11/6/19

Έκλεισε η Βουλή . Η ώρα των ψηφοδελτίων

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 είπε ότι «κανείς από τους παλιούς δεν θα είναι υποψήφιος», επειδή δεν θέλει το παλιό να μπει στο κάδρο με το νέο», και επιβεβαίωσε ότι δεν θα είναι υποψήφιος ο Θόδωρος Κατσανέβας. 
Ανακοινώσεις για τους υποψηφίου της Ελληνικής Λύσης, θα τις κάνει την Τετάρτη το βράδυ, μετά τα μεγάλα κόμματα. Όσον αφορά τη συνεργασία με τον τον Φαήλο Κρανιδιώτη, είπε: «Συζητήσαμε με τον Φαήλο, αλλά δεν συμφωνήσαμε». Ο κύριος Βελόπουλος , προέβλεψε πως η Νέα Δημοκρατία θα είναι αυτοδύναμη κυβέρνηση στις 7 Ιουλίου.

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

1.ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ Η ΦΩΦΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΡΟΜΑΖΩΞΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟ


ΚΙΝΑΛ



σε

ΚΙΝΑΙΔΑΛ


2.ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΤΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Η ΜΥΡΙΖΑ ΧΘΕΣ

ΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚΟΙ ΑΞΟΝΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΥΠΤΥΧΟ


ΠΟΥΣΤΙΑ- ΠΡΕΖΑ- ΕΓΚΛΗΜΑ -ΑΝΑΡΧΙΑ - ΑΡΑΛΙΚΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ



3.ΜΟΛΙΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΥΡΙΖΑ

ΑΠΟΧΩΡΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΕΡΑ ΒΕΡΝΙΚΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΒΕΡΝΥΚΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΜΗΝΑ

ΤΥΧΑΙΟ?

4.ΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΝΩΜΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ... ΚΩΛΟΠΑΝΟΥ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΝΑ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ


ΠΛΕΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΕΠΑΞΙΩΣ ΤΟ ΤΙΤΛΟ

ΚΙΝΑΙΔΟΒΟΥΛΙΟ


Ανώνυμος είπε...

Και αν πράγματι η ΝΔ βγει αυτοδύναμη κυβέρνηση τότε για το λαό θα ισχύσει το "κλαψε με μάνα κλαψε με,τη νύχτα με φεγγάρι"! Διότι τότε ο Κουλης θα κάνει ο,τι γουστάρει!

Ανώνυμος είπε...

μετα το περας της εκδήλωσης και όταν οι χειροκροτητες θα αποχωρουν θα δινεται δωρεαν και μια αλοιφή για καλλους.
χειρόγραφα του ΙΗΣΟΥ, φωτοτυπιες φυσικα , τα γνησια μονο για το προεδρο, όταν με ψηφισετε.
τωρα που τον βρηκε ο χατζηνινικος κάθε βραδυ να του παιρνει συνεντευξη και τα υπολοιπα ρεταλια και να τον προωθουν με νυχια και δοντια δεν το εχω καταλαβει!
είμαι λιγο αργοστροφος

Ανώνυμος είπε...

σιγα τα ωα,θα φυγει ο ενας προδοτης τσανακι του Σορος και θα ερθει ο συναδελφος του ΚΟΥΛΗΣΣΣΣΣ χαχαχαχαχα εχουμε πλακα εδω στο Ελλαδισταν μοιαζουμε με Πακισταν

Ανώνυμος είπε...

ΡΟΜΠΑ τον εκανε ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΟΣ τον ΤΗΛΕΚΟΜΠΟΓΙΑΝΝΙΤΗ!
fonaklas.blogspot.com/2019/05/blog-post_467.html

Ελληνικη Λυση:Σε χρονο dt αποχωρησε ο Μιχοs!
archidamos.blogspot.com/2017/11/dt.html

Ο Βελοπουλοs εχει καταδικαστει με αμετακλητη αποφαση του Αρειου Παγου για υπαιξερεση χρηματικου ποσου 1.440.000 εκ δραχ.Συμφωνα με την αποφ.1375-1376/99 του Εφετειου Θεσσαλονικηs!

Ο Κυριακοs Βελοπουλοs καταδικαστηκε σε 4 ρεσσεριs μηνεs φυλακιση με τριετη αναστολη για υπαιξερεση.Εν συνεχεια ο τοτε πολιτευτηs προσεφυγε στον Αρειο Παγο αλλα το ανωτατο δικαστηριο με την υπ αριθμον 325/2000 αποφαση του απερριψε την απο 24 Μαιου αιτηση του και η ποινη παρεμεινε!

Βελοπουλοs Κυριακοs:Καταδικαστηκε για συκοφαντια!

Μετα τιs επιστολεs του Ιησου,ο Βελοπουλοs εδινε αγωνα και για τα ομολογα του Σωρρα(video)
fonaklas.blogspot.com/2019/06/video.html

Υποψηφιοs με τον Βελοπουλο ο γαμπροs του Ανδρεα Παπανδρεου.Την ιδια ωρα απεβει ακαρπη η συναντηση του Αιβαλιωτη με τον Βελοπουλο που εγινε την προηγουμενη Τεταρτη προκειμενου ο πρωτοs να παραδωσει τα κλειδια τηs"γκαρσονιεραs του ΛΑΟΣ"στο Βελοπουλο,αφου ειναι ηδη γνωστο οτι ο Αιβαλιωτηs οπωs ο ιδιοs διαδιδει θα αναλαβει προεδροs!!!

Και νεα παραιτηση υποψηφιου με τον Βελοπουλο-"Η Ελληνικη Λυση δεν ειναι αυτο που φαινεται"Ερχομαι στη δυσαρεστη θεση να σαs ανακοινωσω την παραιτηση μου απο υποψηφιοs Βουλευτηs Σιντικηs Νομου Σερρων με το κομμα Ελληνικη Λυση του Κυριακου Βελοπουλου"δηλωνει ο Δημητρηs Σαρικαs!!!

τα δυο μπρωεδρασ ο τζουτζουκοs τηs μπουλντοζαs αστρατευτοs φυγοστρατοs πλαστογραφοs μπουγατσαs κυδωνιατηs και ο απατεωναs φαλακραs που πουλαει φαρμακο για τουs φαλακρουs ο δενδροποταμοκατσιβελο Λουλουκοs τηs κοτερατζουs τηs αχτενιστηs...
ε ρε γλεντια!
Οπωs λεει και η παροιμια Ο Π@ΥΣΤΗΣ και η Π@ΥΤΑΝΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΣΒΑΡΝΑ.Και ΚΕΡΑΤΑΣ τον ΚΕΡΑΤΑ ΤΡΕΧΕΙ και τον ΓΥΡΕΥΕΙ!!!!
Το ασμα:Εκδηλωθηκεs-εκδηλωθηκεs με την πρωτη ευκαιρια σε εναν αλλον δοθηκεs..
τι εβγαλε ο πρωην πλανωδιοs γαλαταs-σανοπωληs πρωην ιδιοκτητηs πρακτορειου μοντελων και προωθητηs μανεκεν ο ζωηροs παρ'ολιγον διγαμοs βαψωμαλλιαs με το εξωγαμο-μουλικο το μικρο σπυρο καταδικασμενοs ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ περιστερο μπουρδο πορδο τσιρλο πρωκτο χεσμενοs απο την διασημη KOYRADOAMFITHEAS PERISTEROXESMENOS KARATZAFEREIOS KARAMPERIOS MPOYRDES SCHOOL FOYRLOPOTAMOS KSIROTAGAROS KOYRADOPOTAMIAS

Ανώνυμος είπε...

Νεο παραμυθι απο τον Βελοπουλο!(VIDEO)
Αποκαλυψε οτι το 1992 συναντηθηκε στην αρχιεπισκοπη με τον Χριστοδουλο μονο που τοτε αρχιεπισκοποs ηταν ο Σεραφειμ!
Το προβλημα στην ιστορια του Βελοπουλου ειναι πωs το 1992 αρχεπισκοποs ηταν ο Σεραφειμ και το συλλαλητηριο το οργανωσε ο τοτε δημαρχοs,Ντινοs Κοσμοπουλοs μαζι με τον Μητροπολιτη θεσσαλονικηs Παντελεημονα!!!

ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΡΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ!
Η απαντηση στιs συκοφαντιεs και στη λασπολογια Βελοπουλου(ΒΙΝΤΕΟ)
Ο Νοτηs Μαριαs απαντα στουs λασπολογο...YouTube

Κυριακοs Βελοπουλοs:Το νεο ματζουνι τηs Ακροδεξιαs!
protothema.com

Βιντεο:Νεα Κολοτουμπα:!Βελοπουλοs Δεν Ειναι Προδοτεs Οσοι Εδωσαν Το Ονομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ!
Contra24 7/2/2019

<< ΧΕΣΤΗΚ@ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ...>>!

ΧΙΟΣ"ΘΑ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΠΙΠΑ Ο ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ!

ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΧΙΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ!

Φαλακροκομπογιανιτηs καρατζαφεροκουραδομπελοπουλοs του γιοζεφ...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...