουλή επειδή και καλά έδερνε, όποιος ψήφιζε ΕΠΕΝ ψήφισε ΧΑ, το βλέπεις από την ρητορική των άλλων κομμάτων, "πατριώτιης αλλά όχι εθνικιστής", δηλαδή η ΧΑ δεν μπορεί περάσει με τίποτα το 7% αν και πήγε κοντά στο 10% στις προηγούμενες ευρωεκλογές, ωστόσο είδαμε όταν ανέβηκες ο εθνικισμός στην υπόλοιπη Ευρώπη, έπεσε στο Γραικυλιστάν και πολλοί πήγαν στο Βελό αφού πείστηκαν από τις αλοιφές και τις επιστολές του Χριστού.

Δηλαδή όποιος κατηγορεί την ΧΑ ότι δεν τα "είπε καλά", ότι "δεν έχει πρόγραμμα", ότι, ότι, ότι.....πρέπει να εξηγήσει πώς τραβάει κόσμο η αλοιφή....

Το ότι το τόξο πηδάει τον ντόπιο νεοραγιά γραικο-ρωμηό αλλά αυτός πηγαίνει πιο παθιασμένα να ψηφίσει τόξο, δείχνει όλη την αλήθεια για την σήψη των νεοραγιάδων και τον βαθμό των πελατειακών σχέσεων και της διαφθοράς.

Η αποχή βοηθάει πολύ το τόξο επίσης.

Αλλά μέσα στην 4ετία του Χρυσού θα γίνουν τόσες ελληνοποιήσεις που και να μετανιώσει ο γραικός δεν θα μπορεί να κάνει τίποτε εκλογικά. Όσο και να τον πηδάνε τον ραγιά αυτός θα φωνασκεί ότι είναι "αντιναζί" και κατά της ΧΑ.

Ευτυχώς σε λίγες μέρες φεύγω μόνιμα για εξωτερικό διότι δεν θέλω να είμαι εδώ όταν αναλάβουν δράση τίποτα ισλαμιστές και οι χεσμένοι γιωτάδες του ένδοξου ντόπιου κιναιδικού στρατού θα τρέχουν προς όλες τις κατευθύνσεις να δραπετεύσουν από την χώρα.

Επίσης δεν έχω κανένα λόγο να σηκώσω τα όπλα εναντίον του Τούρκου που πιστεύει σε έθνος και Θεό και είναι εναντίον κομμουνιστών, ομοφυλόφιλων και λαθρομεταναστών, προκειμένου να υπερασπιστώ τον γεωγραφικό χώρο που κυβερνάται από μπολσεβίκους, κίναιδους, άθεους και πάσης φύσεως ανώμαλους και με φορολογεί βαριά για να ταΐζει και να στεγάζει λαθραίους.

Ανώνυμος είπε...

Δηλ.στην Χρυσαυγή υπάρχουν εκπρόσωποι της φιλονατοικης πλουτοκρατικης "επιχειρηματικότητας"; Ποιοι είναι αυτοί; Θα μας πεις ονόματα';

Δοξαιος είπε...

Προς Κυρ Ιουν 23, 12:51:00 μ.μ.
Το 20% του εκλογικου σωματος αποτελουν γυφτοι, ελληνοποιημενοι λαθρο, τουρκοφρονες θρακης κρυπτοβουλγαροι, κρυπτοεβραιοι, κρυπτολατινοι κρυπτοαλβανοι. Αλλο ενα 10% ειναι μπολσεβικοι, ανθελληνες διεθνιστες και οπαδοι της νεας αριστερας - σχολης φρανκφουρτης.Τελος ενα 10% ειναι οι ανηκοντες στους κομματικους μηχανισμους της Νεας Μασονοκρατιας και του Συριζοπασοκ μαζι με τον περιγυρο που σιτιζουν (αδερφια, γυναικες, μαμαδες, θειοι, ανηψια,). Αρα ενα εθνικο κομμα εκ των πραγματων δεν απευθυνεται σε παραπανω απο το 60% του εκλογικου σωματος. Το 7αρι της χρυσαυγης τοσα χρονια ειναι 13αρι βαση του συλλογισμου παραπανω. Δηλαδη 13% των κανονικων ελληνων (βγαλε τους παραπανω που ανεφερα) ψηφιζει εδω και 8 χρονια Μιχαλολιακο. Επειδη λοιπον ο Μιχαλολιακος πριν μπει στη βουλη ελεγε οτι ' με 3% η χρυση αυγη θα ξυλωσει τα πεζοδρομια', καλα ειναι να αναρωτηθεις γιατι οταν ο κοσμος τον ανεβασε στο αλογο 7%, αντι να ξυλωσει κανενα πεζοδρομιο αρχισαμε να μαθαινουμε για την πορτορικανη γκομενα του Κασιδιαρη και τον Γερμενη στον Θεμο.

Ανώνυμος είπε...

Από τη στιγμή που η Χρυσή Αυγή σταμάτησε να δέρνει και σταμάτησε τη διανομή τροφίμων, δεν είναι πια χρήσιμη... Στα λόγια πολλοί είναι πατριώτες, οι πράξεις όμως μετράνε...

Ανώνυμος είπε...

Στην Ευρώπη ούτε η Λεπέν τους ήθελε...Στην Ελλάδα κάτι υπάλληλοι γιουσουφάκια της παγκοσμιοποίησης τους έκαναν πλάκα και τους είχαν στην απέξω....Σωθήκαμε απο τους θυμωμένους !!! Ο Αρχηγός είναι λίγος..Ζήτω ο Μακρυγιάννης....

Titania είπε...

Ρώτα την ΕΓΓΛΕΖΙΚΗ πρεσβεία θα,σου πει

Ανώνυμος είπε...

ολα τα κομματα της χωρας αυτης που ειναι υπο κατοχη απο το φιλοπτωχο ταμειο του Ροτσιλντ και αλλων ευαγων ιδρυματων χλαπακιαζουν τον αμπακα χρονια τωρα,δηλαδη απο τοτε που ιδρύθηκε η εβραιοχαζαροφοινικοβαβυλωνοατλαντοντεμοκρασυ στην ψευτοελευθερη χωρα μας !!!!χαχαχαχαχαχαχααχαχαχα
τι ψανετε να βρειτε βρε ζωα?

Ανώνυμος είπε...

Να σου απαντήσω με ερωτήσεις; Γιατί ο κοινοβουλευτικός έλεγχος της Χρυσής Ομελέτας αναλώνεται σε ερωτήσεις υπέρ εφοπλιστών, κρατικοδίαιτων δήθεν επιχειρηματιών, που "φτιάχτηκαν" είτε επί Κατοχής είτε επί τεκτονικής 21ης Απριλίου, και λοιπόν εκλεκτών μελών της Αλήτ; Γιατί επί μονίμου βάσεως εκθειάζουν τον Μακρυγιάννη, ενώ υπήρξαν οπλαρχηγοί απείρως σημαντικότεροι απ'αυτόν; Γιατί ο αρχηγός σου υποκλίθηκε στην μισελληνίδα κόρη του εφιάλτη από τα οβραίικα της Μονεμβασιάς;
Έυχομαι να μην του απαντήσεις με ονόματα, γιατί τους εκθέτεις ανεπανόρθωτα και ψάχνουν αφορμή για υποβολή μηνύσεων.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι ο Κυρ Ιουν 23 2:16:00 μ.μ. Δεν είμαι Χρυσαυγή αγαπητέ! Μία απλή ερώτηση έκανα! Ως αδαής που διαβάζω Χατζαρα ακριβώς για να μάθω την αλήθεια! Και ρώτησα ως Έλληνας πολίτης για να μάθουν και οι Έλληνες χρυσαυγιτες ποιοι πραγματικά είναι αυτοί που ψηφίζουν!!!

σουλης είπε...

Διαβαζοντας τα σχολια (εκτος το πολυ σωστο τοι 2ου ανωνυμου) ειναι να σε πιανει απελπισια.
Αφου εχετε συνειδητα η ασυνειδητα υιοθετησει ολη την αριστερη προπαγανδα κατα του Λαικου Συνδεσμου τι παριστανετε τους πατριωτες ;.
Ο αλλος λεει οταν η ΧΑ "σταματησε να δερνει μπλα μπλα;.
Μα αυτο το λενε τα κομμουνια και τα καθεστωτικα μμε.
Τους μονους που ειχε δειρει η ΧΑ ηταν τους τραμππυκους του ΠΑΜΕ.
Ολες οι αλλες περιπτωσεις δηθεν ξυλοδαρμου μετανατων ειναι μαιμου κατηγοριες απο το Κερφαα τους Γιατρους του κοσμου και τα αλλα τσιρακια του Σορος.
Και πως θα ξηλωσει τα πεζοδρομια Μιχαλολιακος η οποιος αλλος χωρις κοσμο;
Οταβ το παλιοκομμουνι της Ποσπερτ με το ετσι θελω απαγορευει οποιαδηποτε μεταδοση ομιλιας της Χα αυτο που θα επρεπε να γινει θα ηταν να πανε15 20 30 χιλιαδες στο μεγαρο της Αγ.Παρασκευης και να το καταλαβουν οπως κανουν τα κομμουνια.
Εσεις θα πηγαινατε εκει η οπουδηποτε αλλου;.
Ρητορικο ερωτημα.
Οποτε με ποιους θα ξηλωσει τα πεζοδρομια οΜιχαλολιακος;
Διαβαστε λοιπον Ελευθερη ωρα Παισιο κλπ μιλωντας ολη την ωτα για μασονους και αρειανους και φατε στην μαπα τα κομμουνια
Κατα βαθος μαλλον σας αρεσει τελικα οπως ειναι η κατασταση.

Ανώνυμος είπε...

Η ΧΑ φτιάχτηκε για να έχει οροφή το 7%. Ο ρόλος της παρόμοιος με του Καρατζαφέρη και του Βελοπουλου:Ανάχωμα στον Πατριωτισμό. Αν ήθελε μεγάλα ποσοστά έφτιαχνε Νέο κόμμα, καθαρό από κατηγορίες, έπαιρνε χρηματοδότηση, ανέβαζε ποσοστά κ. α

Ανώνυμος είπε...

πριν ηταν του Κ@ΛΟΥ τα καρατζαφεροπεριστεροπρωκτοχεσμενα του ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ..
τωρα του Κ@ΛΟΥ τα κοιραλοιφακια του φαλακροπον-τρελοπον ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΥ..
"Ελληνικη Λυση":Σκετο Ισραηλινο Χυσι!Ολα τα βρωμικα του Αθλιου Κυριακου Βελοπουλου στη Φορα!
Αυτο το γλoιωδεs φολιδοειδεs ειναι μια π@υτσογλυφτρα τηs κακιαs ωραs!
greeksoftheorient.wordpress.com/2019/03/20/
την εβδομην ερχεται ο νεοs που εχει το ΜΕΓΑΛΟΝ ΠΕΟΣ...υπομονη κοριτσακια και αγορακια του ρουφιου κολλαγονου σανοπωλη και του κουφιου φαλακροπον ανοιχτοκωλη ..

Ανώνυμος είπε...

Δεν μας παρατατε μ΄αυτην την καραμελα? Οποιος εχει βαριδια ας κανει κομμα κι ας πιασει 80%. Ποιοι θα ψηφισουν εθνικιστες βρε ανεγκεφαλοι? Τα χαλια των Ελληνων δεν τα βλεπετε εξω στην κοινωνια? Μονο στον Υπολογιστη κυκλοφορειτε? Μιληστε με ανθρωπους στην γειτονια , στην δουλεια, στο δρομο και θα διαπιστωσετε πως οι ''ελληνες'' ειναι σκατομπολσεβικοι, ισλαμολαγνοι και ραγιαδες, οσοι δεν ειναι σε πληρη αφασια! Παντα και παντου οι αληθινοι Ελληνες δεν ξεπερασαν ποτε το 10%. Γι αυτο μεσω της καθολικης ψηφοφοριας η γενοκτονια( η εκκουσια γενοκτονια ) των χαιβανορωμιων ειναι ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΗΣΦΑΛΙΣΜΕΝΗ!
Γιωργος

Ανώνυμος είπε...

Αυτό που γράφεις Σούλη είναι συνειδητό ψέμα. Ανέκαθεν η Χρυσή Αυγή έδερνε, ακόμη και όταν ήταν στο 0,3%...

Ανώνυμος είπε...

Τι ειναι τουτοs ρε...
*Σοβαρεs καταγγελιεs για τον Κυριακο Βελοπουλο εκανε ο Νικοs Ραπανακηs,ο οποιοs αποχωρησε απο την Ελληνικη Λυση!
Οπωs γραφει το MarketNews ο γνωστοs επιχειρηματιαs αποκαλυψε οτι ο βελοπουλοs τον αναγκαζε να πληρωνει το ενοικιο του πολιτικου του γραφειου για να μην τον διωξει απο το κομμα,με αποτελεσμα να χρεωθει 10.000-15.000 ευρω!
Παραλληλα ο κ.Ραπανακηs εκανε λογο για νοθεια σε ψηφοδελτια των Ευρωεκλογων με σκοπο την προωθηση συγκεκριμενων ατομων,ενω χαρακτηρισε"μαιμου"τιs εταιρειεs που ισχυριζεται οτι εχει ο κ.βελοπουλοs!

*Νεα παραιτηση-βομβα για το κομμα του βελοπουλου:Οι βαρυτατεs κατηγοριεs και οι αιχμεs που"καινε"την Ελληνικη Λυση!
Μια ακομα παραιτηση και μαλιστα με βαρυτατεs κατηγοριεs επληξε το κομμα του Κυριακου Βελοπουλου.
Ο λογοs για τον πρωην Αστυνομικο Διευθυντη τηs Ευβοιαs,Λαμπρο Χουλιαρα ενα απο τα πιο ισχυρα και δυνατα στελεχη τηs Ελληνικηs Λυσηs,ο οποιοs στην επιστολη παραιτησηs αναφερει για ελλειψη ηθικων αξιων και η οικογενειοκρατια στο κομμα!

*Μια πολιτικη συζητηση,υψηλου...καφενειακου επιπεδου! Ακουστηκαν λεξειs οπωs γραφικουλη,ανοητε,ηλιθιε,κοντε.καραφλα,καραγκιοζοπαιχτη,"υπαλληλε"εισαι του χιλιαρικου,και ο Φαηλοs-Παυλοπουλοs αταραχοs πινει τον καφε του...

*Τωρα οι σιχαμενοι εγιναν κολληταρια!
Οταν ο Βελοπουλοs εβριζε τον Μυλωνακη:"πιο βρωμιαρηs δεν γινεται!παιρνειs ενα χιλιαρικο για να κανειs τον δημοσιογραφο ενω δεν εισαι"!!!

*Μονο μαλακεs ασχολουνται με τον Βοθρο...Βελοπουλο.
Ειναι δυνατον να ασχολουνται"σοβαροι"οπωs θελουν να λενε οτι ειναι,με τον πεντακαθαριδη;Αυτοs οπου ρεμουλα και κονομα ειναι μεσα.Απο κινητη ροζ τηλεφωνια,μεχρι κολητηλικια με τον...Καραμπερη!Οτιδηποτε αλλο ειναι,εκτοs απο πολιτικοs!

*ΤΩΡΑ ΕΜΑΘΕ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΒΕΛΟ ΟΤΙ Η ΝΟΥΔΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ"ΣΥΜΜΕΤΟΧΟΣ ΣΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ"!

εχετε προβλημα με την φαλακρα;;;falakropon
εχετε προβλημα με τιs αιμμοροιδεs σαs proktotrypidon
ΕΚΤΑΚΤΟ!!!ανεπαναληπτη προσφορα των αδερφων κερατοβενιερη οσωνουπω μετα τιs χειρογραφεs επιστολεs του Κυριου Ημων Ιησου Χριστου και τωρα και οι πλακεs του Μωησεωs!!!!
ψηφιστε αιληνικη πλυση και το προβλημα σαs θα το Λυση...μπαs και γλυτωσει το Γ@ΜΗΣΙ!!!