12/6/19

Το πεπρωμένο φυγείν αδύνατο

Οι σύντροφοι του ΜΥΡΙΖΑ συγκέντρωσαν στις 26 Μαΐου 1.343.788 ψήφους. Παρά τις προσπάθειες των Ολιγαρχικών και της αμερικανικής πρεσβείας να τους στηρίξουν θα πέσουν στο 1.100.000 με κύριους ωφελημένους τον Μπαρούχ και την θυγατέρα του Κωνσταντόπουλου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Παρτο με τροπο


https://www.myheritage.gr/dnaΑποκαλύψτε την εθνοτική σας καταγωγή και βρείτε νέους συγγενείς με την απλή μας εξέταση DNA.

https://www.myheritage.gr/dna

Ανώνυμος είπε...

Ο Στυλιανός Παττακος είχε πει σε μια συνέντευξή του:"δεν υπάρχει μοίρα, υπάρχει μόνο Θεός"! Παραφραζοντας αυτό θα πούμε:"δεν υπάρχει μοίρα, υπάρχει μόνο Χα-Σεμ"! Για τα... "παιδιά του"!!!

Ανώνυμος είπε...

Μετά απ'όσα έκαναν, το ποσοστό τους είναι ανατριχιαστικά υψηλό. Όχι οτι τα ποσοστά των υπόλοιπων δικαιολογούνται, φυσικά. Τι άλλο πρέπει να μας κάνουν, για να "μαυριστούν"; Εάν τα αποτελέσματα δεν είναι νοθευμένα, τα ΜΜΕξαπάτησης κάνουν τρομερά αποτελεσματική πλύση εγκεφάλου. Οφείλουμε να το παραδεχθούμε. Από την άλλη, υπάρχει και ο Καρυώτογλου, που αυτοκτόνησε(;).

Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 1940.37η ημέρα του Ελληνοϊταλικού Πολέμου. Η Απελευθέρωση της Πρεμετής και του Δέλβινου. και η κατάληψη του Υψώματος 1532 στο Πόγραδετς

Κατά την 37η ημέρα του Πολέμου, ο  διοικητής του Ιταλικού εκστρατευτικού Σώματος στην Σκιπερία στρατηγός Σοντού, πρότεινε στον Μουσολίνι «δι...