21/6/19

Οι δημοσκοπήσεις του Συντρόφου Τζέφρι

Αφού η αμερικανική πρεσβεία επιμένει ότι η «Συσπείρωση» της διαλυμένης Κοινοπραξίας Εφιαλτών και Παλιανθρώπων είναι το 87% και η δημοσκόπηση του Σκάααι που ακούει τη φωνή του Κυρίου βρήκε ότι ο ΜΥΡΙΖΑ, με «αναγωγή» και με τη βοήθεια του Ταγίπ, βρίσκεται στο 27%. 
Ο δικομματισμός στο 62%.
 Στάσιμοι η Φώφη (7%) και ο Κουτσούμπας (5,5%) .Η Χρυσή Αυγή «διολισθαίνει» στο 4,5%. Οι αναποφάσιστοι περιορίζονται στο 7,5%. 
Σύμφωνα με την επιθυμία της Πρεσβείας ο Μπαρουχάκης που δεν θέλει σύνορα με τον Ταγίπ στην Θράκη σπρώχνεται για να μπει στην Βουλή, ενώ τον Βελλόπουλο τον αφήνουν εκτός. 
Στο δίπλα μαγαζί του Ιβάν, που επίσης ακολουθεί τις οδηγίες του Τζέφρι μέτρησαν τη Νέα Δημοκρατία στο 32,4%, (δηλαδή με πτώση έναντι των Ευρωεκλογών) και τον ΜΥΡΙΖΑ στο 23,2% .
Στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων, δίνουν στην Φώφη 6,5%, στην ΚΚΕ ΕΠΕ 4,8%, στη Χρυσή Αυγή 3,8%, στον Μπαρουχάκη 3,5% και στην Ελληνική Λύση 3%. Εκτός Βουλής, με 1,8% η Κωνσταντοπούλου, και η Ένωση Κεντρώων 1,1%. Τα εκτός βουλής Κόμματα παίρνουν συνολικά 4,5%, ενώ «αναποφάσιστοι» δήλωσαν στην ΑΛΚΟ οι διπλάσιοι από ότι στον Σκάααι. 15%.

Μιλάνε για «πόλωση» και μετά εκτιμούν το αποτέλεσμα με βάση την ανύπαρκτη πόλωση για την οποία εργάζονται ο Ταγίπ, η Πρεσβεία  και ο επαγγελματίας πράκτορας.

Πρόκειται για κατάφορες απόπειρες ενίσχυσης του Τσιπρόφσκι και σπρωξίματος του εκλεκτού των έξωθεν, της Στοάς και της Συναγωγής, Μπαρουχάκη. 

Όπως σας έχω εξηγήσει ο Τσιπρόφσκι βρίσκεται στο 19-20% και μέχρι την κάλπη μπορεί και πιο κάτω. Γύρω στο 1000000 ψήφους θα πάρει.
 Η αυτοδυναμία του Κούλι παίζεται στην είσοδο των μικρών Κομμάτων. Εάν μπουν ο Βελλόπουλος και η Ένωση Κεντρώων θα έχει 146-148 βουλευτές.

ΥΓ. Ελπίζω να μην βρεθούν αρκετοί ηλίθιοι για να βάλουν τον Μπαρούχ και Αυτονομιστές Τούρκους στην Βουλή.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ο προδοτικός γραικικός νεοραγιάδικος λαός θα ψηφίσει προδότες, όσο θα μεγαλώνει η προδοσία τόσο η ΧΑ θα πέφτει και ο κομμουνισμός θα ανεβαίνει, μόνη λύση ο ισλαμισμός, για να τελείωουμε με άθεους, κομμουνιστές και ανωμάλους.

Ανώνυμος είπε...

Με συγχωρείς Χατζαρα αλλά το προηγούμενο είναι σχόλιο για να δημοσιευεται; Βεβαίως εσύ δημοσιεύεις αυτά που εγκρίνεις, αφεντικό είσαι, αλλά είναι δυνατόν να γράφει ότι μόνη λύση είναι ο... ισλαμισμος; Ημαρτον!!!

Ανώνυμος είπε...

Υποθεστω πως το Αλ6 εχει 1μυριο ψηφους το υπολοιπο 0.8μυριο θα πρεπει
α. Να ψηφισει ΚΙΝΑΛ
β. Να ψηφισει Κουλι
γ. Να παει για μπανιο
δ. Να ψηφισει αλλα αριστερα σχηματα (Βαρουχ-Ζωη-κτλπ)
ε. Ολα τα παραπανω
Το Αλ6 ειναι κοντα στο 25-26, με Βαρουχ εκτος Βο(υ)λης

Ανώνυμος είπε...

Από το ένα μύριο, που υπολογίζεις να πάρει το πουλητάρι, πόσοι νομίζεις πως είναι ΔΥ, οι οποίοι ΔΙΚΑΙΩΣ φοβούνται ότι με την Νέα Παιδεραστία κυβέρνηση ενδέχεται να χάσουν την δουλειά τους; Μπας και δεν έχουμε σαπίσει τόσο, ώστε να ψηφίζουμε συνειδητούς προδότες και το σκεπτικό τους είναι η αποφυγή της απόλυσης, ιδίως σε μεγάλη ηλικία που ισοδυναμεί με εκτέλεση. Προφανώς και είναι κοντόφθαλμο το σκεπτικό, γιατί θα αφανιστούμε από προσώπου γης και αυτοί δεν θα αποτελέσουν εξαίρεση στο τέλος, αλλά μήπως βάσει αυτού του σκεπτικού διατηρεί ο Σύριζα διψήφια ποσοστά;