9/4/24

Όπως μου είπε ο Ζώης , χθες Δευτέρα, έξω από τον Άρειο Πάγο διαστευρώθηκαν με τον γνωστό Δικηγόρο και νεόκοπο «πωλητικό». Λίγο πιο εκεί, βρίσκεται ο Ανδριάντας ενός από τους Δολοφόνους του Ιωάννη Καποδίστρια. Του Μασόνου, και πράκτορα Τάσσου Πολυζωίδη τον οποίο η Στοά μας έχει επιβάλει ως πρότυπο δικαστή και τον δοξάζει. Μαζί τους, εκτός από τους μασόνους τον δοξάζουν οι «πελάτες» των Μασόνων που δεν είναι Μασόνοι αλλά υπηρετούν και την Στοά και την Συναγωγή. Τέτοιοι υπηρέτες είναι και τα αφοδεύματα που εργάζονται για τον Ομοφυλοφιλικό Προδοτικό Τόξο και επιτίθενται με λύσσα από το Διαδίκτυο κατά Εμού, του Ζώη και του Κινήματος 21


Η δύναμη της Στοάς του Λονδίνου 

και της Συναγωγής 


Ως έλεγε και ο Ρόίδης

« Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας, και η Ελβετία τους περιηγητάς»

Η Ελλάς έχει  πολλές πληγές. 

Έχει τους Μασόνους, την Ευρωπαικήν Ιδέαν ,τον Νέο πατριωτισμό, το μουλωχτό Πατριωτισμό, τους ΚωλοΈλληνες, τους Μπατριώτες, τους Ομοφυλόφιλους και τους Βελόνα. (ΒΕΛΟ-Νατσιός)

 



 του Σπυρίδωνα  Χατζάρα

 

Φέτος συμπληρώνω 24 χρόνια αγώνα , για την Εθνική Αυτογνωσία και την αποκάλυψη των ψευδών της Στοάς του Λονδίνου και της Συναγωγής για τους Φιλογενείς, τον Ιωάννη Καποδίστρια, για την Παλιγγενεσία και την Ανάσταση του Γένους των Ελλήνων.

Πίστευα και πιστεύω στη δύναμη της Αληθείας.Στο Φως εκ του Φωτός, στον  «Ήλιο της Δικαιοσύνης,  αλλά η δύναμη της Στοάς του Λονδίνου και της Συναγωγής και των τέκνων τους, βρίσκεται στο Σκοτάδι.

 Στην Νύχτα της ημιμάθειας, στην «δύναμη της συνηθείας», στον «νόμο της αδράνειας», στην εξαπάτηση, «νόμος 2+2=5»και στην «αυταπάτη της Γνώσης».

Με αυτά τα όπλα, οι λίγοι μασόνοι της Μητέρας του Λονδίνου και οι λιγότεροι ιουδαίοι, κρατάνε στο σκοτάδι και στην «πνευματική Ομηρεία», τους «Πολλούς» που μπένουν και βγαίνουν από τον Άρειο Πάγο και βλέπουν τον δολοφόνο του Καποδίτρια και δεν του ρίχνουν κουβάδες ....λύματα 

Η εγκληματική οργάνωση των Ρότσιλντ που δολοφόνησε τον Καποδίστρια το 1831, εξακολουθεί να κυβερνάει και σήμερα στην Ελλάδα.

 Η Μεγάλη Στοά του Λονδίνου και η «Αυτοκρατορία», υποσχέθηκαν το 1831 στους δολοφόνους ότι «θ' απολαύσωσι διά παντός την εξουσίαν καί δύναμιν, καί δόξαν, καί τιμάς, και πλούτη». 

Και η υπόσχεση τηρήθηκε και τηρείται.

 Στις 15 Οκτωβρίου 1848, ορκίστηκε μια νέα κυβέρνηση δολοφόνων,  που αντικατέστησε την Κυβέρνηση του προδότη και δολοφόνου του Καποδίστρια Γεωργίου Κουντουριώτη, η οποία είχε υποβάλει την παραίτησή της από τα μέσα Αυγούστου 1848.

«Επί των Εσωτερικών γραμματεύς της Επικράτειας» ήταν ο δολοφόνος του Καποδίστρια Αναστάσιος Λόντος. «Επί των Οικονομικών γραμματεύς της Επικράτειας», ήταν ο δολοφόνος του Καποδίστρια Δημήτριος Βούλγαρης. «Επί των Στρατιωτικών γραμματεύς της Επικράτειας» ο Αναστάσιος Μαυρομιχάλης.

 Το 1848, οι δολοφόνοι του Καποδίστρια παρέμεναν Υπουργοί όπως τους το υποσχέθηκε η Μεγάλη Στοά του Λονδίνου.

Ο μασόνος και πράκτορας Τάσος Πολυζωίδης στις 29 Ιουλίου/10 Αυγούστου 1931 έγραφε για τον Καποδίστρια στον «Απόλλωνα» το όργανο της Αγγλικής πολιτικής που βγήκε με εντολή του Γουέλιγκτον  και της οποίας εφημερίδας ήταν ο αρχισυντάκτης:

 «Οι Έλληνες ήνοιξαν τα ομματά των δεν γίνονται όργανα των σκοπών ενός άτομου, το όποιον δεν έσυμμετείχε ποτε τής τύχης και των αγώνων των».

Και κατέληγε ο προδότης Πολυζωίδης λέγοντας ότι, ο προδοτικός αγώνας των πραξικοπηματιών ήταν , «Αγών, εθνικός, αγών νόμιμος, αγών δικαιοσύνης, (μασωνικού) φωτισμού, απολυτρώσεως, αναστάσεως της Ελλάδος».

Ο ΜΑΣΟΝΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΑΣΣΟΣ ΠΟΛΥΖΩΪΔΗΣ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝ-ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ 

Ο δολοφόνος του Καποδίστρια Τάσος Πολυζωίδης, διορίστηκε από τους Άγγλους και τη Στοά, αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και Σύμβουλος Επικρατείας. 
Το 1837 διορίστηκε υπουργός Παιδείας και Εσωτερικών. 
Το 1862 διορίστηκε νομάρχης Αττικοβοιωτίας. 
Πέθανε το 1873 στην Αθήνα και ακόμα δοξάζεται ως πρότυπο δικαστή, και του έχουν στήσει άγαλμα μπροστά στον Άρειο Πάγο και έξω από τα δικαστήρια της Τρίπολης και των Σερρών. 
Η Στοά τον έχει βάλει (για να μας κάνει πλάκα)  και στην Πλατεία Νικηταρά στο Ναυπλιο.

Οι Αμαθείς, οι αγράμματοι αλλά και οι φιλοχρήματοι που δεν είναι μασόνοι τιμούν τον Πολυζωίδη, επειδή τον είδαν στην ταινία που τον έπαιζε ο Κούρκουλος, και τους εμπνέει «μπατριωτισμό» ο προδότης μασόνος και πράκτορας των άγγλων Πολυζωϊδης.

Η Εθνική αυτογνωσία και η Προπαγάνδα

 

 Εδώ και 24 χρόνια αποκαλύπτω την «Αλήθεια». Ξεμπρόστιασα τους ψεύτες και τους πλαστογράφους με στοιχεία και με εικόνες. Αποκάλυψα τον ψευδομάρτυρα της Στοάς Ξάνθο, και τον Μινχάουζεν Φιλήμονα. Απέδειξα πέραν πάσης αμφιβολίας ότι αρχηγός της Επανάστασης ήταν ο Ιωάννης Καποδίστριας, και ότι την επανάσταση την οργάνωσαν οι εθνικιστές Φιλογενείς, οι Φίλοι του Γένους, και ότι ουδέποτε ιδρύθηκε από τον Σκουφά και τον Ξάνθο το 1814 στην Οδησσό , η «Φιλική Εταιρεία», η οποία ιδρυθηκε την Πρωταπριλιά του 1834 στο Ναύπλιο. Υπέδειξα ότι το Πρώτο Έτος των Φιλογένων ήταν το 1800 και ότι η Επανάσταση έγινε το 21ο Έτος των Φιλικών. Υπέδειξα την υπεξαίρεση εγγράφων. Την κλοπή των χειρογράφων του Αναγνωστόπουλου. Τη υπεξαίρεση κρίσιμων εγγράφων ακόμα και από το Μουσείο της Βιέννης.

 Και όμως, συνηθισμένοι από το κουτόχορτό που τους τάισαν μαζί με τι γάλα της μάνας τους οι περισσότεροι με ρωτούν, γιατί βρίζω τον «άγιο Μακρυγιάννη».

Κάποιος γαμπρός του Μπενρουμπί στο παρελθόν τους ζωγράφισε τον μπράβο των άγγλων ως πρότυπο του (τοκογλύφου) «Έλληνα» και πιστεύουν ακόμα την «εθνική» προπαγάνδα της Στοάς του Λονδίνου. (και της ΕΔΑ).

Αυτό θα πει «δύναμη της συνηθείας» , «νόμος της αδράνειας» και «αυταπάτη της Γνώσης».

Το παραμύθι για τον «άγιο Μακρυγιάννη» και τη Πρωταπριλιάτικη «Φιλική Εταιρεία», του Ξάνθου, το πιστεύουν όλοι.

Έτσι είναι η προπαγάνδα. (Δυστυχώς)

Οι «Πολλοί» δεν αναρωτήθηκαν ποτέ για την Μητέρα Στοά του Λονδίνου, την Βιβλική Εταιρεία, το (αφορολόγητο) Φιλανθρωπικό ίδρυμα και την Φιλάνθρωπο Στοά. Ούτε ο γνωστός δικαιόρος και νεόκοπος πωλητικός. 

Ούτε Ρώτησαν ποτέ, οι  «Πολλοί» ,

Γιατί καμιά ελληνική κυβέρνηση , ούτε καν η Εθνοσωτήριος , και , κανένα κόμμα, (αριστερό η δεξιό), 

και κανένας πολιτικός, και ούτε καν ο «εθνικιστής» Κασιδιάρης, (όταν ήταν Βουλευτής), ουτε ο Μπατριώτης Βελόπουλος,  ούτε ο Φαρισαίος Νατσιός, 

ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΗΣΑΝ ποτέ να ανοίξουν οι Άγγλοι τον (Αυστηρά)  απόρρητο φάκελο  της δολοφονίας του Ιωάννη Καποδίστρια;

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Κάθαρση" ονόμασε το κόμμα του ο "γνωστός" δικηγόρος Σπύρο. Από την πρώτη κιόλας παράγραφο ( στην ιδρυτική διακήρυξη ) διαβάζουμε : " ... ανεξαρτήτως εθνικότητας , θρησκευτικών πεποιθήσεων, αυτοπροσδιορίσμος " κτλ.
Ο νοών νοείτω και ο βλαξ ψηφισάτω ...

Ανώνυμος είπε...

https://www.youtube.com/watch?v=GO4bJOyQ0GM

Στο 14λ και 37 δευτ. του ανωτέρω video ο καθηγητής Ηλιόπουλος αναφέρεται στους Φιλογενείς.

Οι Αδελφοί Αγγελόπουλοι δεν είναι το καλό αλλά το κακό. Και το δείχνουν

 Πέρασε ο πανδαμάτωρ χρόνος και ξεχάσαμε τι έκαναν οι διαιτητές στα δυο πρώτα παιχνίδια των τελικών του πρωταθλήματος Μπάσκετ. Αλλά, οι Αφοί...