15/6/19

Νέος φορέας στις κάλπες: «Συνεργασία Δημοκρατικών».

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης και ο πρόεδρος ττου Χριστιανικού Δημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος ανακοίνωσαν τη κοινή κάθοδό τους στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου .
Ο νέος φορέας ονομάζεται «Συνεργασία Δημοκρατικών». 
«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Μέσα σε δυο μέρες» εκμυστηρεύτηκε ο κύριος Νικολόπουλος. 
Ο επικεφαλής της Ένωσης Κεντρώων, είπε: «Ξεχάσαμε τις χθεσινές διαφωνίες. Είναι εποχή που επιβάλλει την ενότητα» είπε χαρακτηριστικά.
 Οι κκ Λεβέντης και Νικολόπουλος καταφέρθηκαν κατά των εταιρειών δημοσκοπήσεων. Ο πρώτος θεωρεί ότι είναι σύγχρονο εργαλείο των μεγάλων κομμάτων καλώντας τους ψηφοφόρους να τις αγνοήσουν, ενώ ο δεύτερος υποστήριξε ότι μακιγιάρουν… και ο ίδιος αποσκοπεί να γίνουν η έκπληξη για εκείνους που δεν πιστεύουν ότι θα τα καταφέρει η «Συνεργασία Δημοκρατικών». Στο στόχαστρο έβαλαν τους Γιάνη Βαρουφάκη και Κυριάκο Βελόπουλο όχι μόνο για αυτά που λένε και κάνουν, αλλά και για την προβολή που έχουν από τα Μέσα Ενημέρωσης. 
«Και ο Κουφοντίνας αν ήταν υποψήφιος θα έβγαινε», είπε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο ΑΓΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ. 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 1956

Ο θεός έκαψε του Άγγλους που προσπάθησαν να κάψουν τους Έλληνες    Κατά τη διάρκεια ερευνών για τη σύλληψή του Διγενή οι Άγγλοι έβαλαν φωτιά...