23/6/19

Κλιματική αλλαγή και άλλες τραπεζιτικές ανοησίες

23 Ιουνίου 1901. Αφόρητη ζέστη στην Αθήνα. Η θερμοκρασία μετρήθηκε στους 44 βαθμούς Κελσίου , «υπό σκιάν».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολλή ζέστη είχε στην αρχαία Ελλάδα και κάνανε επικλήσεις στον Δία για να βρέξει, επίσης θυμάμαι ότι κάπου το 800 φυτρώνανε αμπέλια στην Σκωτία από την ζέστη και τότε η Γροινλανδία ήταν καταπράσινη μέχρι που ξανακαλύφθηκε με χιόνι το 1700. Στην Γροινλανδία υπήρχαν αρκετά μεγάλες αποικίες και αρχιεπίσκοπος.

Ανώνυμος είπε...

Για να γελασουμε.
Καποιος πιτσιρικας μαθητης του δημοτικου στην Αγγλια ή ΗΠΑ (θα σας γελασω) υπολογισε κατα προσεγειση ποσα ΜακΝοναλντ υπαρχουν στον κοσμο, τι τζιρο κανουν πουλωντας μπιφτεκια και κοκα-κολες και κατεληξε σε ποσα εκατομυρια πλαστικα καλαμακια καθημερινα χρησιμοποιουνται τα οποια κατα την λογικη του πιτσιορικα καταληγουν στηη θαλασσα.
Ανεβασε λοιπον την ....επιστημονικη του ερευνα" καπου στο διαδικτυο καιτην πηραν τα λυκορνια της ...προστασιας του περιβαλλοντος τουτεστιν Greenpeace και κατι τρωκτικα που ζουν απ' το "πως να σωσουμε το περιβαλλον" ριξαν και τις απαραιτητες χολυγουντιανες φωτογραφιες σε παραλιες με βουνα απο πλαστικα καλαμακια (γνωστα αυτα) και τοκαναν "σημαια" να καταργησουμε τα πλαστικα.
Σου μιλαω για πολυ βαρεμενους ρουφιανους. Τωρα τοχουν παρει οι εδωδιμοι ρουφιανοι κι ολο δειχνουν παγοβουνα που λιωνουν, πιγκουϊνους στην Αρκτικη χωρις παγους και ολες τις υπολοιπες μαλακιες. Το οτι χιονιζει στην Βορεια Ευρωπη μεχρι τελη Μαρτιου, αρχες Απριλιου δεν το βλεπουν οι ρουφιανοι.


Περηφανος Γιουφτος απο ....κοχλαζοντα* 6μιλια Κορινθιας
*Κοχλαζουν οχι απο την ζεστη, αλλα απο καποιον συνταξιουχο καπετανιο.
Κι ο νοων νοητω

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...