30/6/19

Στις 7 Ιουλίου με την ψήφο μας βροντοφωνάζουμε: Η Μακεδονία είναι Ελληνική

Θα πάμε την Κυριακή και θα  ψηφίσουμε για τη Μακεδονία, για την Κύπρο, για τη Θράκη, για την Β.Ήπειρο, για το Αιγαίο. 
Ψηφίζουμε για τον Κωσταντή Κατσίφα, για τον Τάσο Ισαάκ, για τον Σολωμό Σολωμού, για τον Αριστοτέλη Γκούμα, για τον Κώστα Ηλιάκη, για τον Νίκο Σιαλμά, για τον Χριστόδουλο Καραθανάση, για τον Παναγιώτη Βλαχάκο τον Έκτορα Γιαλοψό, για τον πατέρα Μανώλη Καντάρη που δεν είδε το παιδί του και για τον 25χρονο Νικόλα Μουστάκα που σκότωσαν οι φίλοι του Αλιέκσι στο λόφο του Φιλιπάππου.
Ψήφο με μνήμη. Για την Πατρίδα. Μαύρο στους Εφιάλτες.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εσυ τα λες

αλλα στου κουφου λαου τη πορτα

παρε κουλη την καλπη και τρεχα λαγε


Ανώνυμος είπε...

αυτού του τύπου η ρητορική είναι επικίνδυνη, ή λες τί να ψηφίσουμε ή δεν λες, θα σου πει κάποιος ότι προφανώς η ΝΔ είναι πατριωτική και ότι οι Πρέσπες είναι δεσμευτικές και το Κούλι θα κάνει ό,τι μπορεί. Μετά θα έρθει ο άλλος και θα πει ότι ο Βελό είναι πατριώτης και θα ακούσεις τα ίδια ακόμη και για Λεβέντη Κινα και Κακαε. Λες ξεκάθαρα να ψηφίσουμε Χρυσή Αυγή αλλιώς πες κατά συνείδηση ή αποχή. Εγώ δεν ξέρω κανένα ψηφοδέλτιο που να γράφει αυτά που λες.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο συγχαρητήρια για τις παραινέσεις σου, δεν θα μπορούσα να τα πώ καλύτερα απ΄ό,τι τα έγραψες για το πνεύμα της ψήφου μας στις 7/7/19...

Ανώνυμος είπε...

ααααα ετσι εεεε?
σιγα μην αφησουν φηφο που κανει τζιζ στο συστημα,εδω δεν θελει ο τοπος εκλογες αλλα φωτια και τσεκουρι,οι εκλογες ειναι για ηλιθιους...

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδη τι θα ψηφισουμε? Δεν εχει ονομα το κομμα?

aviator είπε...

Σπύρο η σελίδα σου έχει μάλλον γεμίσει με συστημικούς λαγούς γεμάτους απορίες...

Ανώνυμος είπε...

Όσοι θέλουν να καταργηθεί η προδοσία των Πρεσπών έχουν μόνο μία επιλογή,
την Χρυσή Αυγή!

Ανώνυμος είπε...

Μας προτρέπει να ψηφίσουμε οποιοδήποτε κόμμα καταψήφισε την Πρέσπα και ο ανθύπατος Πάιατ θα ήθελε να μην μπει στην Βουλή. Τόσο απλά. Παραείναι αξιοπρεπής για να δώσει "γραμμή" υπέρ της Χρυσής Ομελέτας. Εάν μπορούσε να τσακάει την μέση του, θα τον βλέπαμε υποψήφιο τους. Και πιθανότατα, λόγω αναγνωρισημότητας, βουλευτή.