23/5/14

Οι τσιφούτ-τσιφούτ βάζουν 30 δις για να ρίξουν τον Βλαδίμηρο

Σας το τι είχα γράψει στις 6 Μαΐου. Οι τσιφούτ-τσιφούτ προετοιμάζουν πορτοκαλί επανάσταση κατά του Βλαδίμηρου.
Στις 7 Μαρτίου, ο 74χρονος μουσουλμάνος Vafa Guluzade τέως πράκτορας της KGB και δεξί χέρι της οικογένειας Αλίεφ στο Μπακού, που το 1998 στρατολογήθηκε από τους Αμερικανούς και προσεκλήθη από την αμερικανική κυβέρνηση στις ΗΠΑ, για …διαλέξεις στο Harvard , στο Columbia , στο John Hopkins, στο Carnegie Foundation, και ο οποίος έχει ιδρύσει το Caspian Policy Studies Foundation, στο Μπακού, προέβλεψε ότι «ο Πούτιν θα ανατραπεί» και ότι «η Ρωσία θα καταρρεύσει ως αποτέλεσμα της αντιπαράθεσης με τη Δύση».

Στις 30 Απριλίου, ο κουλοχέρης Γερουσιαστής Τζον Μακ Κέιν, κατέθεσε στο Κογκρέσο, νομοθεσία «για την πρόληψη της ρωσικής επιθετικότητας», (Russian Aggression Prevention Act 2014), που προβλέπει την επένδυση 30 δισεκατομμυρίων δολαρίων για τα επόμενα τρία έτη (2015-2017), προκειμένου «να ενισχυθεί η δημοκρατική διαδικασία στη Ρωσία».
Τα μέτρα που πρέπει να εφαρμοστούν στη Ρωσία , όπως απαιτείται από το το Κογκρέσο, είναι η προώθηση των «δημοκρατικών θεσμών» , η «δημοκρατική διαδικασία» , η «ελευθερία του διαδικτύου» , η «ανεκτικότητα», την «πάταξη της διαφθοράς», την «πάταξη του ρατσισμού και της ομοφοβίας» κλπ. δηλαδή, την προώθηση της «ρωσικής άνοιξης» και της «πολύχρωμης επανάστασης».

Η εβραία Μακαρονού, (Victoria Nuland), η βοηθός υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ είχε ομολογήσει ότι « οι ΗΠΑ είχαν επενδύσει στην δημοκρατική διαδικασία στην Ουκρανία πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια».
Το σχέδιο του «αδιάφθορου» Κουλοχέρη για «να ανατραπεί ο Πούτιν» και «να καταρρεύσει η Ρωσία» ζητάει:
-Επιβολή πολύ αυστηρότερων κυρώσεων στη Ρωσία .
-Αποκάλυψη και πάταξη της διαφθοράς στη Ρωσία και αποκάλυψη της προσωπικής περιουσίας των ανώτερων Ρώσων αξιωματούχων , συμπεριλαμβανομένου του Πούτιν .
-Στρατιωτική βοήθεια στην Ουκρανία , μεγαλύτερη υποστήριξη στους συμμάχους των ΗΠΑ στην Κεντρική Ευρώπη και κάλυψη από το ΝΑΤΟ βασικών εταίρων , όπως η Μολδαβία και η Γεωργία .
-Πώληση ενέργειας από τις ΗΠΑ στις ευρωπαϊκές αγορές .

Σε αυτό το σχέδιο ρόλο θα παίξουν και οι Εβραίοι γύρω από τον Πούτιν , όπως ο Μίλερ της Γκαζπρόμ και ο Μεντβέντεφ.
  Ήδη ο ρόλος του πολιτικού αντιπάλου του είχε ανατεθεί στον 46χρονο Εβραίο Μιχαήλ Πρόχοροφ, που κατέβηκε στις προεδρικές εκλογές του 2012 ως εκπρόσωπος της φιλελεύθερης αντιπολίτευσης και αρχηγός του κόμματος «Πλατφόρμα των Πολιτών». Τότε πήρε την τρίτη θέση με 7,29%. 
  Ο Πρόχοροφ είναι γιός Εβραίας και εγγονός της εβραίας κομμουνίστριας μικροβιολόγου Χάννα Μπέλκιν (Hanna Belkina). O Πρόχοροφ ήταν συνέταιρος με τον προερχόμενο από κομμουνιστική οικογένεια Βλαντίμιρ Ποτάνιν στην «Interros», και αυτός είναι ο σύνδεσμος που εξηγεί την άνοδο του Ποτάνιν.
Οι Πρόχορωφ και Ποτάνιν συνεταιριστήκαν με τον Deripaska, για να πάρουν την Norilsk Nickel.
Πολιτικό ρόλο ανέλαβε και ένας άλλος φιλελεύθερος εβραίος, ο σαιεντολόγος σκακιστής Γκάρι Κίμοβιτς Κασπάροβ, που είναι «σφοδρός πολέμιος της πολιτικής Πούτιν», και το 2008 ίδρυσε την Επιτροπή «Ελεύθερη Επιλογή», και μετά τα κινήματα της αντιπολίτευσης, «Άλλη Ρωσία» και «Αλληλεγγύη», και τωρα παριστάνει τον πολιτικό εξόριστο στη Γενεύη.

1 σχόλιο:

soulis είπε...

Στην πραγματικοτητα ροζ επανασταση ηταν και η Οκτωβριανη.
Τα στιγμιοτυπα που βλεπουμε σε επικαιρα της εποχης ηταν ολα σκηνοθετημενα.Ειχανε και τον εβραιο τον Αιζενσταιν αλλα ο ιδιος ο Τροτσκυ ηταν πολυ καλυτερος σκηνοθετης.
Μιαροζ επανασταη που ελαβε χωρα αποκλειστικα στα μεγαλα αστικα κεντρα Μοσχα Πετρουπολη Κιεβο κλπ.
Στην αχανη ρωσικη επαρχια ειδηση δεν ειχαν παρει οι ανθρωποι.
Που μπορει να ειχαν προβληματα λογω του απαρχαιωμενου συστηματος αλλα ουτε μισουσαν τον Τσαρο ουτε τιποτα απο οσα μας μαθαινουν.
Και τοτε υπηρχε ο Τξεηκομπ Σιφ που χρηματοδοτησε τους ιαπωνες στο ολεθριο για την μητερα Ρωσια ρωσοιαπωνικο πολεμο.Και τοτε επισης ειχαν επιβαλλει χρηματοδοτικο εμπαργκο στην Ρωσια λογω λεει των πογκρομ κατα των εβραιων.Εμ βεβαια αφου καθε αποπειρα δολοφονιας που γινοταν κατα του Αλεξανδρου του Β κρυβονταν εβραιοι.Εβραιος ηταν και ο φυσικος αυτουργος της δολοφονιας του Πιοτρ Στολυπιν του αντιστοιχου Καποδιστρια της Ρωσιας πρωθυπουργου επι τελευταιου Τσαρου και ινδαλματος και προτυπου του Βλαντιμιρ Πουτιν.
Ελπιζω να μην τα καταφερουν οπως τοτε