26/5/14

Σκληρές μάχες για το αεροδρόμιο του Ντόνετσκ

Άγρια μάχη διεξάγεται για τον έλεγχο του αεροδρομίου του Ντόνετσκ που κατελήφθη σήμερα από την πολιτοφυλακή της λαϊκής Δημοκρατίας του Ντόνετσκ.. Ουκρανικά μαχητικά αεροσκάφη και ελικόπτερα έπληξαν στόχους στο αεροδρόμιο. Ο Πορόσενκο αρνείται να διαπραγματευτεί με «τρομοκράτες», τόνισε ότι, δεν πρόκειται να τερματίσει την αντιτρομοκρατική επιχείρηση στην ανατολική Ουκρανία , αλλά θα την καταστήσει συντομότερη και πιο αποτελεσματική.
«Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας μου, κατάλαβα ότι έχει γεννηθεί κατά τους δύο τελευταίους μήνες, ένας νέος ουκρανικός στρατός παρά το γεγονός ότι οι στρατιωτικές δυνάμεις καταστρέφονταν εδώ και δεκαετίες. Από τώρα και στο εξής, οι στρατιώτες μας θα είναι πολύ καλύτερα εξοπλισμένοι και πολύ καλύτερα εξοπλισμένοι , θα έχουν ασφάλεια ζωής και υψηλούς μισθούς », είπε, και υποσχέθηκε ότι «η αντιτρομοκρατική επιχείρηση δεν θα διαρκέσει για δύο μήνες, αλλά μερικές ώρες». "

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=VTicrNA2IGQ

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ZlluXfqOH9I

http://www.youtube.com/watch?v=R_m30NMTvR0

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=FN3mYuTDQ4I

ΜΑΘΗΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΤΟΝΙΕΤΣΚ ΚΑΙ ΤΟ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟ ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ

H Ντονέτσκο-Κριβοροζσκαγια Σοβιετική Δημοκρατία   ήταν μια πολιτική οντότητα , στο έδαφος των λεκανών Ντονέτσ  και Krivoy Rog  .  Ανακηρυχ...