30/5/14

Αγανάκτηση

Ρε άει…. Ξουρίσου Mr. Κέρι
O Skull and Bones Κέρι , όπως ανακοίνωσε η Ψάκι, μίλησε στο τηλέφωνο με τον Λαβρόφ και «απαίτησε η Μόσχα να διακόψει κάθε υποστήριξη προς τους αυτονομιστές , να καταγγέλλει τις ενέργειές τους και τους καλέσει να καταθέσουν τα όπλα», και επίσης «κάλεσε τη Ρωσία να συνεργαστεί με τον (μεγιστάνα της ζαχαροπλαστικής) Πέτρο Γουρούνι * , που εξελέγη πρόεδρος της Ουκρανίας , (μετά από ηλεκτρονική ψηφοφορία και καταμέτρηση).

Είναι προτοφανές το θράσος τους, να απαιτούν ,«να καταθέσουν τα όπλα» οι κάτοικοι της ανατολή που αντιστέκονται στην αμερικανική Κατοχή.

Βέβαια εγώ θα του απαντούσα, ρε αει γαμ΄…. Μαλα…. Fuck you, Κερι μπινέ, πουτάνας γιε. Κλπ, κλπ.

Ο Λαβρόφ απάντησε, ότι η προσωρινή κυβέρνηση της Ουκρανίας πρέπει να σταματήσει τις στρατιωτικές επιχειρήσεις στα νοτιοανατολικά και να αρχίσει το ταχύτερο δυνατό διαλόγος σε εθνικό επίπεδο με τη συμμετοχή και των εκπροσώπων των περιοχών της νοτιοανατολικής Ουκρανίας.

Ο Πέτρο το Γουρούνι *αποκάλεσε «Τρομοκράτες» και «συμμορίτες» τους πολίτες της χώρας του που δεν γουστάρουν ΝΑΤΟ και αμερικανική Κατοχή, και κατέριψαν το ελικόπτερο με τον Κουίσλινγκ «στρατηγό» και τους αμερικανούς σωματοφύλακες; Του, και υποσχέθηκε ότι «Αυτές οι εγκληματικές πράξεις των εχθρών του αμερικανικού λαού δεν θα μείνουν ατιμώρητες». (Ουκρανικού λαού είπε , αλλά αμερικανικού αφού οι περισσότεροι νεκροί ήσαν αμερικανάκια)

* Porošenko στα σλοβένικα θα πει Γουρούνι

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

κ. χατζαρα

σημερα στην εντυπη εκδοση του εθνους υπαρχει αναστηλωμενο το κατωθι κειμενο

Μαθητής στο κρατητήριο άνευ λόγου και αιτίας

http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22768&subid=2&pubid=64015359



ριξτε μια ματια

μοιαζει σαν να κανει υποδειξεις στους θεσμους να παρεχουν ασυλια απεναντι στους νομους και το συνταγμα στους (λαθραιους) αλλοδαπους.

προσεξτε ιδιως το αξιοπεριεργο με την αβεβαιη ηλικια του αλλοδαπου που παρουσιαζεται ως γεννηθεις σε ελληνικο εδαφος να πηγαινει σε σχολεια επι δεκαετιες αλλα επι τοσα χρονια ως μη εχων αιτηθει ουτε αδεια παραμονης παρα μονο προ μηνων!

καθως και την σημειολογια που μοιαζει γραμμενη απο επικοινωνιολογο

ανηλικος μαθητης,σκουρο δερμα,γεννηθεις εδω αλλα ουτε αδεια παραμονης κλπ κλπ....