21/5/14

Βυθίσατε το ΧΟΡΑ ρε!

ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΡΟΖΟ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΗ ΦΙΛΙΑ

ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ-ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ- ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, χθες στις 13:43, η τουρκική φρεγάτα «TURGUT REIS» εισήλθε εντός των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων στο στενό του Καφηρέα, μεταξύ Ν. Εύβοιας και Νήσου Άνδρου, και κινούμενη με νότια πορεία, εξήλθε στις 17:50 Νότια της Κύθνου. Η ΤΠΚ «ΒΟRΑ» εισήλθε στις 13:21 βόρεια της Νάξου και κινούμενη με δυτική πορεία, εξήλθε των Ελληνικών Χωρικών Υδάτων στις 15:24 Δυτικά της Σερίφου. Οι τουρκικές ναυτικές μονάδες είχαν την υποστήριξη αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας και ηλεκτρονικού πολέμου CN-235. Τα πλοία του τουρκικού Ναυτικού συμμετέχουν στην άσκηση “BEYAZ FIRTINA 2014”.

Λοιπόν, να αφήσουν τα σάπια οι ΓΕΘΑΔΕΣ. Τα δικά μας, είναι και δικά τους. Μιλάμε πια για κοινό ελληνοτουρκικό χώρο. Δεν υπάρχουν σύνορα και δεν υπάρχουν Εθνικά Χωρικά Ύδατα και Εθνικός Εναέριος Χώρος.
Στη διάρκεια των νατοϊκών και των τουρκικών ασκήσεων είναι «συμμαχικός χώρος». Τα έλεγε και ο Κάρριγκτον στον Αντρέα.

Να μην παριστάνουν τα αντράκια οι ριψάσπιδες τετράστεροι. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ και ο ΑΒΡΑΑΜΟΠΟΥΛΟΣ είναι τσουτσέκια του Γιούνγκερ και του Σούλτς. Τσουτσέκια και οι υποτακτικοί τους. Οι ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ και οι ΝΑΥΑΡΧΟΙ. Όλα έχουν συμφωνηθεί με το ΝΑΤΟ στα ΜΟΕ.
Οι άψυχοι και ανήμποροι τεχνοκράτες γαλονάδες, σαν τροχονόμοι, καταγράφουν απλώς τις «τουρκικές παραβιάσεις» χωρίς να μπορούν καν να τους δώσουν…. μια κλήση, και βγάζουν απλώς σάλια και κάνουν ….τη δουλειά τους, παριστάνοντας τις Ελληνικές Ένοπλες δυνάμεις. 
Και ο Συνταγματολόγος και ο Αβρααμόπουλος παριστάνουν τους υπουργούς και αντιμετωπίζουν την …κρίση. Θέατρο. (Σκιών).
Καραγκιόζ Μπερντέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Νέα από τη ζώνη της Ειδικής Στρατιωτικής Επιχείρησης στην Νεα Ρωσσία (Νοβορωσσία)

  Τα ξημερώματα, στο μετωπο της Αβντέεβκα,   οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας εγκατέλειψαν τις θέσεις τους κοντά στους οικισμούς Ορλόβκα κ...