12/6/19

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο

Οι σύντροφοι του ΜΥΡΙΖΑ συγκέντρωσαν στις 26 Μαΐου 1.343.788 ψήφους. Παρά τις προσπάθειες των Ολιγαρχικών και της αμερικανικής πρεσβείας να τους στηρίξουν θα πέσουν στο 1.100.000 με κύριους ωφελημένους τον Μπαρούχ και την θυγατέρα του Κωνσταντόπουλου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρτο με τροπο


https://www.myheritage.gr/dnaΑποκαλύψτε την εθνοτική σας καταγωγή και βρείτε νέους συγγενείς με την απλή μας εξέταση DNA.

https://www.myheritage.gr/dna

Ανώνυμος είπε...

Ο Στυλιανός Παττακος είχε πει σε μια συνέντευξή του:"δεν υπάρχει μοίρα, υπάρχει μόνο Θεός"! Παραφραζοντας αυτό θα πούμε:"δεν υπάρχει μοίρα, υπάρχει μόνο Χα-Σεμ"! Για τα... "παιδιά του"!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετά απ'όσα έκαναν, το ποσοστό τους είναι ανατριχιαστικά υψηλό. Όχι οτι τα ποσοστά των υπόλοιπων δικαιολογούνται, φυσικά. Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν, για να "μαυριστούν"; Εάν τα αποτελέσματα δεν είναι νοθευμένα, τα ΜΜΕξαπάτησης κάνουν τρομερά αποτελεσματική πλύση εγκεφάλου. Οφείλουμε να το παραδεχθούμε. Από την άλλη, υπάρχει και ο Καρυώτογλου, που αυτοκτόνησε(;).

ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΕΞΟΝΤΩΣΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 14°C ἐν Οὐψάλα (Uppsala).   Μὲ ἡλιόφως ποὺ οἱ Σουηδοί...