23/5/14

Για καλό η για κακό;

Οι Ολίγοι εκλεκτοί, που έβαλαν τα καλά τους και πήγαν στη συγκέντρωση Fitch/Θαμαρά στο Σύνταγμα, ξέρουν! Κατάλαβαν. Δεν θα περιμένουν την Κυριακή.
Ξέρει και Εκείνος. Αισθάνθηκε από ψηλά μια αστάθεια. Μα μιά αστάθεια.
Το ξέρει και ο  Von Murutis του. Το  κατάλαβε  και το σκυλάκι του Von Murutis . Πάει πιά τα έφαγε τα ψωμιά του. Τετέλεσται.
Νυν απολύεις τον δούλον σου Μέρκελ μου! Χρονικό ενός Προαναγγελθέντος Θανάτου, είναι από εδώ και πέρα.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δὲν ξέρω Σπύρο. Βλέπω τὴν δημοσκόπηση Πανᾶ καὶ ἔχω τοὺς ἐνδοιασμοὺς μου

Ανώνυμος είπε...

Βλέπω τὴν δημοσκόπηση τοῦ Πανᾶ καὶ διατηρῶ τοὺς ἐνδοιασμοὺς μου γιὰ τὸ τελικὸ ἀποτέλεσμα. Οὔτε στὴν κάλπη δὲν μποροῦν νὰ κάνουν τὴν ἐπανάστασή τους.

Ανώνυμος είπε...

Αν η δημοσκοπηση ΠΑΝΑ ειναι σωστη, τοτε χρειαζονται επειγοντως ψυχιατρο οι μαλακες. βεβαια μην ξεχνατε οτι εχει ψιλοβολευτει κοσμος απο το ΠΑΣΟΚ και γι αυτο ΕΛΙΑ+ΠΟΤΑΜΙ θα ειναι γυρω στο 16%. Εχουν ταισει πολλους, εκβιαζουν αλλους τοσους και φοβιζουν περισσοτερους. Ετσι ειναι η Ελλαδα, σε αυτο ειχε δικιο ο Σημιτης. Ξερουν ποιοι ειμαστε οι οχτροι μας. Ενας λαος χωρις ταυτοτητα. Τα ειχε πει ο Λιαντινης......

Ανώνυμος είπε...

Μια πρώτη γεύση για το πόσο παρήκμασε ο Έλληνας την πήραμε την Κυριακή. Δυστυχώς πολύ φοβάμαι ότι δεν πρόκειται να δούμε ανατροπές σε τέτοιο βαθμό που θα μπορούσαν να γίνουν καταλύτης για εξελίξεις. Έχει δίκιο ο Σπύρος που φωνάζει για τον μαλάκα τον Έλληνα, τον homo pasokus και τον homo neodimokratus που διαιρούνται σαν τις αμοιβάδες.Τελικά μόνο αν χυθεί αίμα μπορεί να δει προκοπή ο τόπος.
Άγγελος