26/5/14

Η πράσινη λέπρα.

Πέστε νάρθουν ψυχολόγοι. (Και όχι μόνον)

Λυσσάξανε χθες οι εγκάθετοι πανελίστες με τους 530.000 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής που επιμένουν Ελληνικά. Η «Γιάννα», δεν ήθελε να δώσει συγχωροχάρτι στους ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής. «Όταν ένας άνθρωπος ψηφίζει σε τρεις εκλογικές αναμετρήσεις Χρυσή Αυγή, συγγνώμη δεν είναι ούτε παραπλανημένος, ούτε καταφρονημένος, ούτε οργισμένος, ούτε θυμωμένος, ούτε μουτρωμένος. Είναι Χρυσή Αυγή. Τελεία!» Ούρλιαξε.


Κανείς όμως από τους Πανελίστες,  δεν ζήτησε να ελεγχτούν από το ΣΔΟΕ, οι κλέφτες και φοροφυγάδες ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ 1 και του ΠΑΣΟΚ 2, ούτε πρότειναν να τους περάσουν ψυχιατρικά τεστ. Μέχρι στιγμής 450.666 πράσινα καθάρματα και πράσινοι βλάκες ψήφισαν ΠΑΣΟΚ1-ΕΛΙΑ και 370.310 διεφθαρμένοι πανηλίθιοι ψήφισαν ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ-ΠΑΣΟΚ 2. Σύνολον 820.976 πράσινοι ψηφοφόροι. Όσοι και τον Μάιο του 2012. (833.452).

Ψυχίατρος χρειάζεται και για τους θαυμαστές του Λαθροκαμίνη. 109.921 τον ψήφισαν. Πριν 4 χρόνια οι θαυμαστές του ήσαν 77165. Άσε που στην «Ανοιχτοί Κώλοι» Θεσσαλονίκη , βρέθηκαν 70.126 ανώμαλοι και ψυχανώμαλοι να ψηφίσουν τον κυρ Γιάννη τον αλκοολικό. (18.000 περισσότεροι από το 2010).

ΥΓ.Να ρίξουμε Ντι ντι τι για τις πράσινες κατσαρίδες. Και να φορούν υποχρεωτικά στο πέτο τον πράσινο ήλιο. Για να τους ξέρει ο κόσμος και να φυλάγετε από την πράσινη λέπρα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

υπαρχει χειροτερο πραγμα απο το ποσοστο της ελιας! ειναι οτι εκλεχτηκε ευρωβουλευτης το πορνιδιο η καϊλη για να βγαζει γουστα στις βρυξελλες μεσα στις τουαλλετες της κομισιον!

ε ρε ξεφτιλααα... ακου η ευα καϊλη!

Ανώνυμος είπε...

Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ! ΤΩΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ? ΑΦΟΥ ΕΙΠΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! ΑΦΟΥ ΕΧΟΥΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ! ΤΙ ΑΛΛΑΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ! ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΜΑΛΛΟΝ!

Ανώνυμος είπε...

Μα και η Χρυσαυγη εχασε! Με 40+% αποχη και με 98% συσπειρωση η ιδια μονο για πανηγυρισμους δεν ειναι! Οι μονοι που πραγματικα εδειξαν την δυναμη τους χθες ηταν οι ρουφιανοι του προξενειου: πρωτοι με 42% ροδοπη, πρωτοι με 27% ξανθη και τριτοι συνολικα σε ανατολικη μακεδονια-θρακη

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΙΜΑΤΕΡ ΚΑΚΕΚΤΥΠΟ ΖΩΖΩΣ ΣΑΠΟΥΝΤΖΑΚΗ ΣΕ ΒΛΑΧΟΜΠΑΡΟΚ ΕΚΔΟΣΗ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟ 20ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΜΜΑ-ΧΟΜΠΥ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΗΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΠΟΥ ΑΜΑ ΖΟΡΙΣΤΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΙΛΑ, ΘΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙ Η ΕΝΩΣΗ ΧΩΡΙΣΤΡΑΣ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΜΕ ΚΩΛΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΛΙΦΤΙΝΓΚ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ, ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΙΣΩ ΤΗΣ!!!
ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ