16/5/14

Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ

Άλλη μία σφαλιάρα για Καψή και Κεδίκογλου

Ετοιμόρροπη είναι πλέον η παράγκα του Καψή αλλά και το κυβερνητικό σχέδιο για χειροπέδες στην ενημέρωση, με την σημερινή απόφαση του Πρωτοδικείου Ηρακλείου Κρήτης.
  Ταυτόχρονα αποτελεί και την πρώτη δικαστική δικαίωση των εργαζομένων της ΕΡΤ, που επιμένουν 11 μήνες τώρα, να απαιτούν, να διεκδικούν και να καταδικάζουν την πολιτική του μαύρου σε όλες του τις εκφάνσεις.

Η δήλωση Κεδίκογλου, που έσπευσε να ανακοινώσει ότι δεν αναγνωρίζει την απόφαση και το νομικό συμβούλιο του Κράτους θ' ασκήσει έφεση και θα κριθεί σε ανώτατο δικαστήριο, έρχεται να προστεθεί στο μαύρο βιογραφικό του , όπου δεσπόζει η καταδίκη του από το δημοσιογραφικό σώμα και η οριστική διαγραφή του, ως μέλους της ΕΣΗΕΑ. 

  Η εκκωφαντική σιωπή της προέδρου της ΕΣΗΕΑ και των συνεταίρων της, δείχνει το μέγεθος της συνενοχής και την μηχανή που στήθηκε για να κλείσουν την ΕΡΤ.

Η Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων, απαιτεί την άμεση αποκατάσταση όλων των εργαζομένων της ΕΡΤ και την επαναλειτουργία της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης.
Μαζί με την αποκατάσταση των κοινωνικών κατακτήσεων , των ατομικών ελευθεριών και των δικαιωμάτων των εργαζομένων η επαναλειτουργία της ΕΡΤ είναι το συνολικό στοίχημα της πολιτικής αναμέτρησης που έρχεται. 

  15/05/2014

Κίνηση Επαγγελματιών Δημοσιογράφων

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Σπύρο χεστήκαμε για την ΕΡΤ των συριζαίων του Αρβανίτη.
Γ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΡΤ των αργομισθων που υπεξαιρουσαν χρονια τους φορους μας και τα τελη βαφτιζοντας το κουρσος μισθο.Σπυρο εδω αγορι εισαι πολυ φαουλ!

Οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας απελευθέρωσαν το χωριό Μπουργκοβάτκα στην περιοχή του Χάρκοβο και προχωράει

 Στον Χάρτη της Γκούγκλ, βλέπετε τη γραμμή των Συνόρων, το χωριό Μπουργκοβάτκα και την απόσταση του από το Κέντρο του Χάρκοβο. (60,7 χλμ). «...