19/6/19

Μπερδεμένο μήνυμα αποχής από το «Εθνικό Μέτωπο»

Το «Εθνικό Μέτωπο» που έλαβε 10.742 ψήφους στις ευρωεκλογές και που Συμμετείχε στις προσπάθειες για εκλογική συμμαχία των πατριωτικών δυνάμεων που κατήλθαν στις ευρωεκλογές της 26ης Μαΐου, ανακοίνωσε τη μη συμμετοχή του Μετώπου στις εκλογές της 7ης Ιουλίου. 
Το Μέτωπο τονίζει ότι «εχθροί μας ήταν και παραμένουν όλοι αυτοί οι δήθεν ανθρωπιστές αριστεροί και δεξιοί που επιβάλλουν πλέον τα «ανοιχτά σύνορα» και γεμίζουν δυστυχία τους ανθρώπους αλλά κυρίως γεμίζουν με εκατομμύρια ευρώ τις φαρδιές τσέπες τους , οι απάνθρωπες πολυεθνικές, οι τράπεζες, το ντόπιο πολιτικό και οικονομικό κατεστημένο, και οι διάφορες ψευτοελίτ που επιδοτούνται από αυτό για να χειραγωγούν ευκολότερα τον λαό» και καταλήγει . «Στους εκλεκτούς φίλους και συναγωνιστές που μας τίμησαν με την ψήφο τους στις ευρωεκλογές, αλλά και στα μέλη και στελέχη του κινήματός μας προτείνουμε εάν αποφασίσουν να ψηφίσουν, να πράξουν ελεύθερα και κατά συνείδηση»
Το «Εάν αποφασίσουν να ψηφίσουν», είναι πολύ λάθος θέση.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Εθνικό Μέτωπο» σου λέει...

Ανώνυμος είπε...

έχει πέσει πολύ χρήμα Σπύροοοοοοοο......

Ανώνυμος είπε...

Άψογη ανακοίνωση! Είτε συμφωνείς είτε διαφωνείς, Σπύρε. Διάβασε Κοντογιώργη. Δεν ξέρω ποίοι αποτελούν το "Εθνικό Μέτωπο", αλλά ακριβώς αυτοί είναι οι πραγματικοί εχθροί μας. Προσυπογράφω λέξη προς λέξη. Αν και το " αριστεροί και δεξιοί" θα 'πρεπε να είναι εντός εισαγωγικών. Μόνο για την κοιλάρα τους ενδιαφέρονται αυτοί. Αυτή είναι η μόνη... ιδεολογία τους.

Ανώνυμος είπε...

Ψιλοσπρωχνουν την αποχη.
Οπως και αλλα μΠατριωτικα μπλογκς με εδρα "προνομιουχα οικοπεδα-γωνια μπακλαβα" ανατολικης αττικης.

Ανώνυμος είπε...

Όσοι μπλόγκερς προπαγανδίζουν υπέρ της αποχής δεν είναι πατριώτες. Στο μισθολόγιο της ΕΥΠ είναι...

Ανώνυμος είπε...

@ Πέμ Ιουν 20, 03:01:00 π.μ.
Ελα μου ντε!
Οχι μονο αυτο αλλα το ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΣΕΣΣΣΣΣ.

-Ο φασισμος, λεει, φυτρωνει στην δυστυχια. Τιιιι λε ρε παιδι μου....
Αλλα ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΠΟΙΟΙ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ μεσα στις κοινωνιες.

-Καλλιεργειται δε, απο την αμαθεια.
Ουτε παλι μας λεει ΠΟΙΟΙ κρατανε τα παιδια μας στα σχολεια και απο μικρη ηλικια στο σκοταδι της αμαθειας.

-Και ποτιζεται, λεει, απ' το νερο της ...."ιστορικης ληθης" μας πληροφορει ο/η ρουφιανακος.
Δηλαδης, στ' αρχιδια μας τα Ολοκαυτωματα που εχει υποστει και υποφερει μεσα απ' τους αιωνες ο Ελληνισμος. Εσεις πρεπει να θυμοσαστε και να τιματε ΜΟΝΟ το ...ολοκαυλωμα.

Μαστα....
Αντε τωρα μη φωναξω τον ....Περιανδρο και μας αναλυσει ποσο "ρουφιανοι" ειναι οι Μιχαλολιακος και Πλευρης!




Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας

avdargor είπε...

μπερδεμενο μηνυμα λεει.... ρε χατζαρα αρχισες να μου θυμιζεις κατι ααπο ,ΔΕ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ,Η' ΠΗΡΑΜΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ.....χαχα η ελλαδα ειναι κΑΤΕΙΛΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΛΕΟΝ. Κ ΦΥΛΕΤΙΚΑ Κ ΝΟΗΤΙΚΑ ΜΙΑΣ Κ ΟΙ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΙ!! κ οι χατζαρες ασχολουνται αν πηραμε το μηνυμα απο το Εθνικο Μετωπο λεει...... ακομα οι τυποι..δλδ...περιμενουν μεσα απο τη δημοκρατια των φαυλων οπως ισχυριζονται κ οι ιδιοι...να πεισουν!!! τα εναπομειναντα 4 εκτομυρια ψηφοφορψν του ΣΥΡΙΖΑ/ΝΔ να αλλαξουν μυαλα!! γιατι ετσι προταζει ο πολιτισμος σημερα...ΔΛΔ..... ΕΧΟΥΜΕ 100 ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΣΕ ΜΙΑ ΝΕΑ ΧΩΡΑ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ 500 ΙΘΑΓΕΝΩΝ..ΟΙ 500 ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ 420... ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΓΙΝΕΙ 220...ΑΠΟ ΤΟΥΣ 420....88 ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ 220..ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ....ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ? ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ.....ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ.....ΝΑ ΨΗΦΗΣΟΥΝ.

παμε με ενα δευτερο παραδειγμα.... ΕΧΟΥΜΕ 10 ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΝΟΣ ΑΛΛΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ. 80 ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ,18 ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΑΝΤΕ 22 ΝΑ ΠΩ? ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΙΩΘΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ. ΑΝ ΤΟΥΣ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΣΤΟ ΓΕΙΤΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΟΙΚΟΙ. ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ?..... ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ......
βγαλατε νοημα? οχι.
εγω εβγαλα ομως.

Ανώνυμος είπε...

ποιοs θα μαs πει για τουs"ρουφιανουs προδοτεs"που ψηφισαν το μνημονιο και αλυσοδεσαν την Ελλαδα το 2010!!!
οι κουραδομπατρειωταισ;;;
η γρια τσατσα;;ο καρακωλοτουμπαs;η αστρατευτη φυγοστρατη κυλοτα ο πλαστογραφοs;ο κηραλοιφαs;το κλανοχηνο;η κουραδοφλη;
αη στα διααααλαααααααααα

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...