24/5/14

Ο Μαρδεχάι Ζαπίτης, το ΝΑΤΟ και η ΜΙ6

Το SCHULTZ είναι ένα κοινό οικογενειακό όνομα ιδίως στη Βόρεια Γερμανία. Dorf-Schulz(e), ήταν ο τοπικός χωροφύλακας. Ο Ζαπίτης. Αυτό το επώνυμο το έχουμε και εμείς.
Το όνομα κάνει, Schultz, Schulze, Schultheis, Schultze, Schulte, Schulten, Schulzke, Schultheiß, Schuldt, Šulc, Szulc. Στη Σιλεσία είναι Scholz και Scholtz.

Επειδή είναι κοινό όνομα, το υιοθέτησαν και οι Εβραίοι. Στο χωρίο του βιβλιοπώλη Μάρτιν Σούλτς, το Eschweiler, υπήρχαν πολλοί Εβραίοι.
Στον γενικό κατάλογο των θυμάτων του «ολοκαυτώματος» από το Eschweiler, αναφέρονται 95 θύματα.
Α, και ο μπαμπάς του Μάρτιν χωροφύλακας ήταν.

Στην Ισπανία οι Σεφαρδίτες, Σεφαραδίτες, Σεφάρδοι ή Σεφαρντίμ, που έμειναν ως καθολικοί Μαράνος (Marranos) , Κονβέρσος (conversos) ή anusim , υιοθέτησαν το όνομα Martin ή Martinez, ως παραλλαγή του εβραϊκού Μαρδοχαίος (Mordecai). Και το χρησιμοποίησαν και σαν οικογενειακό όνομα. Μar 'tin, Μar-teen, Martí, Martiño. Στην Αθήνα άλλωστε είχαμε τους μεσίτες Μαρτέν.

Επομένως ο σοσιαλιστής χωροφύλαξ , θαυμάσια θα μπορούσε να είναι Μαρδοχάι.

Το άλλο παλληκάρι ο Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ , (Καρλομάγνος), ήταν πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου από το 1995 ως το 2013, όταν τον παραίτησαν, επειδή οι μυστικές υπηρεσίες (SREL) του Δουκάτου έβαζαν βόμβες του ΝΑΤΟ το 80 , και επειδή εκείνος έμαθε μεν ,αλλά συγκάλυψε την παρακολούθηση των αστυνομικών και δικαστών και συζητούσε με τον Μεγάλο Δούκα του Λουξεμβούργου την εμπλοκή του αδελφού του στις επιθέσεις, διότι ο Δούκας έχει δική του, παράλληλη μυστική υπηρεσία, συνδεδεμένη με τη βρετανική ΜΙ6.

3 σχόλια:

soulis είπε...

Σπυρο καποια απο αυτα τα βρωμοσκυλα του ιερατειου της Ε.Ε εχουν και επιστημονικο ενδιαφερον απο ανθρωπολογικης η ζωολογικης αποψης.
Αυτος ο Σουλτς για παραδειγμα μοιαζει να ανηκει σε καποιο αλλο ειδος ανθρωποειδους pithecanthropus erectus η Αυστραλοπιθηκος η Νεαντερνταλ η ισως καποια διασταυρωση των παρπανω.
Ο δε Βαν Ρομπαι μοιαζει σαν καποιο περιεργο ον απο τον Αρχοντα των δαχτυλιδιων ορκ γκρεμλιν τρολ η σαν καλικαντζαρος που λεμε εμεις.
Δεν μοιαζει παντως για χομο σαπιενς.Και ο Μπαροζο οριακα θυμιζει ανθρωπο.Που τους βρισκουν...

Ανώνυμος είπε...

Επειδή δεν γνωρίζετε από ανθρωποζωολογία να σας ενημερώσω ότι όλοι αυτοί οι αφορολόγητοι ανήκουν σε ανεξάρτητο είδος που εξελίχθηκε μαζί με τον άνθρωπο το hebreus-hebreus της συνομοταξίας saraf-basi του κλάδου paradopistus-anthellinicus.
Αυτά από τον Δημήτρη της ακαδημίας του Μονακό του Παγασητικού.

Ανώνυμος είπε...

Σπύρο καλά τα λές, η φωτογραφία αυτή σε επιβεβαιώνει:



http://cdn.timesofisrael.com/uploads/2012/09/Martin-Schultz-president-of-the-European-Parliament-speaking-at-the-Great-Synagogue-of-Europe-in-Brussels-in-March.-Credit-Europ-965x543.jpg

O Σούλτς με το ΣΚΟΥΦΙ του στη Μεγάλη Συναγωγή των Βρυξελλών. Μία φωτογραφία - ντοκουμέντο

πηγή φωτογραφίας:

http://www.timesofisrael.com/a-guarded-welcome-on-this-years-european-day-of-jewish-culture/