8/4/24

Ο ηγέτης των ΛΟΑΤΚΙ Κυριάκος Μητσοτάκης πούλησε Μπατριωτισμό στους χαζούς οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας και είπε ότι εκτός από την Ομοφυλοφιλία την διαφθορά «ο μπατριωτισμός υπήρξε μόνιμο χαρακτηριστικό της Νέας Δημοκρατίας αυτά τα 50 χρόνια». Ο Μπατριωτισμός είναι άλλωστε χαρακτηριστικό της Οικογένειας του που βρισκόταν πάντοτε στην υπηρεσία της Πατρίδας τους


 Οι Μητσοτακένσκι ήσαν πάντα

 στην σωστή πλευρά της Ιστορίας 

Περί του Πατρός και της Μητρός      του Οβριούλη Εφιαλτάκη 

εκ του πρακτορικού Οίκου των Μητσοτακένσκι 

Τα «ellinikahoaxes.gr», δεν έχουν διαψεύσει μέχρι τώρα, την απολύτως ψευδή ιστορία , ότι δήθεν,  πραγματικός πατέρας του Οβριούλη Εφιαλτάκη, δεν ηταν ο ψηλός Εφιάλτης, αλλά  ήταν,              ο κοντούλης Χρυσός τραγουδιστής, που δούλευε τον Αύγουστο του 1967 σε Ντισκοτέκ του Λουτρακίου, όπου υποτίθεται, ότι συνάντησε την πραγματική  Μητέρα του Οβριούλη, και για την οποία τραγούδησε το «ήταν μια οπτασία» σε στίχους του Θανάση Τσόγκα , το οποίο ήταναφιερωμένο εξαιρετικά στην 13χρονη «ψηλή», που πήγε τον δεκαπενταύγουστο στη Γιαγιά της. 

Όλες οι «πηγές» που θέλουν να επικρίνουν τον Οβριούλη επικαλούνται το μπάσταρδος και τον Χρυσό τραγουδιστή.

Η "ιστορία" του Λουτρακίου διέψευδε και τον πατέρα και την μητέρα του "παιδιού" . 

Το ζήτημα που έχει ενδιαφέρον είναι το ποιός δημιούργησε αυτόν τον μύθο και γιατί.

Πάντως ο "Χρυσός τραγουδιστής" μετά τον θάνατο της κυρίας Μαρίκας που τον βοηθούσε και τον στήριζε διέψευσε κατηγορηματικά την ιστορία αυτή.

Η 38χρονη μητέρα με σκλήρυνση κατα πλάκας που  γέννησε παραδοσιακά στο σπίτι

Εξακολουθώ να αναζητώ Γυναικολόγο , έστω και από τους μάρτυρες εναντίον της κυρίας Πισπιρίγκου, ο οποίος  θα μας βεβαιώσει επιστημονικώς ότι μία   κυρία, γεννηθείσα το   1930 και πάσχουσα από σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν εφικτό να μείνει έγκυος το 1967   και ότι αφού έμεινε έγκυος σε ηλικία 37 ετών  ήταν ασφαλές  να γεννήσει στο σπίτι της  και όχι στο μαιευτήριο, στις  4 Μαρτίου 1968 .

Επομένως , η ιστορία του Λουτρακίου, "έκλεινε το μάτι σε όλους" ότι υπήρξε μια πραγματική μητέρα, της οποίας την απερισκεψία κάλυψε η μητέρα της.

Αλλά η πραγματική μητέρα χρειαζόταν έναν ψυδοπατέρα που δεν ήταν ο πραγματικός, και έτσι βρέθηκε από την κ. Μαρίκα, ο χρυσός τραγουδιστής παρόλο που ηταν κοντός. 

Ο Οβριούλης, το  Εφιαλτάκι, ο αδελφός της Μητρός του, δεν μπορεί να συνελήφθη στις 16 Αυγούστου 1967 ή αργότερα και να γεννήθηκε στις 4 Μαρτίου 1968.   200 ημέρες δεν αρκούν. Αυστηρά Επιστημονικώς! Εάν η 13χρονη Ψηλή είχε μείνει έγκυος το 1967, αυτό έγινε  πριν πάει στο Λουτράκι και πριν συναντήσει τον χρυσό τραγουδιστή. 

Η Οδύσσεια ενός Μπάσταρδου που γεννήθηκε δυο φορές και είχε τρεις μητέρες 

Το μπάσταρδο αμάρτημα της μητρός του , (το μούλικο), δεν γεννήθηκε ούτε στις 4 Μαρτίου 1968, ούτε φυσικά στον παραλιακό Δήμο κοντά στη Βάρκιζα .
 Γεννήθηκε στην Ελβετία σε ιδιωτικό μαιευτήριο. 
Για να γεννήσει η 14χρονη ιδιωτικά, χωρίς την ενοχλητική παρουσία των Κρατικών Αρχών μεσολάβησαν οι ισχυροί φίλοι του παππού που ήταν πατέρας του.
 Η Μητέρα, ήταν η ανήλικη μετέπειτα αδελφή του, αλλά το νεογέννητο δηλώθηκε σαν παιδί άλλης παρένθετης μητέρας. 
 Η παρένθετη μητέρα, ταξίδεψε ως τουρίστρια στην Ελλάδα και το παιδί γράφηκε στο διαβατήριο της. 
 Εκείνη, μετέφερε το παιδί στη Αθήνα για να γίνει «όμηρος της Χούντας» και το παρέδωσε στην γιαγιά του που έγινε η τρίτη μητέρα του.
 Η δεύτερη μητέρα, δήλωσε απώλεια διαβατηρίου και έφυγε χωρίς διαβατήριο και χωρίς το παιδί, που στην συνέχεια με την βοήθεια τον ιατρών με ποδίτσα και κατανόηση, γεννήθηκε για δεύτερη φορά από την τρίτη μητέρα του και δηλώθηκε ότι γεννήθηκε στο σπίτι, από την 38χρονη που έπασχε από σκλήρυνση κατά πλάκας.
 Και στη συνέχεια , του έβγαλαν ξανά διαβατήριο και ταξίδεψε στο Παρίσι,για να βρει τον παππού του που ήταν μπαμπάς του, μαζί με την γιαγιά που έγινε μητέρα και την μητέρα που έγινε αδελφή. 
 Μια Αγία Κωλο-οικογένεια. 

 ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Ρωσοτουρκική Συνθήκη του Βουκουρεστίου του 1812 στην εφαρμογή της οποίας είχε ρόλο ο Ιωάννης Καποδίστριας ο οποίος δημιούργησε το δίκτυο των Ρώσων Προξένων . Αυτό ήταν το πρώτο βήμα για την Ελληνική Επανάσταση

  Ι  Στο άνω εικονιζόμενο Πανδοχείο, του Ρώσου πράκτορα Μανούκ Μπέη στο Βουκουρέστι, υπογράφηκε εσπευσμένα στις 16/28 Μαΐου η Συνθήκη του Βο...