26/6/19

Ο θρίαμβος της Πρεσβείας και του Τσιπρόφσκι

«Πτυχές του παρασκηνιακού «πολέμου» στην Ουάσιγκτον, μεταξύ Αθήνας και Άγκυρας, έρχονται στο προσκήνιο της επικαιρότητας, μετά την έγκριση από την Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων της Γερουσίας του νομοσχεδίου για την ασφάλεια στην Ανατολική Μεσόγειο, που αποτελεί ισχυρό ράπισμα στον Ερντογάν για τις προκλητικές, παραβατικές κινήσεις της Τουρκίας στην κυπριακή ΑΟΖ». 
Το κείμενο αυτό δεν έχει «υπογραφή» είναι ρεπορτάζ της πρεσβείας.
 «Όπως αποκαλύπτεται, στο διαρκή πόλεμο του λόμπινγκ ανάμεσα στην Αθήνα και την Άγκυρα για την άσκηση επιρροής στην αμερικανική πολιτική, η ελληνική πλευρά με τη βοήθεια της Αμεριανοεβραϊκής Επιτροπής και του σύντροφοι Τζεφρυ , κινήθηκε για μήνες αθόρυβα και μεθοδικά, τόσο στο στάδιο της προετοιμασίας του νομοσχεδίου για την Ανατολική Μεσόγειο, όσο και κατά την, ακόμη δυσκολότερη, διαδικασία της προώθησής του στο Κογκρέσο». 

Καταλάβατε τώρα τη σημασία των Πρεσπών;

Η αστερόεσσα π0άνω από όλους. Ιν Ντόλαρ γουί Τράστ.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι δεν καταλάβαμε. Μπορείς να το κάνεις πιο λιανά; Δηλ. πουλησανε τη Μακεδονία για να κάνουν τι στην Ανατολική Μεσόγειο; Τον East Med;

Ανώνυμος είπε...

θέλω με κάποιο τρόπο να πάθουν κάποιο μεγάλο κακό οι νεοραγιάδες γραικο-ρωμηοί, να τους πηδάει και να τους δέρνει κάποιος, δεν ξέρω ποιος θα είναι, αν είναι ο Ερντογάν εγώ θα πάω να γίνω αρχηγός σε κάποια τοπική τουρκικών ταγμάτων ασφαλείας και θα δέρνω επί 24ώρου βάσεως όσους αριστερούς που ξέρω από την γειτονιά και θα κάνω και μια αναλυτική λίστα με όλους τους νεομπολσεβίκους από το σόι, θείες, ξαδέρφες και τέτοια, πέος και ράβδος.

Ανώνυμος είπε...

Αδερφε αν θες βοηθεια προσφερομαι...