20/5/14

Διακαναλική πολιτική και υποσχέσεις Σαχλαμαρά

Εκπληκτικό, απίστευτο, μοναδικό.

Ο von Mouroutis τα κατάφερε!

Μέσα σε λιγότερο από μια μέρα, οι προσλήψεις του μέλλοντος από 550.000 έγιναν 770.000. Αυτό είναι ταχύς ρυθμός ανάπτυξης.
Και οι προσκεκλημένοι , άναυδοι τον άκουγαν να μοιράζει δισεκατομμύρια από την γιγαντοοθόνη. 160 δις ευρώ έφερε. Τα 106 ξένες επενδυσεις.

Μαυρίστε τον! Το αξίζει, πραγματικά!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΡΙΔΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΚΡΑΤΟΣ-ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Διαχωρίζοντας την έννοια της «ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, αλλά και του ΚΡΑΤΟΥΣ», μπορεί να διατυπωθεί το επιστημονικά τεκμηριωμένο «αξίωμα» ότι Όταν η Κρατική Μηχανή, υπηρετεί την Έννοια του Κράτους και όταν αυτή ταυτιστεί με την έννοια της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ και της ΠΑΤΡΙΔΑΣ, τότε έχει επιτευχθεί μια πραγματικότητα ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Όσο πιο διαφορισμενα από την ΠΑΤΡΙΔΑ είναι (και μεταξύ τους) η Κρατική Μηχανή, από το Κράτος, και αυτό από την Πολιτεία, τόσο δημιουργείται και ένα «έλλειμμα λαικης εθνικης κυριαρχιας», αλλά το πιο σημαντικό και επικίνδυνο, δημιουργούνται διεργασίες, Πολιτισμικού Εκφυλισμού σε κάθε μορφή της αυλης και υλικής υπόστασης ενός Έθνους και του Λαού του.


Στα 30 τελευταια Χρόνια που πέρασαν θα πρέπει να γίνει συνειδητό, ότι Οι Οντότητες ΠΑΤΡΙΔΑ-ΠΟΛΙΤΕΙΑ-ΚΡΑΤΟΣ-ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ άρχισαν να αποκλίνουν μεταξύ τους, απομακρυνόμενες όλο και περισσότερο από την ευκταία ταύτιση που φέρνει την Άνθηση της Εθνικης Δημοκρατίας και του λαικου Πολιτισμού


ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ

Από την Σύγκρουση του Ελληνικού και των Διεθνών –τεχνητών αλλά επιθετικων- ανέμων της Παγκοσμιοποίησης, η ΚΡΑΤΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ που λειτουργεί σήμερα στην Πατρίδα μας διαμορφώθηκε να ταξιδεύει εναντια στον ελληνισμο και τα λαικα ηθη και εθιμα και στις ραγες της Νέας Τάξης Πραγμάτων και της Παγκοσμιοποίησης.

Η Κρατική Μηχανή, λειτουργεί εντελώς αντίθετα, από τις Οντότητες ΚΡΑΤΟΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ, ενεργώντας κατά των συμφερόντων αλλά και αυτής της Ύπαρξης των τριών τελευταίων καθως και τις λαικης και εθνικης ταυτοτητας.

Στο πλαισιο αυτο ενεργα επιδιωκει την πολιτισμικη αλλοιωση των νεων γενεων και την δημιουργια ενος μεταελλληνα ευρωπαικου ανακλαστικου ανδροειδους.

Απέναντι σε μια Κρατική Μηχανή, ΞΕΝΗ προς το Ελληνικό Κράτος, την Πολιτεία και της Πατρίδα (Την Ελλάδα και τους Έλληνες,την ελληνικη ταυτοτητα και το λαικο πολιτισμο και την εργασια των νεων γενεων ), οι Έλληνες αισθάνονται απειλη,ανασφαλείς και απροστάτευτοι .

Μα ακομη περισσοτερο οι λιγοι διορατικοι διαβλεπουν πλεον την τροχια συγκρουσης των κρατικων δομων και των ευρωυπερδομων (μαζι με τα πλανητικα εξωθεσμικα κεντρα που τα μορφοποιουν) με την ιδια την ελληνικη φυλη τον ελληνικο πολιτισμο και το Γενος που σταδιακα επιδιωκεται να μεταλλαχθει πνευματικα και βιολογικα.