29/5/14

Οι καλοί λογαριασμοί

Η σχηματοποίηση ενός κεντροδεξιού πόλου με την Ολιγαρχία, τους τραπεζοχρηματιστές και τους παντοειδείς μισθοφόρους τους, δεν με ενδιαφέρει, δεν με απασχολεί, δεν την πιστεύω.
Η συνεργασία με την μανδάμ Τζαβέλα, τον κ. Γιώργο του LSE, τον φιλελεύθερο Μάκη τον Φασίστα και το ρετάλι της Τρόικα, δεν μου ταιριάζει καθόλου. Άλλωστε δεν είναι και «σοβαρά μυαλά».
Αν θα κάτσουν εκείνοι στο τραπέζι, εγώ θα σηκωθώ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΠΥΡΟ Μ', ΚΑΛΑ ΕΓΩ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΗΜΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΪΑΝΟΥ(ΚΙ Ο ΚΑΤΑΧΑΝΑΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ)ΟΠΟΥ ΕΓΡΑΦΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΖΑΦΕΡΙ=ΑΛΒΑΝΟΒΡΙΟΣ ΠΡΩΗΝ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΑΚΟΣ,ΗΤΑΝ Ο FRONTMAN ΤΟΥ ΒΟΥΡΒΟΥΛΑΚΑ/ΚΑΤΑΧΑΝΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΕΕΙ ΣΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΙ Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ.ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ.ΤΩΡΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ ΔΕΝ ΡΩΤΑΓΑ...ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΙ 100 ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ,ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ/ΧΡΩΜΑΤΑ/ΔΟΓΜΑΤΑ,ΚΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ!ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ.ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΗΔΕΙΕΣ ΣΤΟ Α' ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ,ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΑΓΙΑΔΟΕΛΛΗΝΕΣ,200 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ,ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΤΕΥΩΔΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ!
ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΜΩΣ,ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ Η ΚΑΘΕΣΤΗΚΥΙΑ ΤΑΞΙΣ ΤΗΝ ΕΥΔΑΙΜΟΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ!ΠΑΠΑΛΑ!ΑΟΥΦΙΝΤΕΡΖΕΪΝ ΚΑΙ ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ!
ΜΠΗΚΑΜΕ ΣΕ ΝΕΑ ΦΑΣΗ,ΚΑΙ Η ΓΕΝΝΑ ΘΑ'ΝΑΙ ΕΠΩΔΥΝΗ ΑΛΛΑ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΣ ΘΑ ΔΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΦΩΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΑΜΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ,ΘΕΛΟΥΝΕ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝΕ ΟΙ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΔΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΓΑΝ.
ΞΕΚΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ ΓΑΛΑΤΑ ΜΕ ΤΙΣ 'ΠΟΡΝΟΜΟΝΤΕΛΛΕΣ ΤΟΥ' ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΟΥ ΞΥΠΝΑ!ΑΥΤΟΣ Σ'ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΣΥ ΟΧΙ!

Ανώνυμος είπε...

Η ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΤΕΡΟΧΕΣΜΕΝΟΥ....Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΡΩΤΗΣΕ ΤΗΝ Κ. ΝΙΚΗ ΤΖΑΒΕΛΑ ΑΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ. ΟΤΙ Η ΝΤΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΗ...Η ΤΖΑΒΕΛΑ ΕΙΠΕ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΚΛΩΝΟΣ ΚΑΝΕΝΟΣ.....Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΒΑΗΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ Η ΤΖΑΒΕΛΑ ΕΙΠΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΩΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ....ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΤΟΖΟΥΜΟ....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...