24/5/14

Η Αλήθεια δεν έχει χορηγό


4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σπυρο υπαρχει νοθεια στην ελλαδα απο το 81. πρεπει να υπαρχουν παρατηρητες στις εκλογες μας γιατι ειμαστε κλεφταραδες και κωλοβλαχοι.

Ανώνυμος είπε...

μονο η ατυνομια μπορει να κανει επανασταση γιατι πολυ απλα βρισκεται σε "καποια" ετοιμοτητα, καθημερινα σε αντιθεση με του στραταιους που ειναι βουτηγμενοι στη σκουρια απο την κορυφη μεχρι τον εγκεφαλο. μια φορα τους χρειαστηκαμε στα ιμια και τα εκαναν σκατα. μονο σαπιοκοιλιες ξερουν να φτιαχνουν εκει μεσα στα γραφεια του πενταγωνου απο τα πολλα ντελιβερι και τις μπυρες που καταναλωνουν. και οι καρεκλες εχουν γυρει απο τις πορδες!

Unknown είπε...

O δημοσιογραφος Μ.Ιγνατιου προτεινει να γινει η αντιμετωπιση των ψηφοφορων της Χρυσης Αυγης οχι με δημοκρατικους τροπους αλλα με ΑΛΛΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ!!!!

Δηλαδη προτεινει ΓΚΟΥΛΑΓΚΣ και ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ των ψηφοφορων της Χρυσης Αυγης;


http://ysterografa.gr/media/%CE%B9%CE%B3%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%AF%CE%BF%CF%85-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%AE

Με άρθρο του στο “Έθνος της Κυριακής”, ο Μιχάλης Ιγνατίου αναφέρεται στο φαινόμενο της Χρυσής Αυγής, και τη σημαντική ενίσχυσή της, όπως καταγράφηκε στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών την προηγούμενη Κυριακή, παρά τις αποκαλύψεις μηνών για εγκληματική δράση των στελεχών της, και το γεγονός ότι ο ηγετικός πυρήνας της βρίσκεται στη φυλακή.

Σύμφωνα με τον Μιχάλη Ιγνατίου, μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την άνοδο της Χρυσής Αυγής έχουν τα υπόλοιπα πολιτικά κόμματα, που δεν κατάφεραν να βρουν ένα τρόπο αποτελεσματικής αντιμετώπισής της, και σημειώνει με νόημα:

“Οι ψηφοφόροι, συνειδητά αυτή τη φορά, όχι από οργή και αγανάκτηση, όπως λέγαμε στις προηγούμενες εκλογές, υποστήριξαν τη Χρυσή Αυγή, ψήφισαν τους υποψηφίους της και τις ιδέες της.

Η Δημοκρατία δεν μπορεί άλλο να αντιμετωπίζει τους ναζί με δημοκρατικούς όρους. Πρέπει να τους παλέψει με άλλες διαδικασίες, διότι δεν έχουν θέση στη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία.

Τόσο απλά”.

AvDarGOR είπε...

το 'φασιστας' εχει καθαρα ελληνικη ριζα εξηγησης,κ εννοια,αποκρυφιστικα.Ολοι οι ελληνες θα επρεπε να λεγονται φασιστες.Αλλο αν το εκμεταλευτηκε ο Μουσολινι.

Σημερινα Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία). (Μέχρι τις 11 πμ)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...